Skip to main content

TVR şi Dolce s-au înţeles: dau meciurile în acelaşi timp

 

Publicitate

Înţelegere între Dolce şi TVR. Meciurile de la Euro vor fi transmise în acelaşi timp de către TVR şi Dolce, anunţă un comunicat care precizează că cele două părţi au avut astăzi discuţii.

Informarea oficială:

"Astazi, 16 iunie 2012, conducerile TVR si Romtelecom au discutat posibilitatea deblocarii pe cale amiabila a situatiei create ca urmare a Notificarii emise de TVR in data de 15 iunie 2012.

In urma discutiilor, s-a cazut de acord asupra urmatoarelor aspecte:

1. Incepand din data de 16 iunie 2012 postul public de televiziune isi va respecta in continuare angajamentul comunicat ieri de a transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind dreptul Romtelecom de a transmite simultan aceste meciuri.

2. Romtelecom s-a angajat sa achite toate facturile emise de TVR, in temeiul acordului de sublicentiere, in data de 18 iunie 2012, ora 18.00."

Romtelecom şi-a anunţat încă de aseară disponibilitatea de a difuza partidele în acelaşi timp cu TVR.

Informaţia despre înţelegerea dintre TVR şi Dolce a fost publicată iniţial de Cătălin Tolontan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Roro Roro
    Pare a fi solutia cea mai corecta,luata in criza de timp.Parerea mea ca televiziunile ar trebui sa coopereze"colegial" si nu sa-si traga la turloaie una alteia,bineinteles in cadrul legislatiei in vigoare.Controale normale, intr-o lume normala,ar putea scoate la iveala multe surprize neplacute.

Trimite un comentariu

sus