Skip to main content

Claudiu Săftoiu vrea demiterea Comitetului Director al TVR

 

Publicitate

Preşedintele TVR, Claudiu Săftoiu, a cerut demisia membrilor Comitetului Director al instituţiei, anunţă TVR.

Săftoiu a solicitat demiterea lor în şedinţa de ieri (joi, 2 august), aceasta “fiind întemeiată pe analiza rapoartelor de activitate ale membrilor CD pe ultimele şase luni”.

Cererea lui Săftoiu va fi înaintată şi Consiliului de Administraţie al TVR.

“Constatând refuzul acestora de a demisiona, PDG al TVR va propune, în şedinţa Consiliului de Administraţie (CA) din 3 august, demiterea actualilor membri ai CD şi numirea unui Comitet Director interimar”, se arată în informarea TVR.

Componenţa Comitetului Director al TVR:

Titi Dincă, Director Direcţia Artistică şi de Producţie
Horia Romanescu, Director Strategie Programe
Horia Cazan, Director Direcţia Tehnico-Administrativă Cipriana Voicu, Director Direcţia Economică.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jos Demeter Andras! Jos Demeter Andras!
    De ce l-ati pus pe infractorul DEMETER ANDRAS consilier la TVR dupa ce a fost secretar de stat in guvernele Boc, a fost ARESTAT pt ca a ars steagul romanesc in piata publica, a dat ungurilor toti banii care i-au intrat pe mana la Ministerul Culturii, a distrus cultura romana. DE CE???
  • *** ***
    Sa fie!
  • Horea Horea
    Atunci sa fie ... AIDANA!

    Eu inca nu ma bucur tare. Astept ceva rezultate concrete.
  • kiko kiko
    stiu ca dinca e venit dupa revolutie, am glumit doar :) dinca a venit in locul lui pojoni, ala care a furat din banii festivalului cerbul de aur. si ala, in loc sa infunde puscaria, si-a dat demisia si a lasat pe altul la furat...
  • aidan aidan
    @horea, sunt femeie dar AIDAN e foc in galica veche si mai e si anagramarea numelui meu asa ca mi se pare potrivit.acestea sunt, pe bune, literele numelui meu!cum sa pierd o asa ocazie?oricum sunt barbata!ca zoe! iti multumesc ca stiind ce-i in tvr te poti bucura pentru niste vechi camarazi de arme ramasi in urma dar nepredand steagul! inca nu mi-am revenit! inca nu-mi vine sa cred! este ceva ce mintea mea nu realizeaza:ASTIA demisi? MAAAAMAAA!!! sper sa ai si tu unde lucrezi o bucurie la fel de mare. si toti amaratii de angajati care-si vad de treaba dar sunt chinuti de fumurile de marire ale politicului insinuat perfid acolo unde n-ar avea ce cauta:in munca!ce zi! as zice o zi istorica pentru tvr! dupa 1989! astia cand vor fi extrasi , au ramificatii, increngaturi, "bube, mucigaiuri si noroi" o sa fie ca dupa ce se sparge un furuncul imens. sa vezi ce de date vor aparea acum in presa!
  • Horea Horea
    Iti impartasesc bucuria!

    P.S. Daca esti feminista, rogu-te schimbati pseudonimul!
    "aidan" ne duce totusi cu gandul la un alt gen (sex) de persoana.
  • aidan aidan
    @kiko- titi dinca a aterizat dupa revolutie, televiziunea are 55 de ani, nu-i asa de vechi pe cat vrea sa para doar ca a intoxicat cu perenitatea lui.a venit cam prin 1999.poate 1998. facea pe omul lui dumnezeu pana si--a aratat coltii. inca nu-mi vine sa cred ca saftoiu i-a mirosit! putea sa le ceara activitatea pe ultimii 4 ani si ii dadea direct afara! jaf la drumul mare!
  • Horea Horea
    Afara cu vechiturile (am mai spus-o si in alte interventii)!

    Pai cand aud, de exemplu, de Cornelius Rosianu (si altii ca el) ca fiind producator delegat (adica ce?) imi vine sa sparg televizorul!
  • aidan aidan
    sunt uluita si fericita! nu-mi vine sa cred ca trei cancere vor fi extirpateeeee! e cea mai tare chestie care se putea intampla in amarata asta de institutie umilita si furata de vechi hoti cu state de plata!nu-mi vine sa cred! e ca si cum mi s-ar spune ca basescu si nastase inapoiaza romaniei ce i-au furat! pentru mine e VESTEA ANULUI! sunt in concediu dar mi s-a facut brusc dor de locul meu de munca innobilat prin demisai celor trei! EXISTA DUMNEZEU! SAU CENTURA FOTONICA ce limpezeste creierele si sufletele oamenilor! uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JOS PALARIA DOMNULE SAFTOIU! JOS PALARIA!
  • kiko kiko
    oooooo, saftoiule, daca reusesti sa ii dai la o parte pe dinca, cazan si romanescu, esti tare... cred ca nici nu se infiintase tvr si dinca era director artistic si de productie... asta ca sa va dati seama ce dinozaur e dinca... sa vedeti declaratiile de avere de pe site-ul tvr... de curiozitate, ce bani invart astia 3... si nu fac nimic, evident... pai daca de vina pentru situatia dezastruoasa a tvr este managementul defectuos, de ce nu ii da scurt afara pe toti directorii din tvr????
  • marin locovei marin locovei
    Preacuviosul TITI DINCA e pungas sef in TVR. Impreuna cu sinistra lui sotie, Estela.
  • Writter Writter
    Dupa cum spunea si ieri,astia sunt cappo di tutti capi!Saftoiu este primul care da in ei ca-n popice si bine face,Taie raul de la cap,aratandu-le ca au avut timp in toti acesti ani sa faca ceva si ei nu au facut nimic bun.Domnule saftoiu,vezi ca mai sunt cateva vechituri prin comitetele astea nou create....
  • demisul demisul
    Solutie inteligenta. Doi dintre ei, Titi Dinca si Horia Cazan fac jocurile in TVR de multi ani, indiferent de PDG, prin influenta pe care o au asupra angajatilor, membri de sindicat si prin cameleonismul de care dau dovada. Uneori, de la caz la caz, au slujit si jocurilor si intereselor PDG. Sper sa reuseasca acest demers. Pentru multe informatii interesante despre TVR pot fi contactat.
  • demisul demisul
    Horia Cazan si Titi Dinca sunt cei care fac jocurile in TVR, indiferent de cine e Presedinte Director general. Sunt uniti si lucreaza impreuna. Au o mare influenta asupra sindicatului prin numarul de angajati ai directiilor conduse de ei. Titi Dinca un cameleon inteligent cu mare capacitate de manipulare si calitati manageriale zero; un sindicalist convins pentru ca acolo e mare parte din puterea din TVr care se opune oricaror schimbari. Horia Cazan un paranoic dornic de putere si bani, cu multe relatii in lumea bussines-ului cu tehnica de calcul si de televiziune. Un om lipsit de caracter. Urmariti contractele cu firma Teledesign din 2008 si pana in prezent. Firma e in stransa colaborare cu firma lui si cu Converge din SUA, condusa de prietenul si asociatul lui. E timpul saa fie toti schimbati.
  • Gicu Gicu
    Horica Cazan demis? hm.... Pai baiatul asta e tata smecherilor, creatorul licitatiilor controversate, homo tehnicus. Un smecher fitos mai putin in tvr n-ar fi rau!

Trimite un comentariu

sus