Skip to main content

Emisiune nouă la Discovery. Prezentatorii vin în România

 

Publicitate

Discovery Channel lansează, din această toamnă, un nou show TV de supravieţuire, 2 nebuni pe 4 roţi. Producţia îi va avea gazde pe Gary Humphrey, fost membru al trupelor speciale britanice şi expert în supravieţuire, şi pe Bill Wu, pasionat de maşini.

Cei doi vor veni în România cu ocazia Discovery OFF ROAD TRIAL, competiţie de off road ce va avea loc pe 8 septembrie, la Sărata Monteoru - Buzău.

Despre 2 nebuni pe 4 roţi

Gary Humphrey şi Bill Wu sunt abandonaţi în tot felul de locuri unde sunt nevoiţi să înfrunte forţele naturii, alături de maşina lor, Ruby. Primul episod va putea fi urmărit pe Discovery Channel pe 4 septembrie la ora 22.00, urmând ca serialul să fie difuzat în fiecare marţi, la aceeaşi ora.

În fiecare episod, cei doi sunt aruncaţi într-un alt loc din sălbăticie, cu o maşină care nu e neapărat echipată pentru a face faţă terenului respectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tavy985 Tavy985
    1. Normal ca vor merge pe trasee bine stabilite.
    2. Aceste seriale in care tot felul de oameni explica tehnici de supravietuire diferite sau asemanatoare (daca nu chiar identice) au menirea doar de a face rating, nu neaparat sa invete omul de rand cum sa supravietuiasca intr-o anumita situatie. Este adevarat ca din aceste emisiuni ai foarte multe de invatat, doar ca asta nu inseamna ca toate cele invatate asigurat te vor si ajuta intr-o situatie critica data. Credeti ca tot timpul ai la indemana un cutit, o funie sau un "Magnesium Flint Stone Fire Starter" ? Sau stim ce plante sunt bune de mancat sau nu in X colt al lumii in care putem sa ajungem si in care n-am mai fost pana acum si nu stim prea multe despre el ?
    3. Sa nu uitam faptul ca in spatele acestor personaje "supravietuitoare" sunt o armata de oameni . Nu pleaca singuri la drum, ci cate 10-20 :)) .
    4. In opinia mea ,mult mai utile sunt acele "tabere de cercetasi" .De ce ? Pai acolo te plimba prin natura, iti arata la fata locului cum sa te orientezi, cum sa procuri mancarea,etc... faci si miscare (deci iti antrenezi fizicul) , respiri aer curat (este ca si o cura de curatire a organasmului), vizitezi locuri noi (inbunatateste psihicul), iti faci prieteni (socializezi in acelasi timp),ramai cu amintiri frumoase (la batranete vei trai din ele :) ), iar experienta acumulata (imbunatatirea cunostintelor) acolo o vei tine minte toata viata, o emisiune tv se uita mult mai repede. Din pacate prin tara noastra nu prea sunt astfel de tabere. Mie unul tare mi-ar fi placut sa merg intr-o astfel de tabara.
    In concluzie, mult mai sanatos,frumos si util este sa lasam televizoarele ori calculatoarele si sa iesim in natura, sa ne incarcam cu energie pozitiva, sa ne intarim fizicul si sa ne relaxam mintea.
  • temugin temugin
    Oricum baietii probabil o sa vina cu avionul, nu cred ca risca sa mearga pe drumurile din Romania decat pe traseu amenajat.
  • Filme Online 2012 Filme Online 2012
    Foarte bine spus.
  • intact production intact production
    mai lasati antenele , b1 , realitatea , rtv si uitati-va la DISCOVERY macar aici aveti ce sa invatati !!!
  • Filme Online 2012 Filme Online 2012
    Foarte tare, ar trebui ca posturile internationale sa faca din ce in ce mai multe emisiuni in romania, daca vor sa prinda publicului, ma voi uita la Serial.

Trimite un comentariu

sus