Skip to main content

Workshop gratuit în domeniul comunicării de la Reveal Marketing Research

 

Publicitate

Reveal Marketing Research începe seria unor workshop-uri gratuite în domeniul comunicării, adresate studenţilor şi masteranzilor, în cadrul unui program intitulat “Brand Enthusiasts Community”.

Primele seminarii de coaching vor avea loc în perioada 21-23 iunie, joi, vineri şi sâmbătă, la sediul agenţiei Reveal Marketing Research, pe strada Semicercului numărul 4.

Ideea acestui proiect, inclus în planul de Corporate Social Responsibility 2012-2013 al agenţiei de cercetare Reveal şi susţinut de Institutul Aspen România, a apărut din dorinţa de a contribui la dezvoltarea tinerilor studenţi şi masteranzi prin împărtăşirea experienţei acumulate în mediul business al industriei de comunicare.

“Cele două direcţii pe care le urmărim prin programul “Brand Enthusiasts Community sunt: un ghidaj în carieră şi oportunitatea de a lua contact direct cu actorii din industria de comunicare”, a declarat Marius Luican, General Manager Reveal Marketing Research.

Cine poate participa la aceste traininguri?

  • Sunt vizaţi studenţi înscrişi la facultăţile de Marketing, Sociologie, Comunicare, Relatii Publice, Media şi Jurnalism, ce vor fi selectaţi în urma unei aplicaţii trimise în mesaj privat pe pagina de Facebook Reveal Marketing Research: “Daţi un exemplu de brand pe care îl consideraţi foarte bine construit, în percepţia consumatorilor săi şi justificaţi alegerea”.
  • Mesajul trebuie să conţină şi numele complet, facultatea şi specializarea, anul de studiu, adresa de email, numărul de telefon iar aplicanţii cu cele mai bune răspunsuri vor fi contactaţi pentru înscrierea pe lista de participare.
  • Cele trei zile de workshop vor aborda trei problematici: Industria de comunicare din România, Cercetarea de Piaţă şi Poziţionarea Brandului, Career Coaching.
  • La discuţii va fi prezent şi un invitat surpriză - Communication Officer al unei importante multinaţionale din România.

Programul “Brand Enthusiasts Community” se derulează până în luna octombrie a anului 2013, iar următorul workshop este programat în toamnă, în perioada 27-29 septembrie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus