Skip to main content

Gabriela Firea, ofertată să preia şefia TVR 1

 

Publicitate

Gabriela Firea a primit, potrivit HotNews.ro, o ofertă să peia postul de director al canalului TVR 1. Gabi Firea a confirmat că au existat discuţii în acest sens, precizând însă că "în această săptămână de concediu mă gândesc dacă să depun sau nu proiectul" pentru un concurs ce ar urma să fie organizat pentru acest post, având în vedere că "am un copil foarte mic".

Gabrielei Firea: "Sunt un jurnalist care provine din TVR, unde am intrat prin concurs în 1993. Şi de aceea am fost contactată de foşti colegi. În această săptamână de concediu, mă gândesc dacă să-mi depun sau nu proiectul de relansare a TVR 1, dat fiind că am un copil foarte mic, iar munca în această funcţie este una de răspundere, ce presupune multe ore dedicate serviciului".

Contactată de HotNews.ro, directorul actual al TVR 1, Dana Deac, a declarat: "Am luat legătura cu conducerea SRTv, care declară că nu are cunoştinţă, în acest moment, despre o astfel de posibilă ofertă pentru doamna Vrânceanu Firea".

Gabriela Firea s-a angajat la TVR în 1993, unde a lucrat până în 2000, când a preluat funcţia de purtător de cuvânt al guvernului. Din 2001 a trecut în trustul Intact, mai întâi la Antena 1, dupa care a înfiinţat şi condus un grup de publicaţii format în jurul Săptămânii Financiare şi a realizat emisiuni la Antena 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dodonel dodonel
    doamne, sa fugim:)))))
  • cornel cornel
    Astept decizia... daca vine cucoana nu mai platesc taxa tv si imi scot tvrul din grila.
  • Robert Robert
    Un manager de vreme rea, de criza.
    Daca vine Gabi Pandele are sanse si Mircea sa ramana pe pozitie.

    Eu astept noua grila, sper ca nu ma vor dezamagi.
  • profesor profesor
    TVR ... va deveni Antena 4.
  • Ionica Ionica
    Din cauza acestei cocte au ramas pe drumuri oameni de la Financiarul si Saptamana Financiara. O rusine de sefa si un manager de doi lei. La asa televiziune, asa insi!!!
  • Filme Online 2012 Filme Online 2012
    Intradevar un om care se pricepe, foarte buna decizia TVR.

Trimite un comentariu

sus