Skip to main content

EXCLUSIV. Cristina Cioran şi Paula Chirilă, la Kanal D

 

Publicitate

UPDATE. Cristina Cioran şi Paula Chirilă vor fi înlocuitoarele Gabrielei Cristea la emisiunea Draga mea prietenă, potrivit unui comunicat al postului de televiziune. Comunicatul a fost trimis la doar câteva oare după ce Gabriela Cristea a anunţat, pe pagina ei de Facebook, că cei de la Kanal D au anunţat-o, printr-un SMS, că îşi încheie colaborarea cu postul turc de televiziune. Detalii, în continuare.

DE LA TVR, LA KANAL D. Cristina Cioran şi Paula Chirilă sunt în discuţii avansate pentru o emisiune matinală la Kanal D. Din informaţiile paginademedia.ro, zilele acestea au loc ultimele discuţii dintre cele două vedete şi reprezentanţii postului.

Din 3 septembrie, Cristina Cioran şi Paula Chirilă prezintă emisiunea Draga mea prietenă, de luni până vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

Cristina Cioran şi Paula Chirilă au format un cuplu de prezentatoare şi la TVR 2, unde au avut emisiunea Pericol de explozie.

Cine este Cristina Cioran

Cristina Cioran este actriţă şi realizatoare de emisiuni TV. În televiziune, ea a devenit cunoscută prin emisiuni ca Dădaca, Cu dădaca în bucătarie şi Acasă în bucătărie. La Antena 1 ea a realizat matinalul alături de Dan Capatos, iar la Antena 2 ea a realizat Am ceva de spus. 

Cine este Paula Chirilă

Paula Chirilă este şi actriţă, dar şi realizatoare TV. Ea a apărut în mai multe emisiuni de la Antena 1 - Divertis mall, Amintiri la Antena 1, Canalul de Ştiri -, dar şi la Romantica („1001”), TVR1  la Dis de seară. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petrean victoria petrean victoria
    Da, le vrem pe Cristina si Paula inapoi. Iar Doru era un bucatar priceput, chiar ne puteam inspira din retetele lui.
  • ramona ramona
    Le vrem pe cistina si paula inapoi pt prezentarea emisiunii "draga mea prietena". Sunt cele mai simpatice si potrivite.
  • mircea mircea
    Nu se stie, in general clauzele de rating se pun firmelor private de productie tv care vand programe televiziunilor. Vedetele/prezentatorii nu primesc asa ceva pt ca nu sint responsabile de continutul editorial, invitati, subiecte,etc
  • andrei andrei
    si au realizat ambele la tvr 2 emisiunea ,,pericol de explozie,,o alegere buna dar sa vedem cat vor sta ,pt ca daca nu aduc rating peste cat facea cristea ,vor zbura si ele sigur !!!
  • mariam mariam
    foarte bine s-au gandit producatorii ,cred ca sant foarte potrivite cele doua actrite...vesele si haioase.

Trimite un comentariu

sus