Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă scrie despre documentul semnat de USL, EVZ merge cu Premierul Pinocchio

 

Publicitate

România liberă acordă prima pagină documentului apărut ieri în presă, prin care liderii USL au semnat un acord, „de principiu”, prin care ar fi desfiinţat mai multe instituţii prin care DNA şi Curtea Constituţională.

Evenimentul zilei iese pe prima pagină cu o caricatură a unui Victor Ponta cu un nas lung. Publicaţia titrează - Premierul Pinocchio - şi face o listă a „dovezilor” ce arată „lovitura de stat”.

Ziarul Naţional face dezvăluiri: Serviciile declanşează Războiul în Piaţa Universităţii. Potrivit ziarului, duminică seara, de la ora 21.00, toate structurile sunt mobilizate la „kilometrul zero”.

Jurnalul Naţional scrie despre Fata lui Băsescu, notar de un milion de euro. „Intrată în branşă, modestă, la Păuneşti, Ioana este acum vedetă şi câştigă  20.000 de euro pe lună”.

Weekend Adevărul deschide cu un interviu cu regizorul Cristi Puiu, care a rămas de două ori repetent în liceu. „Nu mi-a plăcut niciodată şcoala. Niciodată”, a declarat regizorul.

Libertatea scrie pe prima pagină despre ghinionul României la Olimpiadă. Am pierdut un aur la gimnastică!, titrează publicaţia. Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat grav, iar şansele să participe la competiţie sunt foarte mici.

 Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus