Skip to main content

7 august: Blogul lui Mircea Badea a fost spart. OTV, campionul amenzilor

 

Publicitate

MIRCEA BADEA, SPART DE HACCKERI. Blogul lui Mircea Badea a fost spart ieri de hackeri, care au publicat un articol în care o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că-l protejează pe Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni. Autorii demersului i-au cerut, la final, scuze lui Badea pentru deranj, scrie Adevărul.

Postarea cuprinde, totodată, cinci clipuri de pe YouTube, care îl acuză pe Emanoil Savin, „Regele Mafiei Prahovene“. 

La final, cel care i-a spart blogul lui Badea, îi cere scuze pentru deranj: „PS:Nu va suparati domnule’ Mircea Badea. Sper ca imi ve-ti acorda atentie! Imi cer scuze daca v-am creat neplaceri!“, scrie la finalul postării.


Blogul lui Mircea Badea a fost spart de hackeri justiţiari


OTV, PRIMUL LA AMENZI. Televiziunile OTV, Antena 1 şi Antena 3 au primit cele mai mari sancţiuni de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în primele şase luni ale lui 2012, când, pentru încălcări ale legislaţiei audiovizuale, Consiliul a aplicat un total de 84 de amenzi, în cuantum de 2.555.500 de lei, potrivit Mediafax.

Cele mai mari sancţiuni au mers în acest an la OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu primind şase amenzi în cuantum de 530.000 de lei. De asemenea, OTV a primit o decizie de a difuza timp de 10 minute, între orele 19.00 şi 19.10, numai textul deciziei de sancţionare, dar şi o decizie de a difuza timp de 3 ore, între orele 18.00 şi 21.00, numai textul deciziei de sancţionare. Totodată, CNA a redus de trei ori termenul de valabilitate a licenţei audiovizuale a OTV, cumulată cu obligaţia de a difuza, timp de 10 minute, între orele 19.00-19.10, numai textul deciziei de sancţionare emise de CNA.

Clasamentul este continuat de televiziunea generalistă Antena 1, care a primit în prima jumătate a acestui an 4 amenzi în cuantum de 350.000 de lei, plus o oprire a emisiei obişnuite cu 10 minute (interval în care pe post a rulat doar textul sancţiunii).

Topul 3 al celor mai sancţionate televiziuni în primele şase luni ale acestui an este completat de Antena 3. CNA a aplicat televiziunii controlate de familia Voiculescu un număr de 5 amenzi în cuantum de 243.500 de lei.
ANALIZĂ: OTV, Antena 1 şi Antena 3 - cele mai mari sancţiuni de la CNA, în primele şase luni din 2012


Emisiunile tabloide sunt mană cerească pentru televiziuni. Aduc rating, deci bani, şi tocmai de aceea lupta dintre ele este strânsă, scrie Evenimentul zilei într-un material despre programe ca Un show păcătos şi CancanTV.

Cu un statut uşor incert după anunţata plecare a lui Mircea N. Stoian, emisiunea moderată de Dan Capatos se pregăteşte o rebranduire, după cum a declarat Mircea Stoian pentru EVZ.

EVZ mai scrie că, de câteva zile, pe piaţa media circulă zvonul că Trustul Media Pro pregăteşte, din toamnă, o emisiune concurentă pentru Un Show Păcătos şi Cancan TV, emisiune care ar urma să fie produsă de către fostul redactor-şef de la Libertatea. Contactat de Evenimentul zilei, reprezentantul cu imaginea al Pro TV a negat zvonurile.
Războiul tabloidelor TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    Cum naiba puteti scrie 'vre-o' asa?
    Cam cat timp ati trecut pe la scoala?
    Ala a spart blogul maimutei badea si scrie mandru 've-ti'?
    Generatie retardata!
  • AURORA AURORA
    NU ; pai nu are de gând acest MUSIU si nici televiziunea nu i-au închis-o deși s-a decis în acest sens !
  • zoe zoe
    da ce credeti ca otv plateste vre-o amenda ?Cica asteapta sa fie desfiintat CNA-ul!
  • doberman doberman
    Orice s-ar zice, antena 3 a fost cea cea mai tare, bineinteles, ajutata de contextul politic
  • Ben Dover Ben Dover
    HACCKERI? Really?
  • Constantin Constantin
    Achita amenzile Dan Diabolescu ?
  • aidan aidan
    al treilea presedinte a luat amenzi?asta nu se poate! e atac la presedinte! de CAP! presedinte de cooperativa! DD!

Trimite un comentariu

sus