Skip to main content

Adunare Generală la Realitatea. Elan: "Le mai dau o săptămână"

 

Publicitate

Adunare Generală astăzi, la Realitatea TV. "Am organizat astăzi o Adunare Generală, în care l-am confirmat ca administrator speial pe Florin Bercea", a declarat Elan Schwartzenberg în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

El a mai adăugat că mai lasă o săptămână Comitetului Creditorilor (Cozmin Guşă, Liviu Luca, Florin Bercea) pentru rezolvarea problemelor financiare ale companiei.

Elan Schwartzenberg, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

"În calitate de acţionar, dacă eu constat că oamenii îşi bat joc de atribuţiile lor, având majoritatea în adunarea creditorilor, voi utiliza adunarea creditorilor ca for superior şi, cu riscul de a o supăra pe doamna judecătoare, voi schimba atât comitetul creditorilor, cât şi pe administratorul special.

Cozmin Guşă spune că Florin Bercea, administratorul special de la Realitatea Media, va rezolva situaţia.

Guşă pentru paginademedia.ro:

Din păcate, daca n-ar fi tragic (pentru salariaţi, temporar), ar fi tragi-comic pentru Elan. Va lamuri detaliile tehnice administratorul special, Florin Bercea, precum va comunica şi soluşiile noastre în cazul nefericit al acestui abandon evident al patronului. Rezolvăm situaţia!

Declaraţia completă a lui Elan Schwartzenberg, pentru Paginademedia.ro:

"Sunt în total dezacord cu decizia judecătoarei, dar, pentru că ea reprezintă legea, nu doresc să o contrazic, drept pentru care l-am confirmat pe Florin Bercea, până acum interimar, drept administrator special al Realitatea Media.

La AGA de astăzi aveam dreptul să pun pe oricine altcineva, dar am optat pentru decizia judecătoarei, care a făcut această alegere neştiind cum funcţionează televiziunea şi nici care sunt persoanele implicate.

Îmi rezerv dreptul, dacă în termen de o săptămână nu se plătesc salariile şi nu se rezolvă problemele tehnice (cum ar fi neplata telefoanelor sau întreruperea emisiei terestre) să mă adresez oficial atât doamnei judecător, cât şi administratorului judiciar Remus Borza pentru a lua toate măsurile în sensul continuării activităţii postului, cât şi a protecţiei sociale a celor 700 de angajaţi.

O companie în insolvenţă este condusă de administrator şi de comitetul creditorilor, comitet din care fac parte, în cazul Realitatea, Cozmin Guşă şi Liviu Luca.

În calitate de acţionar, dacă eu constat că oamenii îşi bat joc de atribuţiile lor, având majoritatea în adunarea creditorilor (care l-a demis pe fostul administrator special Rovigo la presiunile lui Guşă) voi utiliza adunarea creditorilor ca for superior şi, cu riscul de a o supăra pe doamna judecătoare, voi schimba atât comitetul creditorilor, cât şi pe administratorul special.

