Skip to main content

8 august: TVR începe să-şi plătească datoriile. Badea şi Turcescu se ceartă pe twitter

 

Publicitate

PLĂŢI. Pentru prima dată de la suspendarea deciziei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) de blocare a conturilor operaţionale ale TVR, televiziunea publică a achitat obligaţiile curente lunare la bugetul de stat, scrie Adevărul.

TVR a plătit integral, în data de 3 august 2012, obligaţiile aferente lunii iunie, în sumă de 10.042.266 de lei, către bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale şi fondurilor speciale, se arată într-un comunicat al postului.

ANAF a blocat în data de 21 mai 2012, în totalitate, conturile bancare operaţionale ale Televiziunii Române, din cauza datoriilor acumulate. La finalul anului trecut, acestea erau în valoare de 272.699 mii lei, din care circa o treime erau penalităţi. La sfârşitul lunii iunie, ANAF a suspendat pentru o perioadă de şase luni executarea silită a creanţelor fiscale.
TVR începe să-şi plătească datoriile la stat


CEARTĂ PE TWITTER. Zilele trecute, o nouă rundă de cuvinte grele s-a disputat între Robert Turcescu, realizator B1TV, şi Mircea Badea, realizator Antena 3, în faţa celor aproape 30.000 de oameni care îi urmăresc pe reţeaua socială.

Totul a început de la reacţia lui Turcescu faţă de numirea Monei Pivniceru la Ministerul Justiţie. Drept răspuns, Badea l-a făcut porc, băsău şi curtean, iar replica lui Turcescu nu a întârziat să apară: „Am o poză cu tine: fes pe ochi, încercând să salvezi un prieten prins la amantă! Dacă ţi-o fac cadou, o pui pe blog?", scria Turcescu pe Twitter, notează Adevărul.

Pe 30 iulie, Turcescu l-a atacat şi pe Victor Ciutacu: „Fraierii ăştia gen Ciutacu devin chiar amuzanţi în tristeţea şi în revolta lor". Postarea i-a fost semnalată jurnalistului de la Intact de către un utilizator. Ciutacu a evitat să-i dea replica lui Turcescu, dar nu s-a sfiit să comenteze: „Lasă-l pe prost să se excite. Şi pe Twitter îl urmăresc cam câţi o fac şi la TV", a scris Victor Ciutacu.
Badea şi Turcescu se ceartă pe Twitter ca la uşa cortului


BISERICA IESE DE LA MURDOCH. Biserica Anglicana a vandut pachetul de actiuni detinut la News Corporation, in valoare de 1,9 milioane de lire (2,39 milioane de euro), fiind ingrijorata ca imperiul mass-media creat de Rupert Murdoch nu a invatat nimic din scandalul interceptarilor telefonice, relateaza The Guardian, citat de Hotnews. Pachetul reprezenta 0,005% din totalul acţiuniloe tranzacţionate de News Corp.

Biserica si-a manifestat inca de anul trecut temerile provocate de comportamentul "reprobabil si lipsit de etica" al companiei News of the World si a incercat sa convinga gigantul media sa isi imbunatateasca politica corporatista.

Andrew Brown, secretarul Comisariatului Bisericii, a precizat ca "anul trecut, acuzatiile interceptarilor telefonice au provocat ingrijorari serioase in randul diviziei de investitii a bisericii cu privire la pachetul detinut in News Corporation.
Biserica Anglicana si-a vandut pachetul de actiuni detinut la News Corporation invocand ca imperiul lui Murdoch nu a invatat nimic din scandalul interceptarilor telefonice


VOYO PE IPAD. Conţinutul voyo.ro poate vi vizionat şi pe iPad, notează Mediafax.
Aplicaţia Voyo.ro pentru iPad este disponibilă gratuit în Apple AppStore.

Pentru a accesa produsele Voyo pe iPad, utilizatorii Voyo.ro trebuie să îşi facă un cont, apoi abonament pe un laptop sau desktop PC. Aplicaţia iPad nu oferă încă această facilitate, abonarea instantanee prin contul Apple, dar aceasta este o prioritate. Mediafax mai scrie că voyo.ro a încheiat un parteneriat cu UPC, prin care accesul la site poate fi achiziţionat la centrele UPC şi prin site-ul UPC.ro.
Voyo.ro se poate vedea acum şi pe iPad


VIRALUL ANDI MOISESCU. Blogul lui Andi Moisescu, realizator TV, este site-ul cu cea mai mare capacitate de a crea articole virale, potrivit unui clasament întocmit de platforma de monitorizare Mediabrief, citat de Adevărul.

Pe următoarele poziţii se află creativemonkeyz.com, binecunoscut pentru serialul „Roboţi“ şi site-ul de ştiri false timesnewroman.ro.

1. Andimoisescu.ro
2. Creativemonkeyz.com
3. Timesnewroman.ro
4. Ursula-sandner.com
5. Ivcelnaiv.ro
6. Personalitatealfa.com
7. Codulluioreste.blogspot.com
8. Blogponta.wordpress.com
9. Theodora0303.wordpress.com
10. Princeradublog.ro

Andi Moisescu are cel mai viral blog


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    badea is the best :))
  • Jasminian Jasminian
    Ok, ok, dar pana la urma turcescu are mai multi followersi pe twitter decat are ciutacu lu felix. :))) deci este o jignire non-jignire. adica, tu ai ceva mai mult decat am eu dar o folosesc intr-o jignire. WTF ???????? CE LOGICA e asta???
  • lol lol
    Mi-a placut asta cu ciutacul instiintzat de "un utilizator". Probabil trebuie sa credem ca Ciutacu sta toata ziua pe Hard Talk-ul pe care l-a copiat de la BBC. Noi nici nu dam seama ca astia trei carnatzi au obligatie de serviciu de a-i urmari si critica / lauda pe ceilalti doi. :)
  • doberman doberman
    Ce sa faca si Turcescu? Cand vezi ca audientele TV nu te ajuta, incepi s-o "arzi" pe twitter
  • Catalin Catalin
    Turcescu draga, nu te mai auto-lauda!!!
    Nu ti se potriveste numele de Mariana. Incearca Marian ce zici?, doar daca............?!
  • Zakiro Zakiro
    Turcescu vrea sa se mai faca si el auzit avand in vedere colosala audienta de 2 puncte de rating pe care o inregistreaza laB 1 TV.
  • mariana mariana
    Domnule Turcescu nu va coboriti la nivelul celor doua loaze imbecile care au viata lor adica pe invers n, nu are niciun rost sa-i bagi pe acesti lingai imbecili in seama ei traiesc inlumea lor si gata. A avut grija ca varanul felix sa le spele creerele si sa-i faca paiatele de serviciu. Turcescu este un jurnalist foarte bun.
  • Catalin Catalin
    Badea, Ciutacu si Turcescu, astia 3 se bat pentru primul loc la cretinism, tampism si lucru pe care il au garantat toti 3, Penibilitate. In concluzie 3 nimeni care vor sa fie bagati in seama si nu reusesc.

Trimite un comentariu

sus