Skip to main content

VIDEO. Poveste de dragoste cu Mâţişor şi Pufuleţ

 

Mâţzisor şi Pufuleţ sunt personajele principale ale celei mai noi campanii pentru medicamentele Aspacardin. Pufuleţ este sensibilul suprem ce nu suportă palpitaţii. Mâţişor este soţia lui Pufuleţ, o şoferiţă slabă, dar foarte grijulie.

Publicitate

Ideea spotului Aspacardin, gândit de echipa de creaţie Lowe&Partners împreună cu Medic One, porneşte de la ideea că femeile sunt cele procupate de sănătatea lor şi a familiei lor, în special când vine vorba de afecţiuni de inimă. Atât de preocupate încât fac tot ce pot ca să-i menajeze pe cei dragi, au explicat reprezentanţii agenţiei.

Marina Cordun, Copywriter Lowe&Partners: “Aspacardin este un medicament pentru palpitaţii, imaginaţia te poate duce destul de departe când vine vorba despre asta. Secretul este să găseşti echilibrul între amuzant şi relevant, între entertainment şi puterea de a sintetiza şi de a transmite o informaţie clară.

Ne-au venit multe idei năstruşnice pe această temă, unele de care ne-am îndrăgostit, însă a trebuit să alegem pe cea care transmitea cel mai curat mesajul nostru. Mâţzisor şi Pufuleţ, personajele principale ale spotului sunt inspirate din viaţa reală.”.

Spotul Aspacardin
[pgvideo youtube|iBK-MmP27xI|2012/06/Spotul-Aspacardin.jpg|

Spotul Aspacardin /]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus