Skip to main content

1 August. 27 de persoane lucrează la redresarea TVR

 

Publicitate

CINE LUCREAZĂ LA REDRESAREA TVR. 27 de persoane, în frunte cu Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al TVR, formează Grupul de lucru şi Comisia de experţi, care vor elabora programul de redresare economică a Televiziunii Române, scrie Mediafax.

Din componenţa Grupului de lucru fac parte reprezentanţi ai Consiliului de Administraţie al TVR (Claudiu Săftoiu, Irina Radu, Anne Marie Jugănaru, Cristian Niţulescu şi Gabriel Tufeanu), reprezentanţi ai Comitetului Director al Televiziunii Române (Titi Dincă - director Direcţia Artistică şi Producţie, Horia Romanescu - director Direcţia Strategie Programe, Horia Cazan -director Direcţia Tehnico-Administrativă) şi un reprezentant sindical - Anca Antonov.

Din componenţa Comisiei de experţi fac parte reprezentanţi ai Studiourilor Teritoriale/CD (Dan Vistorovschi şi Sebesi Karen Attila), specialişti din TVR (Cristian Nicolau - director Departamentul Artistic, Neagoe Viorel - inginer şef - Serviciul Care Producţie, Cătălin Niţă - avocat specialist în Dreptul Muncii, Stoian Maria - şef serviciu Contabilitate, Voicu Mihaela - director Departamentul Financiar Contabil, Ştefan Cosac - coordonator Seviciu Resurse de Producţie, Lucaci Claudiu - director Emisiuni Informative şi Sportive, Mihnea Ionescu - coordonator Departament Sport, Beatrice Comănescu - director Departamentul TVR Internaţional, Enea Ovidiu - director Departamentul Resurse Umane, Liviu Nicolescu - consilier al preşedintelui-director general, Cristian Zgabercea - consilier al preşedintelui-director general, Aurelian Linţoiu - director Departamentul Bugete Editoriale şi Producţie).
Acestora li se adaugă specialiştii/ consultanţii externi: Mihaela Botea (ASE - conferenţiar facultatea Finanţe Contabilitate), Doru Mitran - consilier Ministerul Culturii şi Cultelor şi Dan Nanoveanu - director de imagine. Aceştia fac parte la rândul lor din Comisia de experţi.
TVR: 27 de persoane, în frunte cu Claudiu Săftoiu, vor elabora programul de redresare economică


A DEMISIONAT DUPĂ CE A INVENTAT NIŞTE DECLARAŢII. Un jurnalist de la The New Yorker a demisionat după ce a recunoscut că i-a atribuit citate false Bob Dylan, într-o biografie a starului rock, informează AFP, scrie Adevărul.

Jonah Lehrer, în vârstă de 31 de ani, autorul volumului "Imagine: How creativity Works" i-a atribuit mai multe citate cântăreţului Bob Dylan în această carte. Acestea au fost contestate de un alt expert în Dylan, Michael C. Moynihan.

Autorul şi-a dat demisia de la The New Yorker şi şi-a prezentat scuzele pentru "minciunile" sale, potrivit editurii care a publicat volumul, Houghton Mifflin Harcourt, citată de New York Times.
Un jurnalist de la „The New Yorker“ i-a atribuit lui Bob Dylan citate false


CUM ARATĂ UNIVERSUL SITE-URILOR? Rusul Ruslan Enikeev a realizat o hartă a internetului în care au fost incluse peste 350.000 dintre cele mai mari site-uri existente. El a sortat site-urile în funcţie de ţară şi de domeniul de activitate, acestea fiind delimitate prin culori, conform Mediafax.

Harta arată cele mai populare site-uri din lume, acestea fiind colorate diferit în funcţie de ţara din care provin: roşu pentru Rusia, galben pentru China, mov pentru Japonia, albastru deschis pentru SUA.

"Reţeaua de internet globală este un fenomen al tehnologiei iar complexitatea ei excepţională întrece orice altceva a creat omul. În esenţă, ne confruntăm cu o cantitate imensă de informaţie nesortată. Harta Internetului este o tentativă de a vedea structurile ascunse ale reţelei", a spus autorul proiectului, Ruslan Enikeev.
Harta internetului. Care sunt cele mai mari site-uri 


GOLINHARRIS CREŞTE CU DIGITALUL. Agenţia de relaţii publice GolinHarris ar putea să îşi majoreze afacerile la 1,9 milioane de euro anul acesta, mai mult cu 20% faţă de 2011, a declarat pentru Wall-Street.ro, Hortensia Năstase, managing partner al companiei.

