Skip to main content

Gabriela Cristea, detalii exclusive despre despărţirea de Kanal D: „Mi-au propus un salariu la jumătate”

 

Publicitate

Gabriela Cristea Toader a oferit, în exclusivitate pentru paginademedia.ro, detalii despre despărţirea de Kanal D, postul la care a lucrat în ultimii cinci ani. Ea a scris pe pagina sa de Facebook cum a fost anunţată, printr-un SMS, despre întreruperea colaborării cu postul turc de televiziune, chiar când se afla în concediu. Ce i-au spus mai exact? „Înainte să facem anunţul public în presă, emisiunea continuă cu alt prezentator”.

Interviul integral, în continuare: 

Iulia Bunea: Ce ţi-au scris ei mai exact în acel SMS?

Gabriela Cristea: Mi-au scris ceva de genul, „Înainte să facem anunţul public în presă, emisiunea continuă cu alt prezentator” şi că „poate vom mai colabora”.

Ei au spus că au discutat cu tine şi înainte de acel SMS?

Am primit acest SMS în vacanţă. Noi am discutat exact miercurea trecută înainte să plecăm în vacanţă şi rămăsese că se va continua şi că vor veni să-mi facă o propunere de negociere când ne vom întoarce din vacanţă. Noi ne-am întors ieri şi ar fi trebuit să ne vedem astăzi. De fapt, pe mine asta m-a şi deranjat şi mi se pare neprincipial faptul că una au spus şi alta au făcut.

Ce discuţii aţi purtat? O renegociere a salariului ori o nouă emisiune?

Nu, vorbeam de o renegociere a salariului pentru că în ultima zi de emisiune m-au chemat şi mi-au spus că, din toamnă, dacă vreau să mă reîntorc, salariul meu trebuie redus la jumătate şi că este o discuţie închisă, adică este nenegociabilă această chestiune. Eu le-am spus că din punctul meu de vedere nu există motive să se întâmple lucrul acesta pentru că eu mi-am atins targetul contractual. Şi, oricum, la o negociere nu vii şi spui „dacă vrei, bine, dacă nu, iară bine”. Că de-aceea se cheamă renegociere. După care au spus „bine o să ne gândim şi o să te chemăm să-ţi facem o propunere”.

Am aflat absolut întâmplător faptul că ei erau în discuţii cu altcineva pentru emisiunea Draga mea prietenă. Evident că am sunat şi am întrebat ce se întâmplă. M-au chemat din nou la odiscuţie, iar ei mi-au spus că noi nu am vrut să negociem absolut deloc. Am zis „Ce înţelegeţi voi prin negociere?”. Eu înţeleg că tu spui un lucru, iar eu alt lucru şi ajungem la o înţelegere care să avantajeze într-un fel sau altul ambele părţi. Şi drept urmare a discuţiei respective a rămas că vom stabili o întâlnire când ne întoarcem din concediu. Întâlnirea nu a mai avut loc.

Până acum ţi-au reproşat ceva legat de perfomanţa emisiunii?

Nu aveau cum să facă lucrul acesta pentru că am avut un target pe care eu l-am atins şi cel puţin în ultimele patru luni eu am fost lider de piaţă. Să zicem, din cinci zile pe săptămână, minimum patru eram lider de piaţă.

Acum ce vei face?

Deocamdată nu o să fac nimic. De fapt, şi acesta este unul dintre motivele supărării mele pentru că nu au fost fair. Toate programele de televiziune şi-au închis demult grila de programe şi atunci ceea ce le reproşez eu e că nu au fost deschişi să-mi spună cinstit că nu vor să mai continue colaborarea cu mine şi drept urmare am rămas în vacanţă.

Şi acum ai concediu prelungit.

Da, e un concediu fără voia mea. Din păcate, ceea ce mă supără este că în continuare ei lansează tot felul de zvonuri pe piaţă. De genul, că ei m-au chemat la negociere şi eu am refuzat să mă duc. Am auzit alte lucruri lansate tot de ei pe piaţă, adică sunt inclusiv scrise în ziare şi sunt citate surse din interiorul Kanal D.

Am auzit zvonuri de genul că aş fi cerut o sumă foarte mare de bani şi că din cauza asta nu a mai mers colaborarea. E o glumă proastă. Ultima chestie, aseară m-a sunat cineva din Kanal D şi mi-a zis să nu vorbesc cu presa pentru că nu trebuie să mă pun rău cu Kanal D deoarece ei îmi pregătesc un nou show. Ceea ce m-a amuzat teribil.

Şi ai terminat cu ei orice legătură.

Am terminat cu ei orice legătură. Eu nu exclud o colaborare cu ei, dar în alte condiţii. Am crezut că avem o relaţie serioasă şi de fair play în care ne spunem toate lucrurile. Dar, din momentul acesta sincer nu vreau să mă mai angrenez într-o televiziune cu statut permanent. Cred că am să prefer să lucrez pe proiect.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laurian Laurian
    Gabriela nu este o femeie extraordinara si emisiunea te vreau linga mine este o emisiune groaznica.
  • mary mary
    gaby e cea mai dulce femeie,are aerul acela de feminitate,dulceata care te face sa o privesti cu drag,stilul ei e atat de placut,ca iti inspira liniste,nu e agitanta ca mirela boureanu care prezinta acum fosta emisiune npm
  • mary mary
    daca zici ca gabriela a fost cea de vina ca nu ar fi acceptat in opinia ta salariul de jumatate,te intreb pe tine: daca lucrezi intr-o intreprindere unde salariile se invart in jurul sumei respective si tie ti s-ar oferi doar jumate din cat au ceilalti iar de pe urma ta s-ar obtine profituri mai mari decat ti se ofera,ai accepta fara sa te doara incorectitudinea?poate ai accepta ca nu ai incotro,dar ea sa fim seriosi,merita sa i se ofere dupa cat castiga turcii de pe urma ei…au gasit o fraiera care sa ii tina locul ca e nesatula de afirmare,avea nevoie mirele boureanu sa se afirme sa fie mai cunoscuta,dar cu siguranta nu va ramane asa si cu ea….deocamdata mirela care i-a luat locul a acceptat salariul de jumate care i se oferise gabrielei,doar pt afirmare,sa o cunoasca lumea ca doar e moldoveanca ambitioasa…
  • mary mary
    nu iti doresc sa nu ai parte sa reusesti sa faci un copil,nu sti ce greu ar fi
  • mary mary
    daca zici ca gabriela a fost cea de vina ca nu ar fi acceptat in opinia ta salariul de jumatate,te intreb pe tine: daca lucrezi intr-o intreprindere unde salariile se invart in jurul sumei respective si tie ti s-ar oferi doar jumate din cat au ceilalti iar de pe urma ta s-ar obtine profituri mai mari decat ti se ofera,ai accepta fara sa te doara incorectitudinea?poate ai accepta ca nu ai incotro,dar ea sa fim seriosi,merita sa i se ofere dupa cat castiga turcii de pe urma ei...au gasit o fraiera care sa ii tina locul ca e nesatula de afirmare,avea nevoie mirele boureanu sa se afirme sa fie mai cunoscuta,dar cu siguranta nu va ramane asa si cu ea....deocamdata mirela care i-a luat locul a acceptat salariul de jumate care i se oferise gabrielei,doar pt afirmare,sa o cunoasca lumea ca doar e moldoveanca ambitioasa...
  • mary mary
    varza esti tu,deschide ochii sa vezi realitatea,e o femeie minunata
  • CTL CTL
    Oricum e varza.
  • dodonel dodonel
    aaaa. aveti excusivitati. de asta mi-ati cenzurat comentriul anterior in care spuneam ca e o ordinara care tipa la reporteri si nu isi respecta colaboratorii, ca se crede stapana pe plantatie si ca nu se amesteca cu plebea. poate lasati acest comentariu. totusi. si imi permit sa ma mai adauga asta: in viata mea n-am vazut o femeie mai flescaita ca acesta femeie. in viata mea n-am vazut pe cineva atat de urat si palid fara machiaj. pentru ca este adevarat
  • aidan aidan
    mie, gabriela mi s-a parut dintotdeauna anosta, terna. nu-i de ajuns sa ai ochi frumosi, iti trebuie verva, spirit. sa zica merci ca i-a pacalit si atata timp cat i-a pacalit de au platit-o atat de bine. si la jumatate sa fi luat din cat se spune si tot era imparateste remunerata la cat de anosta e!e printre cele mai slabe moderatoare. adormi ascultand-o.cu un "motor" ca ea, bati pasul pe loc.o sa se angajeze la tvr dupa ce ne dau afara. pentru 100 de angajati cu 2000 roni/luna o iau pe gabriela. inca 9 ca ea si vor fi 10 angajati cu salariile a 100. curata economie!cu 90 de angajati mai putin. 10 la pret de-o 100!
  • paula paula
    las fata ca acum poti face linistita copii asa cum spuneai acum un an, plec de la nora pentru mama sa am timp sa fac copii, au facut copii nicoleta si andreea care sunt la pro si nu facea Gabriela care e la kanal d
  • mircea mircea
    Da ' ea crede ca o mai ia cineva la vreo televiziune dupa ce i-a balacarit pe astia de la Kanal D ? Ma indoiesc. Nici un manager cu scaun la cap nu angajeaza oameni care fac probleme si care dau tot din casa/firma dupa ce pleaca.
  • adela adela
    Va zic eu, tot pe surse, din interiorul Kanal D, primea cam in jur de 20 si ceva de mii pe luna !!!!!!!!!!!!! Si nu i-au ajuns !!!! Voia mai mult, ce tupeu !!!! Cred ca nici Esca cu Raduleasca la un loc nu luau atat . Si pentru ce ? Ca nu e deloc vreo fitza de prezentatoare, dimpotriva...are mari lacune ...
  • Mihai Mihai
    intr-un ziar am citit ca avea 25.000 de euro pe luna .Deci i-au propus 12500 euro pe luna si a refuzat?....Daca e asa chiar ca e nebuna de legat ...un director de banca din Romania are in jur de 10.000 euro/luna.Iar o actrita din Hollywood ,care momentan e chelnerita ca e plin Hollywoodul de actrite,are vreo 2000 dolari pe luna.
  • Horea Horea
    „Mi-au propus un salariu la jumătate”

    Adica ... cam cât?
  • Mircea Mircea
    A plecat de la "Nora pentru mama" tot pentru ca a cerut mai multi bani si era convinsa ca emisiunea se va duce in cap fara ea.
    A facut aceeasi gafa acum, ba chiar mai mare. De ce ?
    Pentru ca, asa cum era, "Nora pentru mama" facea audienta. De data aceasta a cerut bani pentru o emisiune la care nu se uita nimeni !

Trimite un comentariu

sus