Voi face acest lucru doar şi numai doar dacă sus numiţii nu asigură costurile pentru funcţionarea postului de televiziune Realitatea."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Sa spunem stop! Stop muncii neplatite! Stop minciunilor si promisiunilor desarte! Stop inselaciunii! Stop muncii! Daca ne unim toti, de maine 25 iulie, spunem STOP! Sunt convins ca banii vor intra in cateva ore (cum de altfel s-a mai facut) Stop bataii de joc a pseudo-actionarilor Realitatea Media! Noi nu trebuie sa fim platiti in functie de cum iese referendumul
  • Arhi Arhi
    o echipa de exceptie? sunteti cei mai jenanti ziaristi de pe piata, singura echipa tv care isi schimba brutal opiniile in functie de ce preferinte are vantu. ati inventat toate jegurile de titluri gen SENZATIONAL, APOCALIPTIC, SOC si alte gunoaie ce polueaza spatiul media. sunteti toti niste gunoaie si meritati sa muriti de foame.
  • Robert Robert
    Realitatea TV - nu te vom uita niciodata!
  • Writter Writter
    Televiziunea a ajuns aici unde vedeti toti ca a ajuns si din cauza celor care lucreaza in slujba acesteia.Unde apare un articol cu situatii dintr-o televiziune sau alta,hop! apar si oportunisti in misto-uri.Mai grav este ca incep polemici obraznice si magarii ieftine de parca unii sunt vesnic protejati si altii vesnic bagati in probleme.Eu as zice ca mai bine ar fi sa facem front comun ompotriva marlanilor de patroni care isi bat joc de angajati,lasandu-i fara salariu,obstructionand constitutia!Cei care rad de colegii din alte televiziuni sunt cei cu un grad mare de handicap.Cititi mai sus si o sa imi dati dreptate!
  • cam asa cam asa
    Eu ma intreb unde este sefimea care se jura ca va fi bine si care ne ruga sa venim la sediu nou cu promisiunea la casa doina ca doi ani dormim linistiti..Acum nu ar fii corect si loial ca ei sa iasa in fata si sa spuna "departamentele noaste nu mai lucreaza pana nu au bani" ca asa au facut si atunci veniti cu toti spuneau pentru loialitate, am venit si ce am facut. Nasol e ca au venit cu noi si leprele care nu fac nimic gen bugnar care este un fel folila nefolositoare platita bine la vel ca astia de pe la meteo unde sunt 3 prezentatoare cu burta daca a mai pomenit cineva asa ceva la te si cu un producator general de meteo total inutla si incompententa.acum mai nou am descoperit noi sefi gen bebe, producator general, era si timpul dupa ce a obtinut atatea reitunguri fantastice de sub 1 merita si el, sau carmen ghita care e sora lu geana daca le aduni iti da zero.Eu stiam ca un sef de departament este gen cel mai bun om din departament adica poate sa rezolve orice problema site cel mai bine postu respectiv la realitatea nu este asa este pe pile gen sorin negulescu dulama care abia stie sa lege 2 fire unu de altu, sau alina e sefa pe la montatori asti iar ea nu stie sa dea un cat pe mac sau marinica la promo si grafica ce o putea sa le arate el la baieti aia de acolo sa creasca departamentul?!?!?!(si exemplele continua)Cam asa este la realitatea noi cei care muncim de ani de zile si am strans experienta nu a venit nimieni sa ne intrebe ai ma si tu o idee sa scoatem postu din kkt sau cine crezi ca ai fi bun ca sef de dep. nimic se pun intrei ei de la un dep la altul sa ascunda kkt-ul ca este clar ca oameni sunt inutil in atatia ani nu au reusit nimic la departamentele conduse de ai.
  • Radu Radu
    Silviu...hahaha...ce bou...sa te vad fara salariu inca 3 luni...marsh
  • aidan aidan
    mereu apare cate o julfa care da in cei prost platiti sau mai corect prost neplatiti. parca vreun angajat fara functie de conducere a pus piciorul la ski in austria!cat de lipsit de caracter! bravo domnule, bravo!asa se face manipularea! sa inteleg ca domnul care a scris nu e papagal,restul colegilor da, el nu! el e deasupra tuturor,pur si astral. el nu a pupat ski in austria si asta l-a macinat pana azi cand, in sfarsit, poate rupe din colegii lui fara leafa! cata otrava a adunat el la colecist din iarna in care a fost sarit de la ski! problema e ca se considera numai bun de mers la ski! parca patronul nu face ce vrea muschii lui cu banii lui! a vrut muschiul lui elan ski, ski a fost! pentru cine a hotarat el!. parca vreun patron isi consulta trepadusii? el discuta STRICT cu directorii, managerii, sefii. cata fiere in colegul silviu! daca-l stiti, feriti-va de el, emana otrava!
  • Insider Insider
    @silviu - Sint unu' din aia care au fost la ski in Austria, vorba vine. Ni s-a platit avionul si hotelul plus mesele, in rest distractia a fost dupa cum l-a taiat capu' pe fiecare. Bine ca ne-am ales cu ceva. Ailalti din redactie ramasi acasa trebuiau sa mearga la plaja in vara asta, dar se pare ca s-a taiat macaroana. Asta spune multe si despre managementul postului: ai bani sa arunci pe chefuri inutile dar nu ai bani de reparat fly-urile din care cad piese, nu ai aer cond in masini pe frigul asta, nu platesti telefoanele etc.
  • sclavone 1 sclavone 1
    pana rezolva ei cu salariile,nu cred ca o sa mai fie angajati cu sa le plateasca.pleca toti pana atunci asta daca nu mor de foame
  • Raitaru babanu' Raitaru babanu'
    Elane, pana la urma tu esti ceea ce zicea fosta ta nevasta, Diva pe care o platesti cu 10.000 euro pe emisiune: un pitic pervers bagat pana in gat in orgii financiare si sexuale. De ultimele am vazut pe la alte posturi TV si prin mai toate tabloidele, de primele ne dam seama pe pielea noastra din pacate. Gusa e si el un oportunist si un atarnator pe langa puscariabilul Liviu Luca, Maricel Pacurariu ala e semi-infractor (cand va fi condamnat definitiv va fi infractor plin), Vantu e deja la bulau etc. Cam astia sunteti voi, numai oameni seriosi, unul si unul. In halul asta a ajuns presa mileniului trei: priviti ce patroni sint la TV de stiri asa-zise quality si va dati seama de Romanica, fratilor. La B1 e un amestec de Niro, Paunesti, Udrea si ceva Oancea, la Antene e Felix Varanul, la RTV e golanasul Sebi Ghita, la TVR e statul prin papagalul de Saftoiu. De ziare nu mai are rost sa vorbim, ca toate sunt praf. Nu ne ramane decat sa emigram.
  • silviu silviu
    Angajatii sa taca din gura, acum urla de foame da aduceti va aminte bai papagalilor cine era asta iarna la team building in austria la ski.
    Pai cu banii aia pe care ia ti spart voi acolo luati salariu pe 4 luni nu pe una.Asaca mucles fratilor.
  • dana dana
    Fuck Elan, Fuck Gusa buzunarul meu e tot gol
  • sclavone sclavone
    Ajutor murim de foame!!! rusine sa va fie!cat credeti ca mai rezistam fara salariu?
  • Sclav neplatit Sclav neplatit
    Am peste un cincinal de munca pe branci la Realitatea. Nu-s cel mai vechi dar imi place televiziunea asta pt ca are o echipa de exceptie cu reporteri excelenti, unii dintre ei extrem de bine pregatiti. Este mare PACAT ca acesti oameni care muncesc pe branci cate 10-12 h/zi sunt batjocura tuturor patronilor, creditorilor etc care conduc aceasta firma. Este rusinos si ca sefii au plecat prin concedii in vacante exotice, si-au bagat picioarele uitand cum se rugau de noi sa venim dupa ei in urma cu un an. Nimeni nu da vreo explicatie, suntem oameni in toata firea si nu e normal sa aflam de pe siteuri ce se intampla la noi in post. Este penibil, jenant!

Trimite un comentariu

sus