Skip to main content

Dan Negru, încă un show la Antena1

 

Dan Negru, realizator al mai multor emisiuni de divertisment de la Antena1, va lansa în această toamnă un nou format de tipul quizzshow. Este vorba de formatul Money Drop, o licenţă Endemol.

Publicitate

Money Drop este difuzat în peste 30 de ţări, printre care SUA, Anglia, Italia şi Spania.

Potrivit unui comunicat al trustului Intact, show-ul lui Dan Negru va avea o "miză uriaşă din punct de vedere financiar" şi se va concentra tot pe ideea de emisiune de cultură generală (gameshow).

Dan Negru, în comuncatul Intact:

“Din toamnă vom reinventa divertismentul de televiziune cu cel mai modern şi spectaculos show de cultură generală din lume, în continuarea unei tradiţii pe care am început-o la Antena cu mai bine de 12 ani în urmă - cea a divertismentului de top”, a declarat Dan Negru.

Ce a mai prezentat Dan Negru la Antena:

De-a lungul timpului, a prezentat la Antena 1 show-uri ca "Academia vedetelor", "Batem palma", "Ziua judecăţii", "Ciao Darwin", "Secret Talent", "Jocuri la Saint-Tropez", "Marea provocare", "O seară de vis", “Câştigi în 60 de Secunde”, "Plasa de stele", "Te pui cu blondele", “Demascarea”, iar lista nu se opreşte aici. De 12 ani prezintă show-ul din noaptea de Revelion, fiind singurul moderator român care se poate lăuda cu această performanţă demnă de Cartea Recordurilor.

Dan Negru are şi emisiuni peste Prut, "Vrei să fii milionar?".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Catalin
    Tare concursul dar ne-am cam saturat de Dan Negru
  • Marius Marius
    tipic A1, adica mediocru...
  • aidan aidan
    daca e de cultura generala e binevenita!
  • aquila aquila
    mda, ma intrebam cand o sa ajunga si la noi :)
  • qwerty qwerty
    Moneydrop se numeste in original showul pe care il pregateste antena 1 si arata cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=5FtRiNNFhmI

Trimite un comentariu

sus