Skip to main content

PE SCURT. Kaleidoscope şi Proximity fuzionează. Prima mall scos la o licitaţie online

 

Publicitate

Agenţiile Kaleidoscope şi Proximity fuzionează. Emisiunea Andreei Marin, la ultima ediţie. Primul centru comercial, scos la licitaţie online.

Două agenţii din grupul BBDO, sub aceeaşi umbrelă

Agenţiile Kaleidoscope şi Proximity fuzionează pentru a crea o agenţia integrată de digital, direct marketing şi CRM. Noua entitate poartă numele Kaleidoscope Proximity şi are cinci departamente cu specializări complementare: Core Digital Marketing, Social Media Marketing, e-CRM, Direct Marketing şi Mobile Marketing.

Echipa Kaleidoscope Proximity va fi condusă de Cristian Pantazi, cel care a ocupat postul de Managing Director al agenţiei de online Kaleidoscope înainte de fuziune. În vârstă de 32 de ani, Pantazi este fondatorul Kaleidscope.

Campania Trezeşte România, ultima ediţie vineri, de la ora 21.00

Emisiunea realizată de Andreea Marin Bănică la Realitatea TV va avea ultima ediţie în această vineri. În cadrul emisiunii va fi prezentă Ana Maria, o jurnalistă care a renunţat la meserie pentru a deveni profesoară într-un sat din Giurgiu. Ea a dăruit copiilor din sat o bibliotecă. Banii au fost strânşi la un concert caritabil organizat de Fundaţia Preţuieşte Viaţa.

Primul centru comercial scos la licitaţie online

Centrul comercial Liberty Center din sectorul 5 al Capitalei este executat silit, fiind scos la vânzare printr-o licitaţie publică pentru datorii neachitate către trei banci.

Licitaţia este programată pe 7 august 2012, iar marketingul acesteia va fi asigurat, în regim ne-exclusiv, de către www.fairsolve.com. Preţul de pornire al licitatiei este de 60 de milioane de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Chibrit Chibrit
    Liberty Mall nu este singurul centru comercial care va fi scos la vanzare, urmeaza Cocor cu tot cu divizia media sau ce o fi.
    Si daca aveti curiozitatea sa vedeti ce se alege de un mall dupa faliment, atunci vizitati City Mall (Piata Eroii Revolutiei) e super!

Trimite un comentariu

sus