Skip to main content

VIDEO. Ultimele minute ale TVR Info: No Comment

 

Publicitate

ULTIMA EMISIE. TVR Info a încetat să emită aseară, cu un minut înainte de miezul nopţii. Brusc, după câteva minute de imagini grupate sub genericul, ironic sau nu, No Comment.

Oprirea emisiei nu a fost precedată de niciun fel de anunţ pregătitor. O ultimă jumătate de oră de emisie normală, cu emisiunea Info Business în reluare (moderatorul Adrian Tudor şi invitatul Radu Ciofu, analist financiar, discutau ceva despre criza în Europa). Apoi două minute de No Comment şi direct mira, cu Revizie tehnică.

Un cititor paginademedia.ro a postat la comentarii un video cu ultimele secunde „de viaţă” ale TVR Info. Filmul, în continuare:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Alexandru
    As Vrea InapoInapoi TVR Info
  • Colaborator TVR Info Colaborator TVR Info
    Toate ca toate, dar datoriile banesti catre colaboratorii TVR Info cand vor fi onorate? Ultimii bani, au fost cei aferenti lunii mai, achitati in 12 iulie a.c. Suntem deja in august, spre sfarsit si penalitatile de 1% pe zi, conform unei clauze contractuale, curg…Ce facem? Ajungem la procese?
  • Colaborator TVR Info Colaborator TVR Info
    Toate ca toate, dar datoriile banesti catre colaboratorii TVR Info cand vor fi onorate? Ultimii bani au fost pe luna cei aferenti lunii mai, achitati in 12 iulie a.c. Suntem deja in august, spre sfarsit si penalitatile de 1% pe zi, conform unei clauze contractuale, curg...Ce facem? Ajungem la procese?
  • kiko kiko
    da, ma, 14 ore de emisie zilnic pe tvrinfo, dar cu operatorii si cu reporterii deis... ca la info erau numai sefuleti, sefuti si sefisori... si prezentatori, am uitat... hai hai...
  • Gogaie Gogaie
    Bravo domnule Saftoiu!!! Inchdeti macar tot TVR-ul...oricum e un rahat de post de televiziune pentru care ni se percepe taxa abuziv in factura de curent. Bravo!!! Sper sa dispara definitiv acest post. E valabil si pentru Radioul de stat...la naiba cu amandoua, parerea mea.
  • DinInterior DinInterior
    Draga Cornel, nu stiu de ce, dar imi vine sa iti spun Claudiu, Claudiu Lucaci (un frustrat care in toata existenta lui sub vechiul regim nu a facut decat sa inghita magariile, si acum, cand a revenit pe cai mari, plateste polite, ca doar atata stie).

    Draga Cornel, da, ai dreptate, pe vremea portocalie, TVR Info era portocaliu, dar nu de rahat asa cum a devenit dupa ce s-a schimbat regimul.

    In toata existenta postului TVR Info, majoritatea colegilor de la DEIS nu au facut altceva decat sa il muste de fund. Corect, TVR Info a rupt resurse, pe care oricum nu le folosea nimeni, de lene. Si, pentru ca a rupt resurse, a fost muscat ca ultimul dusman. Dupa ce a disparut protectorul, colegilor de la deis nu le-a ramas decat sa ii rupa gatul si sa pozeze in cei care au incercat sa-l salveze.

    In privinta salariilor, ti-as recomanda sa nu mai comentezi, pentru ca in general mananci rahat. In stilul caracteristic Lucaci, draga Cornel, nu esti capabil sa faci o diferentiere intre majoritate si cei cativa carora ai polite de platit. Arunci cu gunoi la gramada si jignesti ca ultimul moitocan. Probabil stii ca majoritatea colaboratorilor, in care arunci cu gunoi la gramada, nu erau platiti cu mai mult de 3.000 de lei brut (adica ala din care se scade impozit, pensie, somaj, sanatate si alte rahaturi). De colaboratori ati scapat, iar p-aia cu salariile babane/meritate i-ati reciclat, ca doar meritau. Daca au pupat atat de tandru pentru aia, inseamna ca pot pupa si pentru astia.

