Skip to main content

Cele mai tari campanii de la Jocurile Olimpice

 

De olimpiadă, paginademedia.ro vă prezintă o selecţie a celor mai puternice campanii realizate special pentru Jocurile Olimpice de la Londra. În acest sezon, marii advertiseri s-au concentrat pe campanii pline de emoţie. În continuare, câteva dintre aceste spoturi: Spotul Procter&Gamble despre mame a avut de departe cel mai mare succes. Clipul, apărut în luna aprilie, a fost distribuit pe Facebook de aproape două milioane de ori şi pe YouTube a fost vizionat de peste 12 milioane de ori.

Publicitate

Spotul P&G

Campania McDonald's nu se concentrează pe sportivi, ci pe public, prezentându-se o listă simpatică a tipurilor de persoane care formează publicul de la Jocurile Olimpice.

Spotul McDonald`s

Visa are de asemenea o campanie plină de emoţie. Printre sportivii prezenţi în campanie se numără şi Nadia Comăneci şi evoluţia ei de la Olimpiada de la Montreal din 1976. Visa i-a dedicat şi un spot separat gimnastei noastre. Puteţi vedea clipul AICI.

Spotul Visa - Sportivii

Compania de farmaceutice GlaxoSmithKline prezintă propria versiune asupra efectului publicului asupra sportivilor.

GlaxoSmithKline - Antidrog

Samsung îl pune pe Beckham să cânte la tobe, folosindu-se doar de mingiile de fotbal. Rezultatul: Oda bucuriei.

Samsung Galaxy Note - David Beckham

Şi Adidas îl foloseşte pe David Beckham în campanie. Câţiva oameni de rând sunt invitaţi într-o încăpere în care îşi pot arăta susţinerea pentru sportivii britanici care participă la Jocurile Olimpice. La un moment dat, surpriză, Beckham îşi face apariţie. Urmăriţi în spot reacţiile celor surprinşi.

Adidas - David Beckham

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus