Skip to main content

22 August. Mircea Badea şi-a închis, de supărare, contul de Twitter

 

Publicitate

BADEA NU MAI VREA PE TWITTER. Mircea Badea a declarat în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii În gura presei de la Antena 3, că a decis să îşi suspende singur contul de Twitter, după aflarea deciziei CCR, scârbit fiind de unele mesaje din partea "milogilor" care pun la îndoială curajul său de a-şi exprima opiniile, scrie Adevărul.
"Mi-am suspendat singur contul de Twitter de scârbă! După decizia CCR eu am postat: >Prieteni, până nu iese poporul în stradă nu se întâmplă nimic. Votul în România, după cum bine vedeţi, nu reprezintă nimic! a declarat Badea, adăugând că în următoarele minute a fost asaltat de mesajele "cretineilor de pe net".


Mircea Badea: Mi-am suspendat singur contul de Twitter, de scârbă! Eu am ieşit în stradă de triliarde de ori!


GRAPEFRUIT LASĂ BRANDINGUL PENTRU DIGITAL. Conducerea agenţiei de dezvoltare de digital Grapefruit se aşteaptă la o cerere din ce în ce mai mare a proiectelor de online, compania începând să pună din 2011 accentul pe zona de interactive, au declarat pentru Wall-Street.ro, oficialii companiei cu afaceri de circa 680.000 de euro anul trecut.
Noua strategie adoptata de Grapefruit se va concentra pe două direcţii: comerţul electronic şi servicii de digital banking (mobile si internet banking si managementul finantelor personale).
Grapefruit: Ne concentrăm pe dezvoltarea de produse şi proiecte digitale


ŞI CEI DIN INTERIORUL FACEBOOK ÎNCEP SĂ-ŞI VÂNDĂ ACŞIUNILE. Peter Thiel, primul investitor al Facebook, în prezent membru în boardul executiv şi-a vândut peste 20 milioane de acţiuni deţinute în cadrul reţelei de socializare, echivalentul a 400 de milioane de dolari, scrie Wall-Street.ro.
Thiel, partener în cadrul companiei Founders Fund şi cofondator al serviciului Pay-Pay a investit 0,5 milioane de dolari în Facebook în 2004, pe vremea când compania valora sub 5 milioane de dolari. Preţul unei acţiuni vândute varia între 19,27$ şi 20,69$.
Directorul Facebook şi-a vândut peste 20 de milioane de acţiuni deţinute în cadrul companiei


CLIENŢII, DIN CE ÎN CE MAI PREGĂTIŢI ÎN ONLINE. Alex Cernătescu, CEO & Head of Strategy Infinit, estimează că digitalul va muşca un procent semnificativ din publicitatea TV în următorii patru-şase ani, scrie Forbes România. „Se înregistrează creşteri în fiecare an şi cred că acestea sunt cu atât mai impresionante cu cât celelalte domenii de comunicare stagnează sau cresc foarte uşor”, a declarat Alex Cernătescu.
„Clienţii sunt din ce în ce mai educaţi şi pregătiţi în domeniu, astfel încât cererile sunt mai multe şi mai interesante, lucru care a condus la o creştere a nivelului de înţelegere general al pieţei”, a mai spus el.
Alex Cernătescu: „Lipseşte acel drive puternic spre inovaţie pe care îl avea piaţa când eram mulţi”


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia din nou Iulia din nou
    Traiesc in Romania si sunt prea sictirita sa-l mai urmaresc si pe Badea show monolog.
  • Andrei Andrei
    cum sa poti spune ca antena 3 informeaza corect cand ei de la bun inceput au injurat non stop la basescu si au ridicat in slavi usl-ul? ba cam cat de prost trebuie sa fi sa nu vezi niste lucruri evidente? pai nu exista ma boule in lumea asta nimeni care sa faca tot timpul numai rau... chiar asa in atatia ani de zile un lucru bun nu a facut basescu asta? sau un lucru rau nu a facut usl-ul? chiar asa mereu tot ce zice basescu e de condamnat si tot ce zic usl-istii e de laudat? bai frate antena 3 asta chiar le-a spalat creierele multor romani. singura sansa cu ea e sa fie inchisa dracului odata. oricum nu mai e de mult o televiziune...e doar o hazna imputita unde se scalda toti jegosii vietii publice romanesti.
  • Andrei Andrei
    tu uiti ca la vor au fost mai multi care nu au mers decat cei care au mers? ia in considerare si faptul ca uselistii au furat voturi cate au putut. deci cam cat de prost sa fi sa crezi ca sustinatorii mizeriilor de uselisti sunt mai multi decat cei impotriva lor?
  • Andrei Andrei
    badea e invatat sa abereze si sa minta de unu singur in emisiune fara sa il contrazica nimeni. sau cel mult sa se duca la seratele de la sinteza zilei unde toti se ling unu pe altul si isi dau dreptate. idiotii astia de la antena 3 se desprind tot mai mult de realitate si isi creaza ei un balon de sapun in care au impresia ca toata lumea ii preamareste si e de acord cu ei. cine nu zice ca ei...automat e platit de basescu. asta este...traim in haznaua asta de tara si trebuie sa ii suportam pe jegosii astia.
  • Gabriel Gabriel
    Am vazut si eu acuma ca in toata presa este tavatura pe tema asta. Nu imi schimba cu nimic cursul vietii.

