Skip to main content

Conducerea editorială a postului Realitatea, schimbată complet

 

Mai mulţi şefi din zona editorială a postului Realitatea TV au fost schimbaţi de Mura Frînculescu, noul director executiv al staţiei, potrivit unei comunicări interne, trimisă astăzi angajaţilor postului. Este vorba despre Mădălina Rădulescu, Carmen

Ungureanu şi Sorin Kosz. Potrivit informării, „atribuţiile lor au fost

preluate de către ceilalţi colegi din conducerea departamentelor


respective.”

Totodată, a fost înfiinţat un Consiliu Editorial responsabil de coordonarea zilnică a activităţii editoriale ce are următoarea componenţă: Carmen Ghita, Bebe Nicola, Vera Secrieru, Cristi Marin, Dan Duca, Raluca Fintea, Bianca Oanea, Costi Rogozanu, Cristian Nedelcu, Ada Dumitrescu.

Comunicarea integrală, în continuare:

Stimati colegi,

Va informez asupra urmatoarelor:

1. Conform deciziei directorului executiv Mura Frinculescu, incepand de
azi, 21.08.2012, colegii nostri Madalina Radulescu, Carmen
Ungureanu, Sorin Kosz au fost revocati din functiille de coordonare editoriala pe care le detineau, urmand ca atributiile lor sa fie preluate de catre ceilalti colegi din conducerea departamentelor respective;

2. In consecinta, componenta Consiliului Editorial responsabil de
coordonarea zilnica a activitatii editoriale este: Carmen Ghita, Vera Secrieru, Bebe Nicola, Cristi Marin, Dan Duca, Raluca Fintea, Bianca Oanea, Costi Rogozanu, Cristian Nedelcu, Ada Dumitrescu; aceasta
componenta poate suferi modificari, in functie de discutiile dintre directorul executiv Mura Frinculescu si fiecare dintre membri Consiliului Editorial;

3. In cursul zilei de maine, va voi comunica solutia rezolvarii situatiei colegilor ce nu au statutul de angajati ai Realitatea Media SA, urmand sa demaram apoi procedurile legale.

Cu stima,
Florin Bercea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dady dady
    Ba marcelus, am lucrat la realitatea cind inca tu nu visai sa ca vei lucra ... amplecat anul trecut din Realitatea tv din cauza unor "Yes maniiiii" ca tine, ca negulescu sau ca mai stiu eu cine .... de multe dintre comentarii mi se face scirba .... multi dintre voi va meritati soarta ... pacat de putinii oameni de caracter care au ramas acolo si care mejoritatea sunt "negriiii pe plantatie" - nu au functie de conducere - si care au dus greul acelei institutii media inca de la inceput!

    Va pupa tata si sa va vina mintea la cap! (a se citi "sa fiti uniti" ) .... si apropo's ... colegul Duca este un baiat si linistit si modest ...
  • laria laria
    Blaaaa !!!!!Blaaaaa!!!!! Totusi cine si cand ne platesc ???
  • Marcel Marcel
    Tu esti un fost coleg, cum sunt eu Marcela. ;) Doar "manele" de capul tàu. Te pupà mama!!!!!!!!! :)
  • Floriana Floriana
    Ràutate, gelozie si invidie in unele comentarii. Probabil unii considerà cà astfel pot sterge munca de ani de zile a unor oameni. Mà intreb cui i-ar place sà lucreze cu oameni nemultumiti?! Un cont e sà fii supàrat din motive precise, altceva e sà gàsesti tapi ispàsitor si sà arunci cu noroi in altii....mai ales in profesionisti care au partecipat la proiecte importante ale televiziunii, artistice sau tehnice. Pe timp de crizà (economicà sau politicà), niciun patron nu are bani de aruncat.... Se incerca sà se gàseascà solutii si sà se salveze situatia. Pe unde am lucrat, mà refer la privati, schimbàriile veneau "de foarte sus", convingàtoare si fàrà prea multe explicatii. E usor sà bàgi stràmbe intr-un moment asa de delicat, e mai greu sà vezi adevàrul.
  • luan luan
    -DE CE PLANGETI CA VA SCADE AUDIENTA, cand nici voi nu mai inghititi toate jignirile, minciuniel si laturile pe care le TREBUIE sa le debitati sec. de secunda....cata vreme nu ne aratati realitatea zilnica exact asa cum este, obictiv si profesionist, SPER SA DISPARETI, rand pe rand de prinb redactii, si sa traiti di laturile pe care ni le oferiti noua zilnic!!!!!!!!!!!!!!
  • Dan Duca Dan Duca
    Eliana, eu nu ma cert cu fantome. Cu pseudonime din subsolurile sordide ale articolelor. Cu aia as putea sa o fac pe Voxpublica. Nu o fac nici acolo, din acelasi motiv. Si da, umblu cu nasul pe sus. La 1.92 inaltime nici nu as putea merge altfel. Altfel, numai bine si inca o data, multumesc pentru aprecieiri.
  • dady dady
    Va saluta tata!
    Dragi fosti colegi ….. ma refer la cei 174 (bina ca nu sunteti 300) … sefutii de departament ( productie, tehnic ) care v-au pus sa semnati acele noi contracte, sub obladuirea marelui om de tv Sorin Enache, au facut multi banisori, chiar cu 5-6 zerouri … iar prin trecerea voastra la acel srl doreau sa-si rotunjeasca iar veniturile … vedeti ca unii dintre ei se afla pe lista de creditori ai Realitatii TV … si ei ar fi trebuit sa fie alaturi de dl Bercea ……

    Intr-o zi cu soare, foarte curind, va voi da si si datele … pardon, cifrele cu nume , nr contracte, nr de cont, etc …
    Schimbarea facuta pe redactional sa stiti ca e ok!!! .... sa vedem si schimbarile de la tehnic si productie ....

    VA PUPA TATA!!!!!!!!!!!
  • Eliana Eliana
    @Dan Duca: În sfîrșit ai aflat că ne-am cam săturat de voi, geniile salvatoare, din presa scrisă, ale televiziunii. Ne-ați fost aduși pe post de specialiști, după ce oamenii de televiziune nu au mai avut loc: fie nu au mai fost plătiți la valoarea lor, fie pur și simplu încurcau diverși foști șefi, șefuleți care ajunseseră la nivelul lor maxim de incompetență. Ex-RTV-iștii (pe vremea când RTV însemna altceva, adică Realitatea) știu despre cine vorbesc. Le știi pe toate băiete, de-aia umbli cu nasul pe sus prin clădire, de-ți ajung la nas doar avioanele care aterizează la Otopeni. Măcar un a propos despre cine sunt, cum sunt, hai curaj ! @ Insider: Nu jignesc pe nimeni. Pur și simlu le spun unor oameni că au suficient timp înainte să ajungă în acel loc în care au ajuns acum, dar pe potecuță. Iar altora le spun ceea noi, oamenii care i-am trimis nu o dată să care găleata cu pixeli pe închipuiții din presa scrisă, o tot spunem: nu se pot califica la locul de muncă pentru ca mai apoi să ne ia nouă munca sau ... și mai rău, să ne dea nouă lecții, celor care i-am învățat cum se face o beta. Nu am criticat-o, cu atât mai puțin jignit-o pe Oanea: nu profesionalismul i l-am pus la îndoială, ci puțina experiență în televiziune pentru a fi într-un colegiu editorial al unei televiziuni. Și la Duca la fel ! De-aia se duce totul de rîpă pehntru că băieți buni care vorbesc bine dar nu se pricep la lucrul pe care-l fac ajung să ia decizii pentru noi.
  • Insider Insider
    @Eliana Berdap - Jignesti niste oameni care muncesc de le sar capacele, deci nu esti corect(a). N-or fi toti Larry King sau Jay Leno in varianta romaneasca, dar isi cunosc meseria si sunt dedicati. Hai sa-i luam pe rand:
    Bianca Oanea - a fost producator, acum e EoD. Mi se pare ca acumuleaza, e foarte ambitioasa si isi da interesul din plin. Jurnalul de 23.00 pe care l-a facut (nu singura, dar ea dadea emisia) multa vreme nu a aratat rau.
    Costi Rogozanu - e un jurnalist inteligent, scrie foarte bine si n-are complexe fata de nimeni. Cred ca se recomanda singur prin tot ce face si n-are nevoie de laude sau de injurii.
    Dan Duca - foarte ok ca prezenta pe tv. E documentat, incisiv si calm totodata, basca faptul ca trage si pt site, si pt jurnale, nu e fitos si baga la greu inclusiv munca de jos.
    Ca oameni sunt super. Ca si colegi, recomand cu caldura prezenta lor tonica in orice redactie.
  • TT TT
    Basescu TV scrie pe voi... nu ca ar fi un lucru rau... dar...
  • Dan Duca Dan Duca
    Multumesc pentru aprecieri. Din fericire, in ciuda pseudonimului, chiar stiu cui sa multumesc.
  • Gica de la Scularie Gica de la Scularie
    Kosz, Ungureanu si Radulescu nu erau, sa fim seriosi, niste mari genii in ale televiziunii sau netului. Decizia de schimbare a lor e una corecta atat timp cat pui in loc altii mai buni, nu trebuie dati afara pt ca-s niste oameni buni si la munca de jos si au experienta. Dar drama e ca-n consilul ala editorial sunt specimene slabute rau de tot, un fel de Chelemeni. La Realitatea Tv trebuie sange proaspat, care e de gasit in redactia actuala, prea anchilozata de sefi in stiri obosite si live-uri infinite de la Parlament. Din cauza acestor sefi Realitatea nu s-a schimbat fata de concurenta, nu e o televiziune care sa faca agenda zilei.
  • Daniela Daniela
    Nu inteleg de ce lipseste Petre Oprea din consiliul editorial si el se pricepe bine la limbi.
  • Eliana Berdap Eliana Berdap
    Este cel puţin glumeaţă decizia Murei, habar nu are pe cine a numit în acel consiliu, iar cei care ştiu nu doar presă dar ştiu mai ales televiziune - fie din Realitatea TV ori RTV sau din alte locuri unde au ajuns profesionişti din cele două redacţii - se tăvălesc de râs la lecturarea a două nume de juniori din acel organism de conducere.

