Skip to main content

12 Iulie. Frunza Elenei Udrea nu se ofileşte

 

FRUNZA RĂMÂNE. Brandul turistic al României va fi promovat în continuare prin logoul lansat în 2010 de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, aflat atunci sub conducerea Elenei Udrea, scrie Adevărul.

Publicitate

„Vor fi folosite în continuare atât elementele de identitate vizuală ale brandului, cât şi sloganul. Considerăm că România are documente strategice programatice, respectiv strategii şi planuri de acţiune pentru dezvoltarea durabilă a turismului", se arată într-un răspuns al oficialilor ministerului, transmis în urma solicitării adresate de portalul caleaeuropeana.ro.
Frunza Elenei Udrea nu se ofileşte


CONDUCEREA TVR ANALIZEAZĂ RESTRUCTURAREA TELEVIZIUNII PUBLICE. Comitetul Director al TVR trebuie să prezinte liniile principale pentru restructurarea Televiziunii Române, până pe 20 iulie, dată în care acestea vor fi luate în discuţie de Consiliul de Administraţie al instituţiei, au declarat surse din televiziunea publică, scrie Adevărul.

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) s-a întrunit miercuri în şedinţă, pentru a decide să solicite Comitetului Director al instituţiei să prezinte liniile principale pentru restructurarea Televiziunii Române până în data de 20 iulie. Atunci, CA al TVR se va întruni într-o şedinţă în care va discuta doar planul de restructurare al Televiziunii Române şi va aproba măsurile majore privind redresarea instituţiei, care în prezent are datorii de peste 100 de milioane de euro.
Conducerea TVR trebuie să prezinte planul pentru restructurarea până la 20 iulie


VPLAY.RO INACCESIBIL PE RCS&RDS. Conflict între RCS&RDS şi vplay.ro, un site cu conţinut video ilegal cu proprietari necunoscuţi, dar care se află pe locul opt în topul celor mai accesate site-uri web din România, imediat după cele ale giganţilor Facebook sau Google, conform datelor alexa. Com, scrie Ziarul Financiar.

RCS&RDS ar fi blocat intenţionat accesul clienţilor săi la vplay.ro, iar în acest context site-ul le-a cerut "clienţilor săi" să ia cu asalt call-center-ul RCS&RDS pentru a cere explicaţii. RCS&RDS a precizat pe pagina sa de Facebook că dificultăţile de accesare a vplay.ro nu ar fi generate de intenţia companiei de a bloca accesul la un site cu conţinut ilegal pentru care nu se plătesc drepturi de difuzare ci de probleme pe care le-ar avea site-ul cu accesul la "Internetul global".
Site-ul cu conţinut video ilegal vplay.ro, blocat de RCS&RDS? Compania dă vina pe "internetul global"


PONTA VREA SĂ RENUNŢE LA TAXA TVR. Taxa aferentă serviciului public de televiziune ar trebui eliminată pentru abonaţii companiilor de cablu, iar TVR să regleze plata eventual prin discuţii cu reprezentanţii acestor companii, afirmă premierul Victor Ponta, scrie DailyBusiness.ro.

"Cu taxa TV, eu în continuare susţin ca acea taxă ar trebui eliminată pentru cei care au cablu, pentru că oricum plăteşti taxa de cablu, şi eventual TVR poate să ia de la cei de la cablu, dacă este cazul", a spus Ponta.
Ponta: Taxa TVR ar trebui eliminata pentru abonatii companiilor de cablu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alf Alf
    Rămâne, rămâne, ca să aibă omizile USL-iste ce păpa!

Trimite un comentariu

sus