Skip to main content

Cristina Liberis, fostă Giga TV, este News Manager la Kanal D

 

Publicitate

Jurnalista Cristina Liberis (ex Giga TV) este noul News Manager al postului Kanal D, deţinut de compania turcească Dogan.

Cristina Liberis are o experienţă de două decenii în domeniul ştirilor TV. Înainte de Kanal D, a lucrat la Giga TV, postul TV care a fost lansat de Gheorghe Ştefan (Pinalti) şi care a trecut, în doar câteva luni, prin multe frământări interne.

Cristina Liberis:

“Oferta facuta de Kanal D de a prelua departamentul de Stiri este pentru mine o provocare: sa poti mentine pe primele locuri in audienta o televiziune care are o cu totul alta viziune asupra stirilor si sa urci in actuala pozitie depasind posturi cu vechime in audiovizualul romanesc nu e usor, dar nici imposibil."

Carte de vizită:

Cristina Liberis a lucrat ca reporter la SOTI TV, prima televiziune privata din Romania, a fost prezentator al Stirilor si Producator la Antena 1, a intrat in echipa TVR unde a fost prezentator, moderator, corespondent special, producator executiv al Departamentului de Stiri , apoi la Realitatea TV, Senior Editor al Departamentului de Stiri Externe.

Timp de 10 ani, Cristina Liberis a fost corespondent special in zone de conflict precum Irak, Afganistan, Iran, Turcia, Spania, Iugoslavia, Israel.

Cristina Liberis a realizat o serie de interviuri cu personalitati ale lumii, fiind si jurnalistul care i-a luat ultimul interviu lui Yasser Arafat.

Timp de 6 ani a fost coordonator media pentru o serie de campanii sociale, colaborand cu organizatii precum Salvati Copiii, UNICEF, Crucea Rosie si UNESCO. Este initiatoarea proiectului “Copiii razboiului”, in vederea ajutorarii copiilor aflati in zonele de conflict

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan UNCU Dan UNCU
    Sunt perfect de acord cu Cristina! Este o profesionista cum rar poti intalni. Serioasa, extrem de inteligenta si insapaimantator de muncitoare! Succes, Cristina!!!
  • cristina liberis cristina liberis
    In primul rind nu am venit de la postul Giga Tv , asa dupa cum anunta pagina de media . Din 1993 sunt in presa :Soti , antena 1, TVR , Realitatea . La Giga TV am fost din 24 ianuarie 2012 pina in 30 mai 2012 .Daca cele 4 luni in care am realizat o emisiune de politica externa atirna atit de greu asupra unei intregi cariere , nu comentez . Dar cine ma judeca ?Cine stie care au fost conditiile in care am plecat din TVR ? De ce , mai precis . Cum va permiteti sa emiteti judecati de valoare despre ceva ce nu cunoasteti ? Cum va permiteti d-le /d-na Oprea ? Stiu ca presa poate ridica un om sau il poate arunca un om in cele mai negre hatisuri ale unei existente . Cum este posibil ca un om care isi spune jurnalist si care teoretic nu are de impartit nimic cu un coleg al sau sa atenteze la imaginea publica a acestuia din urma ?
  • kiko kiko
    felicitari, cristina, dar nu cred ca e de tine... kanal d, sa fim seriosi...
  • Oprea Oprea
    soc! lovitura! transferul anului! Acum, doar cerul e limita pentru Kanal D dupa ce au luat un super profesionist de la mega-postul Gâgă TV (Giga, ce gluma de nume!). Pana la cer, ar mai fi niste baieti de luat de la BBC, Fox sau CNN, asa ne e prezentata chestia asta, care nu e altceva decat un mers in limba dupa cascaval. Stati, ba, acasa!!
  • Giovani Giovani
    In ziua de azi nu ma mai mira nimic... jurnalistul trebuie sa supravietuiasca intr-un domeniu in care cu greu se mai poate trai.
    Dar Poate ca Liberis va reusi sa schimbe fata stirilor kanal d. Sa nu ne grabim totusi, sa vedem ce se intampla, poate vor o alta abordare.
  • hamas hamas
    nebunieeee! daca o profi ca Liberis se duce sa faca stiri cu saslac, rahat si serbet chiar s-a dus dracu televiziunea din Romania. Flash , flash , flash si ireal de senzational. n-ati mai avea parte de breaking news.

Trimite un comentariu

sus