Skip to main content

Ovidiu Miculescu, propus la şefia radioului public

 

Publicitate

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune l-a propus pe Ovidiu Miculescu, membru al CA din partea PSD, să preia poziţia de preşedinte-director general al Radioului public, scrie HotNews.ro. In cursul diminetii, Miculescu a fost audiat în Comisiile de Cultură din Senat şi Camera Deputaţilor.

Plenul Parlamentului a luat act de demisia lui Demeter Andras Istvan din funcţia de preşedinte director general al SRR.

PDL a decis să părăsească sala în procedura de vot a lui Miculescu.

Cine este Ovidiu Miculescu

  • Ovidiu Miculescu a lucrat, la începutul anilor '90, la TVR 1 (director de imagine), a fost şef al Biroului Antena 1 la Washington DC şi director executiv Antena 1 până în 1998, a lucrat apoi, timp de un an, la Prima TV.
  • În anii 2000 s-a implicat în activitatea Asociaţiei pentru Radio Audienţă sau Asociaţia Română de Comunicaţii Audiovizuale. A coordonat reţelele Europa FM şi Radio 21 şi regia de publicitate radio Regie Radio Music. În ultimii ani a fost membru în CA-ul SRR, dar şi ca manager în cadrul Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (SNR).
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Writter Writter
    Pai din partea mea,putea fi pus redactor sef,sau ce este mai sus acolo la radio.Ca sa pastoresti o institutie trebuie ceva mai mult decat atat.Daca are si capacitatile necesare unei administrari de succes,bravo lui.Oamenii aia trebuie sa si pape deci radioul trebuie SA PRODUCA !!!!
  • Highlander Highlander
    Un profesionist in media! Buna alegere !

Trimite un comentariu

sus