Skip to main content

AUDIENŢE. Traian Băsescu ridică B1 pe locul doi, după Pro TV

 

Publicitate

Traian Băsescu a ridicat B1 TV în topul primelor televiziuni aseară, când a fost invitat la Robert Turcescu. Emisiunea cu preşedintele suspendat Traian Băsescu a fost urmărită de peste jumătate de milion de români, din care peste 330.000 din mediul urban.

La nivelul întregii ţări, B1 TV a fost cu Băsescu pe locul doi, după Pro TV, şi înainte de Antena 3. La nivel urban, B1 TV a fost pe poziţia a treia după Pro TV şi Antena 3.

Audienţa de luni, 23 iulie, pe intervalul emisiunii Sub semnul întrebării, la nivel URBAN: 

  1. Pro TV - 594.000 (5,7 rating)
  2. Antena 3 - 375.000 (3,6)
  3. B1 TV - 330.000 (3,1)
  4. Acasă TV - 310.000 (3)
  5. Antena 1 - 231.000 (2,2)

Audienţa de luni, 23 iulie, pe intervalul emisiunii Sub semnul întrebării, la nivel NAŢIONAL:

  1. Pro TV - 1.196.000
  2. B1 TV - 502.000
  3. Antena 3 - 499.000
  4. Acasă TV - 432.000
  5. Prima TV - 399.000
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danys danys
    absolut de acord cu tine! :)
  • ribelalu ribelalu
    Alegerile, si prin asta inteleg referendum, legislative, prezidentiale, europene sau pentru Consiliile judetene se castiga la sate. Prezenta alegatorilor din mediul rural este mult mai mare decat a celor din mediul urban.
  • despina despina
    B1 a castigat doar la sate.
  • ciavistu ciavistu
    502.000 b1 vs 499.000 a3. i-au batut de i-au uscat. diferenta e sigur mai mica decat marja de eroare.
  • paie in pahar paie in pahar
    astia se tem de puscarie...pana la urma au majoritate in parlament fac ce vor.nu inteleg cu ce ii incurca basescu?! si faza cu taiatu salariilor e fumata rau . pai nu parlamentul a aprobat legea taierii?!?! acu aia care au votat ca voi sa castigati mai putini bani arata cu degetul spre base. si voi muscati momeala. va meritati soarta saracilor
  • scurt pe 2 scurt pe 2
    sa nu va mai aud sau vad in strada ca strigati ca v-a pacalit guvernul sau ca nu sunteti multumiti de USL!!! daca ii alegeti pe astia taceti si indurati....doar un prost nu isi da seama de ce sunt astia atat de disperati sa scape de basescu...
  • antrenor antrenor
    Antena 3 e lider absolut...ceilalati, nu conteaza ;).
  • dottore dottore
    am vota si da daca asta ar insemna sa-i trimitem pe ponta si antonescu acolo unde le este locul, adica la gunoi. pana atunci sigur boicot cum a zis chiar taica Iliescu cand nu era referendum pentru ca el sa fie presedintele hotilor, pe viata.
  • Catalin Catalin
    Eu spuneam de acum doua luni ca atunci cand USL va ajunge la putere, Antena 3 va deveni pupincurista si prostovanii de la b1 vor fi televiziunea care ataca puterea. Votati DA!
  • mynsc mynsc
    Chiar ma bucur ca a avut audienta mare B1. Sper ca au vazut cat mai multi oameni in ce fel gandeste Basescu momentan. Pe mine sincer m-a speriat acea emisiune, incepand cu servilismul complet practicat de Turcescu si terminand cu afirmatiile absolut nebunesti ale lui Basescu.
  • profesor profesor
    Este imbucurator faptul ca prezenta presedintelui a ridicat audienta pt ca asta inseamna ca romanii nu s-au lasat manipulati si prostiti de Gadea si compania!
  • qwerty qwerty
    si sa-l trimitem pe colonel la cotroceni? sa dam din lac in puţ?
  • ariton ariton
    mai bine ar face schimb...sa preia Traian emisiunea, si asa ii place prin media...;) Romania s-ar bucura.
  • Writter Writter
    Este facatura colegiului de aparare al lui basescu.Bineinteles ca aici este o parte a audientelor insa asta este caracterul astora din gramada nemernicilor.Important este,ca oricum ar fi,basescu ii pacalaeste rau in continuare pe cei din tara(de la tara).Simplitatea romanului de rand nu poate fi zguduita cu una cu doua!
  • pase scurte pase scurte
    B1 a crescut la audienta pe durata suspendarii

Trimite un comentariu

sus