Skip to main content

Bianca Drăguşanu, în topul celor mai mediatizaţi

 

Publicitate

Negocierile cu Pro TV pentru o participare în noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine şi relaţia cu fotbalistul Adrian Cristea au plasat-o pe Bianca Drăguşanu pe primul loc între cele mai mediatizate vedete feminine, potrivit mediaTRUST România.

În perioada 15 iunie - 14 iulie 2012, Bianca Drăguşanu a înregistrat 77 de apariţii în presa scrisă, cu şapte mai multe decât Daniela Crudu, ocupanta poziţiei secunde, cu 70 de apariţii.

Relaţia tumultoasă cu Mihai Costea, precum şi zvonurile privind despărţirea de emisiunea Un show păcătos, de la Antena 1, au ajutat-o pe Daniela Crudu să devină a doua cea mai mediatizată vedetă feminină.

Andreea Marin Bănică a atras , la rândul său, atenţia presei pe fondul întânirii „cu scântei” dintre ea şi Adriana Nicolae de la Gala Premiilor VIP.

În topul celor mai mediatizate 10 celebrităţi masculine, Gigi Becali conduce în continuare detaşat. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf a urcat pe poziţia a doua, iar Victor Piţurcă se află pe locul al treilea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Seriale Online Coreene Seriale Online Coreene
    Nu ma mir ca televiziunile din Romania promoveaza asa ceva, mie rau...
  • aidan aidan
    spune-i biancai dragusanu ca-i vedeta playboy si te bate! in romania ele se numesc doamne! exista o piesa de teatru a lui sartre, jean paul :"tarfa cu respect"! chiar asa e titlul, chiar asa e traducerea o am acasa. la noi e mult respect, uite, la florin e plin de respect! si suparat ca noi n-avem respect pentru domnele cu respect.
  • Horea Horea
    Mă, tu esti chiar p.r.o.s.t. sau numai te faci?
  • florin florin
    tocilarilor astea sunt vedete Playboy
    ce va mai infuriati ca niste curcani din aia nervosi...
    si america are vedete Playboy despre care se scrie in ziare, apar la tv.
    dar la noi exista asa numiti tocilari care vaaaiii nu-i posibil ce vad, va obligat cineva sa cititi aceasta stire?
  • aidan aidan
    horea, au relatat doar. nu au facut decat sa constate. cat despre fata, vai steaua ei de plasticata! ce viata duce!amaratele fac pe divele, ca dive in adevaratul sens al cuvantului nu vor fi niciodata! si suporta toate abuzurile barbatilor cu bani pe langa care se aciuiaza. sunt parazite dar platesc scump parazitarea! chiar crezi ca le place la ce sunt supuse? fac si ele pe grozavele, ce altceva pot face? de aia o si iau cateodata razna cu interventiile de chirurgie plastica! tate si buze uriase! arata ca niste clovni cu buzoaiele alea! dar ele sunt deja dereglate, se numeste, parca, dismorfism e o boala psihica si i s-a dat nume tarziu cam prin anii '80.nu mai spun ca toate au pielea curata si mata in poze dar in viata de zi cu zi sunt buboase! o dereglare. te si intrebi de unde atatea bube ca nu mananca nimic!o viata plina de mizerii pentru niste aparitii in mass media. cum e sa fii etern "fosta"sau "actuala" vreunui barbat cu bani?daca are noroc si-o ia cineva de nevasta si apuca sa-i faca un plod se numeste ca s-a scos! asta nu e viata! e iad!
  • Horea Horea
    "Negocierile cu Pro TV pentru o participare în noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine şi relaţia cu fotbalistul Adrian Cristea au plasat-o pe Bianca Drăgușanu pe primul loc între cele mai mediatizate vedete feminine, potrivit mediaTRUST România".

    Mi-e SCÎRBĂ!!!

    De ce murdariţi "pagina de media" cu o asemenea ţoapă???___

Trimite un comentariu

sus