Skip to main content

Mircea N. Stoian se desparte de păcătosul Capatos

 
mircea_stoian_libertatea
mircea_stoian_libertatea

Publicitate

Partenerul de „păcate” al lui Dan Capatos, Mircea N. Stoian, a decis să părăsească emisiunea tabloid de la Antena 1, după cum acesta a anunţat pe pagina sa de Facebook. El acuză „atmosfera irespirabilă” de la Un show păcătos. Mircea N. Stoian declară că este hotărât să părăsească definitiv „lumea tabloidă”

"Da, e adevarat, am plecat definitiv şi de la «Un show păcătos» şi de la Antena 1. Motivul principal este atmosfera irespirabilă, iar motivul secundar este faptul că nu am mai picat la pace cu banii, în condiţiile în care emisiunea îşi dublează timpul de emisie”, a explicat Mircea Stoian pe Facebook, citat de ziarul Click!.

Vedeta a mai precizat că va renunţa definitiv la „lumea tabloidă”: „Plec nu numai din Antenă, ci şi din lumea tabloidă, care se învârte ca un câine în jurul cozii. Lumea tabloidă aşa cum e ea acum e la amurg şi va apune curând."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aurel aurel
    Bine ca a plecat DL BUFON.O prezenta austera la Capatos.Glume de 2 bani si .......burtica cam mare,disproportional.
  • ana m ana m
    nu-mi place stoian de la un show pacatos. deloc. dar l-am intalnit la o reclama si ...era alt stoian. in primul rand nu s-au tras multe duble ptr el- avea rolul principal- si asta inseamna ca se vedea ca e absolvent de atf, a fost punctual, nu a comentat niciodata, n-a avut fite. pert total: a fost un profesionist. a surprins toata echipa ptr ca toti ne-am zis ca precis e un antipatic. colegii mei au spus ca a fost impecabil si pe platoul de la narcisa salbatica(spre deosebire de bianca dragusan:))). deci...nici nu mai stii ce sa zici...un lucru e sigur. cand ai de platit intretinerea, rate la banca si altele intri si in cocina cu porci.
  • kiko kiko
    mare paguba... limbricul asta libidinos se potrivea perfect cu tirfulitele pe care le jigneste acum...
  • jurnalistul jurnalistul
    Oameni buni. Este o campanie de promovare. Stoian nu pleaca nicaieri insa stirea asta o vom gasi zile intregi pe toate site-urile posibile
  • doberman doberman
    Si daca pleaca Stoian? Se va alege prafu' numai daca pleaca si Capatos
  • Tabloidus Tabloidus
    Grea pierdere pentru televiziunea din Romania. Poate se muta la A3 si suntem salvati.
  • alex alex
    un bufon cu burtica in minus :).
  • aidan aidan
    ce ramane pe retina mea despre acest domn, este momentul in care si-a pus pe fata chilotii calzi inca ai crudutei, atunci scosi de pe ea. restul operei domnului nu mai conteaza.
  • aidan aidan
    @silviu- e o dovada de istetime din partea lui DD ca i-a adus pe amandoi! a castigat de doua ori! regret ca te dezamagesc, dar o televiziune poate fi cu toti! nu scrie nicaieri in lege ca trebuie musai sa pupe doar un dos si sa-l scuipe pe cel aflat diametral opus! desi pare abramburit pe DD asta il duce capul.
  • vladbutucea.com vladbutucea.com
    data viitoare cand ma faci imbecil zic sa-ti dai si detalii despre cine esti bai mihai.
  • mihai mihai
    vlad...punct...imbecil, du-te ma baiatule la spitalul 9 si trateaza-te! sa te arate si pe tine maimutoiule cum l-a aratat pe Boc in curul gol si apoi mai vorbim. capatos e un cretin disperat ca a trecut pe locul 2, dupa can can tv
  • silviu silviu
    :)) da a fost crin dupa base ... tare si DD asta numai stii la cine trage :)
  • temugin temugin
    A fost Crin Antonescu la otv???? Wow, deci asa ceva!? Pe sistemul asta, mai bine se ducea la Capatos.
  • Horea Horea
    Mă, tu vorbesti serios?
  • silviu silviu
    mdea...mare pierdere pt media romaneasca:))))
    ps ce audienta a facut crin antonescu la otv ??mai mare decat basescu ??

Trimite un comentariu

sus