„Rezultatele înregistrate la finalul primului semestru ne îndreptăţesc să ne păstrăm această prognoză pozitivă. Creşterea businessului vine pe două direcţii: creşterea organică, mai ales cea generată de hubul nostru PR digital (The Bridge) şi evoluţia foarte bună în zona de new business”, explică Năstase.
Năstase, GolinHarris: În S1 ne-am depăşit estimările. Anul acesta creştem cu 20%


A RĂMAS CU CONTUL DE TWITTER BLOCAT. Twitter a blocat contul jurnalistului britanic Guy Adams de la publicaţia The Independent, după ce acesta a făcut publică adresa de email a unui executiv al reţelei de televiziune NBC, conform Wall-Street.

Gary Zenkel, executivul a cărui adresă de email a fost făcută publică, ar fi avut deja adresa de email făcută publică în altă parte, fiind una standard cu un domeniu folosit de toţi angajaţii NBC.
Twitter isi arata “coltii”: Gestul pentru care un jurnalist a ramas fara cont pe reteaua de socializare


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dodonel dodonel
    ce saracie cauta saftoiu la conducerea tvr? stie el ce inseamna productie? stie el ce inseamna marketing tv? a mai fost el pe undeva manager? si chuar daca ar fi fost, ii folosea la ceva? nu s-a vazut cazul managerilor de la antena care au dat-o in bara? (ma refer la cel care a fost manager la fabrica de ciocolata si la cel care a fost manage rla orange). pai media e o altfel de afacere. si vine el fara pic de experienta si crede ca " o sa scoata televiziunea publica din kkt"? eu cred ca e prost gramada si nesimtit. unul cu bun simt refuza asa un post ptr ca acolo chiar iti trebuie experienta nu gluma. si pe langa expereinta ai nevoie de c...ca sa dai puhoaie de oameni afara. si vine elvisel care traspira pe la antena 3 cand abia scotea 3 cuvintele? pleaca acasa, mai omule....
  • Writter Writter
    Domnule Director,incerc sa inteleg aceasta alergare in jurul cozii in care vad ca acceptati sa fiti angrenat.Citesc indignat cum aproape toti oamenii acestia enumerati mai sus sunt cei care au dus televiziunea in situatia mizera prezenta.Am inteles ca Titi Dinca este unul dintre cei care au pus piatra de temelie la baza televiziunii romane(asa cum tot el este banuit ca si asculta pe la colturi)dar de aici si pana la a-l lasa sa "nu faca nimic constructiv"este cale lunga.Este un nimic intr-un corp uman!La fel si romanesc,Cazan chiar si Stefan Cosac.Niste vechituri care si-au facut treaba mica pe televiziune in contra-vant.Ei au stiut intotdeauna ca a nu face nimic este totuna cu a face ceva prost si prin urmare au tarat cu acceptul diferitelor conduceri,televiziunea romana in hazna.Nu au nicio scuza aceste haimanale,asa cum nu au nici ceilalti care au avut functii de conducere si au stat linistiti acceptand salariile de boieri doar pentru ca isi carau hoiturile de acasa la serviciu.Cum credeti ca veti face altfel de treaba cu aceste relicve,atata timp cat in zeci de ani,EI au tras televiziunea in jos!Toti cei care au patat imaginea sau chiar au lucrat la schimonosirea ei,ar trebui mutati pe la garaj sau la platourile de filmare la constructia elementelor de decor.Chiar si prezentatorii,cei care sunt imaginea postului si care trebuie sa prezinte credibilitate ar trebui schimbati cu altii nepatati si care sa insufle telespectatorului ceea ce altii nu au reusit.NU VA LASATI PACALIT domnule Saftoiu,pentru ca ceea ce am spus eu,gandesc toti romanii.
  • marin locovei marin locovei
    Zgabercea a ajuns consilier? Pai asta e o nulitate!!!!
  • hamas hamas
    pe lista aia nu e nici macar unul, UNUL cu experienta demonstrata in media privata, un producator general sau manager tv, unul care stie cu ce se mananca o televiizune adevarata. e o gluma echipa asta de ciocli, iar saftoiu merge pe barba lui, dar o sa-l doara....
  • Horea Horea
    Titi Dinca - doar un exemplu - e "mare sef" indiferent de cine detine puterea politica in Romania.

    Oare cum se stie mula pe orice opinie politica?
  • aidan aidan
    toti cei care au devalizat tvr plus niste neica nimeni. o sleahta. cum sa-i pui pe aia care au distrus sa redreseze? e de plans daca n-ar fi de ras. astept interventia cereasca. i-am scris lui doamne,doamne si mi-am pus speranta doar in el. n-aveti idee cum si cine sunt cei care vor 'redresa" tvr. sigur, va puteti bucura ca nu veti mai plati 4 roni pe luna.institutia va colapsa. hotii vor pune pe picioare victima?ce gluma cinica!

Trimite un comentariu

sus