Skip to main content

Un participant la licitaţie: banii pentru Click! nu s-au plătit

 

Avocata Emilia Ciucan n-a plătit nici până acum cele trei mărci Click! pentru care a licitat 2,57 milioane de euro, în cadrul licitaţiei publice de miercuri. Informaţia a fost confirmată de Anca Constantinescu, cea care a câştigat, la rândul său, două dintre mărcile Click! - Bucuresti 106,2 Click FM doar radio şi Clic. Fosta deputată a declarat pentru paginademedia.ro că şi ea a refuzat plătească cele două achiziţii şi că intenţionează să facă plângere penală pentru felul în care a fost organizată licitaţia.

Publicitate

Din informaţiile paginademedia.ro, avocata Ciucan ar fi cerut amânarea, cu câteva zile, a plăţii, însă executorul judecătoresc nu ar fi fost de acord.

Până la această oră, nici executorul Raportoru Georgeta şi nici lichidatorul agenţiei Odyssey nu au putut fi contactaţi pentru a comenta situaţia.

Miercuri, mai multe mărci aparţinând lui Dinu Patriciu au fost scoase la licitaţie după ce agenţia Odyssey a executat silit Adevărul Holding pentru datorii de peste 15 milioane de lei (3,5 milioane de euro), după cum paginademedia.ro a anunţat, în premieră, aici.

Agenţia Odyssey este deţinută tot de Dinu Patriciu, însă aceasta este în insolvenţă.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexe Alexe
    Daca tot ai furat imaginea care ilustreaza aricolul de la Alecu Solomon pune ba Obae o legenda
  • ciocu mare ciocu mare
    really? chiar se aştepta cineva să se plătească ceva? avocata aia urma să plătească le fel cum nu are nici o legătură cu patriciu. usturoi n-o fi mâncat, dar totul pute...

Trimite un comentariu

sus