Skip to main content

Livia Dilă, liberă de contract cu TVR

 

Publicitate

Livia Dilă, prezentatoare Orei de ştiri de la TVR2, a rămas liberă de contract. După doi ani în televiziunea publică, Liviei Dilă nu i s-a mai prelungit contractul, care a expirat la 14 iulie.

Contactată de Paginademedia.ro, Livia Dilă a confirmat informaţia.

Livia Dilă pentru paginademedia.ro: 

"Am vorbit cu preşedintele TVR, Claudiu Săftoiu. Mi-a spus că mă apreciază şi că mă pot înscrie la un concurs pentru prezentatori, care va fi organizat de TVR în toamnă".

Ce va face în continuare?

"Deocamdată voi pleca într-un concediu", a declarat Livia Dilă.

Livia Dilă a venit în TVR în anul 2010, când la şefia ştirilor era Rodica Culcer.
Înainte de TVR, a moderat emisiunea 6! Vine presa, la B1 TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    1. "nca 23' sau ... inca 2 sau 3?!

    2. Lidia nu plecat din "cloaca aia politizata". A fost data afara (chiar nu stiai?)!
  • mariana mariana
    Lidia esti o fata mult prea desteapta pentru a mai sta in cloaca aia politizata numita tvr acolo sunt hienele si ramasitile comuniste cu ecceptia unor jurnalisti de calitate genMoise Guran si nca 2 3 .
  • Robert Robert
    Jurnale de stiri sunt mai multe la TVR si toate erau coordonate de Rodica Culcer. Cel de la TVR 2 este in continuare cel mai curat tocmai pentru ca are o audienta mai mica si un impact mai mic (e mai putin interesant pentru cei care vor sa manipuleze).
  • kiko kiko
    esti cu capul femeie... chiar crezi ca rodica culcer statea in regie si ii dicta in casca ce intrebari sa puna? :))))

    ai dreptate inschimb, livia pila habar n-avea de nimic, e antologica faza cu procurorul invitat in studio pe care il intreba de ce nu e prevazut in legislatie ca arestarile sa se faca cu mandat de la judecator. si ala i-a raspuns ca asa se procedeaza de ani de zile...
  • aidan aidan
    sigur se intoarce, doar a dovedit abnegatie in a face ce i se spune. oare nu mai exista oameni nepolitizati in televiziuni?ma refer la cei care apar pe sticla ca de restul stiu cat si cum sunt de politizati.daca stirile erau atat de bune, de ce nu se uita nimeni la ele? de ce au venit in iarna platitorii de taxe tv la poarta institutiei cerand demisia lui culcer? de ce bune si echidistante erau stirile? platitorii n-au venit sa ceara interzicerea "d'ale lui mitica" sau a "fermei" sau a lui "o data-n viata" nici macar a lui "ne vedem la tvr" sau a lui "danutz srl" ci a rodicai culcer! stirile erau groaznic de partinitoare. acum s-a schimbat macazul. peste doi ani sau patru o sa-i revedeti pe cei pe care-i jeliti inapoi la tvr! nimic nu se schimba, totul se transforma!putintica rabdare stimabililor! putintica rabdare!
  • Robert Robert
    Ora de stiri era o emisiune echilibrata cu stiri echidistante si cred ca redactorul-prezentator contribuia din plin la realizarea stirilor.
    Sper ca emisiunea nu va avea de suferit dupa plecarea Lidiei Dila.
    Cred ca Lidia se poate intoarce la B1 acum...
  • gica gica
    noapte buna tvr, noapte buna rra.
  • aidan aidan
    libera de contract era dila si cand a cules-o culcer rodica zisa coloneleasa.nicio persoana angajata in perioada culcer nu a facut audiente, a facut doar spagatul pe doua scaune pentru pdl!au fost remunerati imparateste si daca au fost atenti cu banii pot trai decent doi ani stand pe bara si sugand din ce-au primit in tvr! livia dila,pila culceresei este un chip dragut si atat! n-are personalitate, se vedea ca i se spun in casca intrebarile, se balbaia, nu conducea ea discutiile ci era condusa de culcer in casca! unde personalitate, unde profesionalism? dar cei care erau in tvr inaintea ei si au fost alungati, de ce nu s-au bocit prin mass media? livia a uzurpat si stia ce face. nu erau nici prosti, nici urati, nici balbaiti cei de la stiri pana la venirea comando-ului culcer!erau cat se poate de buni si tvr avea audiente si pe tronsonul stirilor! in doi ani, cu cei noi, le-a pierdut!raul se mai si plateste!
  • Valy Valy
    Ce te face sa crezi ca nu se va umple TVR-ul cu "ai nostri"?
  • ion ion
    Bai nene, astia o sa bage pe tvr numai papagali. Pacat de tvr 2 si tvr info, erau cele mai quality posturi. Pot sa pun pariu ca nici Moise Guran nu mai are zile multe acolo. Asta-i ciuma USL - o sa aduca pe popa gadea la tvr.
  • livia pila livia pila
    Du-te , fata draga, du-te madame danscoi unde vrei. esti slab pregatita. adio!!1
  • arturoUI arturoUI
    La TVR a inceput reforma;pentru ca Elvis nu se poate inca decide asupra celor mai bune solutii pentru aservirea institutiei ministerului propagandei(in copilarie a vazut ca atunci cand trebuie sa umpli spatiul de emisie pentru ca nu mai ai materiale despre conducator ,dai desene animate,iar in dezastroasa meteorica prezenta la SIE nu a invatat chiar nimic),ii pune pe liber de-a cu sfintenie pe cei de pe lista neagra si a tras heblul TVR International incepand cu ora 29,ora Romaniei,pentru periculosii de romani din strainatate.Nu da inca desene animate,dar viseaza la ziua aceea.
  • Horea Horea
    Trebuie sa spun ca, in multe situatii, imi sunt antipatici cei din USL (mai ales pentru "turul de forta" pe care l-au savarsit in ultimile doua saptamani).

    In ceea ce priveste TVR-ul se pare insa ca incep sa se CORECTEZE anumite abuzuri ale vechii conduceri (Lazescu +Culcer).

    E si cazul Liviei Pila (asa-i cunoscuta in TVR). E una din multimea persoanelor aduse in televiziunea publica desi nu era nevoie . Exista suficient personal, angajat pe perioada nedeteriminata, cu care TVR-ul putea face fata tuturor solicitarilor interne.

    In tote institutiile publice s-a redus, cat s-a putut, personalul pentru maentinerea salariilor in perioada de criza.
    Doar in TVR Lazescu +Culcer au angajat pe "rupte" toate cunostintele.

    Concediu placut Livia Dila!

Trimite un comentariu

sus