Skip to main content

Să râdem cu OTV: "Avem trei preşedinţi: suspendatul, interimarul şi ...viitorul"

 

Publicitate

CASCADORUL RÂSULUI. Dan Diaconescu a tras o concluzie originală după zăpăceala politică din ultimelor zile: avem nu mai puţin de trei preşedinţi! Da, trei!

Aseară, pe ecranul OTV titra mare şi cu majuscule un text copyright Dan Diaconescu: "CCR a hotărât! Până pe 12 septembrie, avem trei preşedinţi: suspendatul Băsescu, interimarul Antonescu şi viitorul - DD"

De altfel, în toată campania pentru Referendum, Diaconescu s-a poziţionat (cum altfel!) ca viitorul preşedinte al României. Preşedintele suspendat faţă în faţă cu viitorul preşedinte, a pus Diaconescu pe ecran când l-a avut invitat pe Traian Băsescu. Când i-a venit rândul lui Crin Antonescu în studioul OTV, textul de pe ecran a fost asemănător: "PREMIERĂ. Preşedintele interimar stă de vorbă cu viitorul preşedinte".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    E o confuzie totala pe sticla intre politica, viata, telenovele, talk show, etc.
    La televizor oamenii joaca roluri. Pentru cine nu stie, fratii din telenovele de fapt nu sunt frati, Chuck Norris n-a omorat pe nimeni, Tom l-ar sparge pe Jerry in 2 minute... si tot asa. Ideea e sa te implice. A reusit :)
  • aidan aidan
    banc de pe vremea impuscatului: doi presedinti de CAP merg cu caruta. unul mana caii, altul citeste Scanteia. cel care citeste zice : uite, ma l-au impuscat pe presedintele Americii! bai, erau sa-l omoare si pe ala al Frantei! cel care mana caii, scuipa apasat, pocneste caii si zice: de, asta-i soarta noastra, a presedintilor!
  • lol lol
    Mi-e dor de emisiunile cu Elodia. Diaconescu face un pariu total aiurea. Nu va capata relevanta politica nici cat un Prigoana (creatia lui), dar va pierde tot ce a construit in garsoniera din Romana.
  • Petrică Manea Petrică Manea
    O sa ducem dorul ticalosului suspendat cand va veni viitorul alienat . Este deja paranoic, iar tupeul este suma dintre base+udrea. Pe deasupra mai este foarte lacom ;i un mincinos performant. A votat in ultima jumatate de
    ora si, amuzat el insusi de minciuna gogonata pe care urma s-o serveasca idiotilor sustinator, a spus ca i s-a defectat Bentley-ul in timp ce se deplasa spre urne si de aceea a intarziat.
    Eu cred ca lui Base i se dau inregistrari cu cei din celule si se distreaza astfel, asa cum ceauseasca se distra cu imagini sexuale. Cum alege poporul asta doar paranoici este cel mai mare mister al natiei.
  • Slay Slay
    De ar durea prostia .... asta cred ca are ceva probleme la cap GRAVE
  • Constantin Constantin
    Da!! Viitorul presedinte de scara!!!La balamuc cu el !!!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Parca il scosesera pe Diaconescu de pe sticla...acum ca si-a terminat turneul care a precedat alegerilor locale fara sa o gaseasca pe Elodia, si fara sa atinga scorul sondajelor de opinie mincinoase pe care tot le prezenta pe post, s-a (re)apucat omul sa faca emisiuni...probabil miroase alegerile prezidentiale anticipate...
  • Horea Horea
    Da, si eu sunt de acord cu un VIITOR presedinte.

    El insa sa nu fie nici unul din cei pomeniti mai sus!
  • kiko kiko
    bai, citesc si ma crucesc... totusi, nebunii astia stiam ca sunt luati cu forta, bagati in ambulante si dusi la psihopupu... astia care se cred presedinti, napoleoni, ludovici... pe dd asta de ce nu il iau?

Trimite un comentariu

sus