    Lasand tampenia din toata presa, remarc cat de prosti, prosti e putin spus, sunt ziaristii a lui Bas, precum si cei care comenteaza. Stirea este inexacta, a circulat cu 160 km/h pe un drum unde limita era de 130 km/h, iar legea stipuleaza ca ti se suspenda permisul daca depasesti viteza maxima admisa cu 50 km/h. Deci, eu inteleg (sau nu inteleg) ca a circulat cu 180 km/h si i-a fost suspendat permisul ca a circulat cu 160 km/h? Ori sunteti manipulatori ori nu mai sunteti.

    Cand am prins si eu un drum bine asfaltat si liber, am circulat si cu 160 km/h, insa nu mai mult de 10 km, fiindca ce sa vezi nu avem drumuri.
  • kiko kiko
    si spre satisfactia mea, am vazut la televizor ca spagat pe scaune a ramas azi si fara permis. el fiind mai presus de lege si de oamenii de rind a mers pe autostrada (unde viteza maxima este de 130) cu 170 de km pe ora. probabil exista suficienti sa le zic oameni care ii vor lua apararea, asa cum s-au gasit multi sa il plinga si pe saracul huidu care a omorit 3 oameni...
  • Gabriel Gabriel
    kiko: Din afirmatiile tale reiese ca esti precum Aspazia Cojocaru, si anume: Ng ng ng ng. Adica ai incercat sa scrii ceva, dar nu a iesit nimic pe gura. Daca tot ai ceva de scris macar scrie cu subiect si predicat plus niste argumente. Daca scrii doua trei cuvinte spalate in gura nu voi intelege nimic.

    Mai degraba ma uit la A3 decat la Romanii au prosti, CacatTV, unshow rahatos, etc., sa fiu informat asupra stirilor de interes public, cum ar fi faptul ca din banii mei sunt platite salariile unor firme cu capital integral privat.
  • kiko kiko
    m-am inselat, gabriel... ai mai mult de 2 neuroni, ai citeva mii de neuroni... dar din pacate, nu au sinapse... esti genul spalat pe creier si cu ochelari de cal. vegeteaza linistit, antenele si usele vegheaza pentru tine...
  • Gabriel Gabriel
    kiko: Ce sa vezi, ai spus adevarul. O parte din populatie se uita numai la A3, Protv si A1, in rest oamenii nu se mai uita prin ziare fiindca nu mai exista, in afara tabloidelor. In rest restul televiziunilor nu exista fiindca dupa cum s-a demonstrat statistic, ele nu au audienta, insa o alta statistica spune ca Energy Holding, Niro plus alti baieti trimit cantitati uriase de bani catre televiziunile care nu exista.

    adigena: Eu nu am incercat sa conving pe nimeni sa acceze o anumita pagina de internet sau sa vizioneze un anumit post, ci am constatat un "fapt faptic" - cum ar spune un analfabetism.
  • shaggi shaggi
    Paradoxal.....
  • Nicky Nicky
    Nu vrea sa plece si din tara? Ne-a obosit destul dereglatul asta gelat cu spagatele lui si cu spumele de la gura....
  • kiko kiko
    gabriele, cum de ai ghicit? sunt eu, elena udrea... asa e, ai dreptate, in romania toti se uita la antene si citesc jurnalul national, sunt innebuniti dupa badea, ciutacu si travestitul de dana grecu... cine nu, e clar ca e platit sa scrie mesaje anti voiculescu, anti antene, antiponta, anti antonescu... dar si eu te stiu pe tine: esti redusul mintal care a postat un comentariu antologic la articolul despre 23 august si arestarea maresalului antonescu...
  • boom boom
    Ce pierdere.VAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII CE PIERDERE! Badea nu mai are cont pe Twitter.Ce ne facem?
  • rares rares
    Motanelul FELIX , tu esti ???
  • adigena adigena
    Gabriel, m-ai convins... n-am sa mai accesez PDM pt 5 minute... te respect si iti respect rationamentul... 5 minute ajunge? mai bine 10 ca sa procesezi mai bine... pana una alta lasa filmele ca ajungi in teoria conspiratiei... iar teoria asta nejustificata duce la paranoia...io zic ca pe 0TV ai sa-ti gasesti confratii.................................... ai procesat?
    bineeeee.... somn usor acum ca ai gandit cam mult!

Trimite un comentariu

sus