Skip to main content

27 iulie. CNA interzice un spot electoral

 

Publicitate

SPOT ELECTORAL, INTERZIS DE CNA. CNA a decis, ieri, să oprească de la difuzare un spot al Antena 3, care conţine mesajul "Duminică, preşedintele suspendat îşi cheamă susţinătorii la vot", membrii Consiliului precizând că Traian Băsescu a declarat public că îşi îndeamnă electoratul să nu meargă la referendum, scrie Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de ieri, să aplice o decizie de intrare de îndată în legalitate în privinţa spotului care conţine mesajul "Duminică, preşedintele suspendat îşi cheamă susţinătorii la vot". Spotul a fost difuzat de postul Antena 3 din 25 iulie, potrivit membrilor CNA.

Membrii Consiliului au apreciat că, la difuzarea acestui spot, nu s-a ţinut cont de faptul că, în data de 24 iulie, Traian Băsescu a declarat public, la postul Radio România Actualităţi, că îşi îndeamnă electoratul să nu vină la vot la referendum.
Un spot Antena 3, în care Băsescu îşi cheamă susţinătorii la vot, oprit de la difuzare de CNA


DISPUTĂ DURĂ ÎNTRE DOI MEMBRI AI CNA. O sesizare a ActiveWatch privind lipsa de echilibru a postului B1 TV în campania pentru referendum a prilejuit o dispută dură, ieri, între doi membri ai Consiliului: Christian Mititelu a acuzat-o pe Narcisa Iorga că protejează B1 TV, în timp ce aceasta l-a atacat spunându-i că minte, relatează Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de ieri, o sesizare a ActiveWatch cu privire la ediţia din 24 iulie a emisiunii "Sub semnul întrebării" de la postul B1 TV.
Dispută dură între doi membri ai CNA: Mititelu a acuzat-o pe Iorga că protejează B1; Iorga: Minţiţi pur şi simplu


NAŞUL TV, AMENDAT CU 5.000 DE LEI. CNA a amendat postul Nasul TV cu 5.000 de lei pentru dezechilibre in emisiunile de dezbatere difuzate in perioada 16.22 iulie, scrie Hotnews.
PE SCURT: Amenda CNA de 5.000 de lei pentru Nasul TV


ANTENA 3, SOMATĂ PENTRU DEZECHILIBRU. CNA a somat public Antena 3 pentru emisiunea "Subiectiv" din 20 iulie, în care moderatorul Răzvan Dumitrescu nu a asigurat imparţialitatea şi echilibrul într-o discuţie cu invitata Andreea Paul, unii membri ai Consiliului considerând că realizatorul a încercat să o intimideze pe aceasta, scriu Mediafax şi Adevărul.


VOYO NEWS DEVINE PRO TV NEWS. Voyo News se transformă în Pro TV News, un canal de ştiri onlie disponibil pe site-ul stirileprotv.ro, scrie Mediafax.

Pe canalul de ştiri vor fi date programele Ştirilor Pro TV, ediţiile speciale ale acestora, precum şi transmisiunile live din mijlocul evenimentelor care se petrec fie la noi în ţară, fie peste hotare.
ProTv News, cel mai nou canal de ştiri online de pe stirileprotv.ro


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    Antena 3 iti controleaza mintea.
  • aniela aniela
    cna e controlat de basescu, se stie. in opinia mea, in aceasta "institutie" ar trebui sa aiba lac schimbari majore, abuzurile au depasit orice limita
  • silviu silviu
    ce audienta a facut basescu la otv ??
  • Horea Horea
    Le pasa la cei de la Antena 3 de CNA?

    Mai usor platesc amenda, indiferent cat de mare, in locul conformarii!

Trimite un comentariu

sus