Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziua caricaturilor: caracatiţa Voicu, somnorosul Crin şi zidăriţa Merkel

 

Publicitate

Ziarele centrale îşi împart subiectele politice. Adevărul şi Evenimentul zilei au ales să ilustreze situaţia din România prin caricaturi.

Evenimentul zilei scrie: USL reînvie caracatiţa corupţiei şi prezintă o caricatură cu o caracatiţă cu chipul senatorului Cătălin Voicu, ce ţine pe tentacule instrumente de interceptare.

Adevărul titrează: Europa face zid în faţa barbariei USL. Imaginea îi prezintă pe Dan Voiculescu, conducând o maşină de culoare roşie, iar alături îl are pe copilotul Victor Ponta. Maşina trage după ea o rulotă în care doarme Crin Antonescu. Automobilul este oprit de un zid construit de cancelarul german, Angela Merkel.

Ziarul Puterea scrie, pe prima pagină, despre plecarea lui Victor Ponta, la înalta Poartă.

România liberă tratează un alt subiect arzător al zilei de ieri, al celor doi oficiali CSM, acuzaţi de trafic de influenţă: Planul Sâmpetru-Bălan. Cum se cucereşte Ministerul Public.

Pe acelaşi subiect, Naţional se întreabă: În lesa cui rămâne Justiţia?

ProSport se concentrează pe Jocurile Olimpice care se apropie. Cotidianul de sport scrie despre Jocurile Orgoliilor, motivul pentru care Constantina Diţă nu va purta steagul României la Londra, ci tenismenul Horia Tecău.

 Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    "Pe același subiect, Național se întreabă: În lesa cui rămâne Justiția?"adevarul sta in intrebare. isi raspund singuri cei de la national: ori la basescu ori la usl! in romania calea de mijloc nu exista! de aici toate nenorocirile!biata tara...
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    caricatura din adevarul este geniala!
    Greu sa surprinzi mai bine intr-un desen situatia din Romania. Ca sa nu lipseasca cineva, eu l-as mai fi adaugat pe Iliescu impingand masina/rulota.
  • ics ics
    Ziarele de partid fac jocuri de partid.
    Logic !

Trimite un comentariu

sus