Skip to main content

Nervi întinşi la Realitatea: Protest spontan la tehnic. Toţi oamenii trec pe Realitatea Media

 

Publicitate

LA CAPĂTUL RĂBDĂRII. Protest astăzi, la Realitatea TV. O parte dintre angajaţii care nu şi-au primit salariile, din zona tehnică (aproximativ 10-15 oameni), s-au oprit din muncă în această după-amiază, pentru câteva minute.

Realitatea TV a continuat să emită în timpul protestului, dar au fost mici efecte ale acestei mişcări. Astfel, jurnalul de la ora 16.00 a avut o întârziere de aproximativ 4-5 minute.

Protestul celor de la tehnic vine într-o perioadă tensionată pentru postul de televiziune. Aproximativ 170 de oameni care lucrează la Realitatea TV, dar sunt angajaţi pe altă firmă Alternative Media Solutions, nu şi-au primit salariile pe luna iulie. Majoritatea sunt din departamentele tehnic şi de suport.

MESAJ LINIŞTITOR. Administratorul judiciar al Realitatea Media a trimis, în jurul orei 17.00, un mesaj legat de situaţia celor 174 de oameni. Potrivit mesajului, cei 174 de angajaţi de pe Alternative Media Solutions vor fi trecuţi pe Realitatea Media şi urmează să fie găsită o soluţe pentru plata salariilor restante.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florina Florina
    Fiecare din ce-a putut .... Poate consortul are (inca) salariu, cameramanii mai prind o nunta, un botez, ceva ... O voce, un pr, o organizare de eveniment, un ban pus la ciorap - daca lurcrezi in presa e bine sa ai asa ceva .... Ok, unde te angajezi? Si sa nu aud de comentarii daca esti bun, gasesti... Nu e un criteriu. Altele sunt! Asa ca ramai cu speranta ca poate, candva, cumva ... Si ca sa nu las loc de intrebari. Celelalte criterii sunt: Pile, relatii, prietenii.
  • ultras ultras
    Gabriele bine spus, decat ca se lucreaza deja la "dat in judecata"...eu sincer, mai nebun cum sunt, as negocia cu Bercea mondial asta, direct cu un iatagan pe masa...aici nu e petrom tati, aici sunt oameni care au ceva sange-n boase...capisci???
  • Gabriel Gabriel
    Eu nu am inteles un lucru. Daca oamenii nu au mai primit salariile de cateva luni, din ce s-au intretinut pe ei si familiile lor si de ce inca mai lucreaza la postul asta basist?
    Nu am primit salariul o luna, maximum doua, pai atunci imi dau demisia si ma angajez in alta parte. Ca daca stau si lucrez in continuare si nu primesc niciun ban, atunci mor de foame si raman cu datorii uriase la intretinerea casei.

    Un alt lucru pe care nu l-am inteles este de ce nu se strang toti pentru a da in judecata Realitatea cu scopul neplatii salariilor pe lunile anterioare? Oare primesc bani prin alte mijloace?
  • plutonieru plutonieru
    bunelu', te dai smecher cu substrat de mistocareala de doi bani. Iti urez sanatate la cap (ca sa intelegi mereu ce ti se intimpla si sa te doara asta) si un conducator iubit caruia sa-i lingi eficient clantza. Ca mai mult de atit e clar ca nu poate procesa mintea ta cu nepermis de mult spatiu liber
  • bunelul bunelul
    ridicatii-i mai multe osanale "conducatorului iubit" si poate o sa primiti salariile si niste bonusuri
  • stres stres
    petrisor te rog schimba titlul stirii. nu este real si poti face rau unor oameni. protestul a fost anuntat de cateva departamente acum 2 zile, in cazul in care nu se lua nici o masura in privinta salariilor. deci conducerea stia ce o asteapta, dar nu a interesat-o sau a tratat atentionarea cu indolenta. cei de pe tehnic, adica cei din regie in cel mai bun caz poti spune ca au solidarizat cu protestul care deja avea loc in statie.
    P.s. scapa de ''la tehnic'' din titlu si restul e relativ ok
  • stres stres
    P.S. scoti ''la tehnic'' si restul e real.
  • stres stres
    te rog sa schimbi titlul. faci rau unor oameni. protestul nu a plecat de la cei de la tehnic, adica cei din regie, ei cel mult au solidarizat. au fost mai multe departamente care si-au anuntat inca de zilele trecute inceperea protestului azi dupa ora 15, ora la care trebuia data o solutie cu aplicare imediata, pentru cei care nu si-au luat banii. e adevarat ca in regie se strange toata truda celorlalte departamente, si acolo daca se intampla ceva se vede imediat. insa protestul era asteptat si facut cunoscut vajnicilor conducator, care evident l-au ignorat

Trimite un comentariu

sus