    Juniori care mai au multe de învăţat până la a ajunge în conducerea unei secţii de redacţie de presă scrisă, că despre un ditamai consiliul editorial de televiziune nici nu ar încăpea discuţia.
    Oanea şi Duca, căci despre ei este vorba - oameni OK -, sunt cele mai simpatice glume ale acestui consiliu.

    Ada Dumitrescu ? O fi intervenit Costi în numele vechii lor amiciţii ... apropiate din presa scrisă. Ce îi recomandă pe Costi şi pe Ada în presa de televiziune şi mai ales într-un consiliu editorial al unei televiziuni, aceasta-i o mare enigmă. Nu de alta, dar există enorm de mulţi oameni de televiziune comptenţi în Realitatea TV. Ada nu a mai avut loc la RL ?

    Dacă a ajuns presa scrisă să dicteze în televiziune, acesta e moartea televiziunii. Faptul că cei patru amintiţi aici vin la "televizor" pentru comentarii pe diverse teme şi faptul că împart birourile cu oameni de televiziune, nu îi recoamndă pentru statutul de om de televiziune, că de membru al unui consiliul editorial de televiziune nici nu poate fi vorba.

    Off, Duca - cel căruia trebuie să i se spună că VideoChat-ul Realitatea TV nu e televiziune - să înţelegem că a luat premiu pentru urarea din finalul acelui interviu de pomină cu un personaj mai mult ecât controvresat ? Dacă acea urare este una a unui jurnalist, atunci Realitatea TV îşi merită soarta. E interviul în care Costi a stat aproape ca o mobilă. Aproape ...
  • Fodor nicolaie Fodor nicolaie
    Domnilor vorbitori loa t.v ati afat ca coprofagia face rau sanatatii?Insanatosire grabnica.Domnulu Rogozanu este definitia echerului di presa romaneasca.

Trimite un comentariu

sus