    In concluzie, draga Claudiu Lucaci, aka Cornel, iti doresc sa mori. Esti ce mai jegoasa sluga pe care mi-a fost dat sa o vad. O sluga tipic comunista (caracteristica celor care s-au nascut si au crescut in TVR), d-aia plina de zel, care face chiar mai mult decat i se cere, numai sa fie stapanul fericit..
  • Cornel Cornel
    Dupa aroganta si vocabular esti mai mult ca sigur un necopt lipsit de experienta si talent , insa dotat cu mult tupeu ce s-a intromisionat in TVR doar in momentul in care era nevoie de sclavi fara ideal si inteligenta, fara coloana, care sa cante o oda anume, oricare, numai pe bani sa fie.
    Cat priveste salariile, bati campii la greu si se resimte frustrarea sclavului ce nu mai beneficiaza de oasele ramase la masa stapanului.
    Amice, esti doar un mercenar ce judeca prin creierul celui ce-l plateste.
    Considera un favor faptul ca ti-am raspuns. Oricum, mai mult ca siugur, n-ai inteles nimic. Hermeneutica nu e de nasul tau.
  • eu eu
    Tare as vrea sa stiu cu ce te ocupi tu in tvr...cred ca o freci degeaba ca multi altii de acolo.A gata stiu...tu stii care si-o trage cu cine, ca ai scris mai sus...omisesem asta:)) Le ai cu meseria...de aceea prietenas lucrezi de ani buni in tvr ca oricum in alta parte nu te angajeaza nimeni la "valoarea"ta. Asa multi tarani si bosorogi cum am vazut in tvr nu am vazut in nicio televiziune privata. Pacat ca raman in tvr nonvalorile care se tin bine cu mainile de scaun si cu gura in visteria statului.
  • Cornel Cornel
    Ti s-a parut ca vorbesc despre salariul meu, ori despre situatia generala ? Treci totul, fortat, prin filtrul personal, subiectiv, de aceea cu patrunzi esenta, stimabile !
    Habar n-am de ce-mi pierd timpul cu tine.
    Hai salut !
  • eu eu
    Nu are treaba varsta/experienta cu ce am afirmat eu legat de salarii. Tu ai spus ca nu exista salariu mai mic de 4000 lei si ti-am dat ex...acum imi zici ca aia nu se pun...pai nu erau tot agajati.Si acum crezi ca iti vor mari tie salariul o data cu inchiderea tvrinfi? curata naivitate
  • portos portos
    Dupa ton esti unul dintre gunoaiele teveriste imbuibate care plimba hartiile prin Dorobanti de 20 de ani, si de fapt habar nu are meserie dar are pareri. oamenii aia erau profesionisti cu vechime din televiziuni private pe unde tu probabil nici nu ai calcat, ca nu ai cum...iar salariile rar depaseau 30 de mil., la jumatate fata de TVR 1. la banii aia 30 de oameni au tinut 14 ore de emisie LIVE zilnic , numai ei stiu cum. banuiesc ca acum iti place mai mult postul national carev s-a transformat in Antena 3. pana si invitatii sunt aceeasi...somn usor...
  • Cornel Cornel
    Prietene, nu incerca sa ma indoi. Lucrez de-o gramada de ani in TVR si stiu o multime de oameni. Stiu si salariile , stiu tot. Stiu cine a adus pe cine, cine si-o trage cu cine; si cu mai cine !
    Cat priveste tehnicul, ti se pare ca la salariile lor ma refeream ?
    Mai "cresti" putin, astfel incat sa intelegi lucrurile, apoi da-mi replica. Daca vei avea vreuna.
    Revin, postul ala e o capuse din cauza careia salariile oamenilor nu au crescut de 7 ani.
  • eu eu
    Amiceee...habar nu ai ce zici:)) Iti dau eu exemple...oameni ce isi luau mai putin de 4000 de lei...oameni din departamentul tehnic, de ei ce stii? si chiar si asa...cu ce te multumeste ca ai 4000 lei pe un vontract cand tu nu ai vazut banii aia de luni bune si nici nu stii cand oi sa-i vezi
  • Cornel Cornel
    Abureli, abureli, abureli !
    Era un post oranj de la un capat, la celalalt !
    Un post in care au avut acces numai Basescu, Boc & CO .
    Un post in care erau salarii de 5 ori mai mari decat in restul TVR.
  • Cornel Cornel
    Un post plin de rahat oranj de la un capat la celalalt, platit extrem de gras, ce n-a avut curajul si hotararea de a se ridica la inaltimea unui canal de reprezenta poporul si nu o anume gasca.
    O masina de dat limbi fierbinti oricui dovedea un gram de potenta politica la guvernare.
    In timp de canale ca TVR Cultural, ori TVR 2 isi plateau jalnic oamenii, ca acest post salariile erau inzecit mai mari, doar pentru ca respectivii baleau frumos. oranj, pe postul national.
    Inadmisibil ! Va meritati soarta ! SLUGILOR !

Trimite un comentariu

sus