Skip to main content

VIDEO. Ultimele minute ale TVR Info: No Comment

 

Publicitate

ULTIMA EMISIE. TVR Info a încetat să emită aseară, cu un minut înainte de miezul nopţii. Brusc, după câteva minute de imagini grupate sub genericul, ironic sau nu, No Comment.

Oprirea emisiei nu a fost precedată de niciun fel de anunţ pregătitor. O ultimă jumătate de oră de emisie normală, cu emisiunea Info Business în reluare (moderatorul Adrian Tudor şi invitatul Radu Ciofu, analist financiar, discutau ceva despre criza în Europa). Apoi două minute de No Comment şi direct mira, cu Revizie tehnică.

Un cititor paginademedia.ro a postat la comentarii un video cu ultimele secunde „de viaţă” ale TVR Info. Filmul, în continuare:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornel Cornel
    Cu infime resurse ? "Amice, esti idiot ?" spunea Caragiale indivizilor de teapa ta .
    Tu ai habar ce vorbesti ? Eu am !
    Postul ala a cheltuit cat intreaga televiziune, iar salariile nu erau mai mici de 40 de milioane pe luna. Cat priveste sefa ta primea 120 de milioane pe luna fara niciun fel de spor. Nesimtire curata !
    Ai merita sa fii injurat pentru magaria, tupeul si aroganta cu care sustii o atat de mare minciuna.
  • eu eu
    Acei jurnalisti isi faceau munca din pasiune.Sa-ti zic ca nu si-au primi banii din luna mai? Nu ai crede...ce usor este sa dai din gura in necunostinta de cauza, dar ce poti sa ceri de la niste oameni cu anumite limite intelectuale?!?
  • pase scurte pase scurte
    pacat. saftoiu a inchis cel mai bun post al trustului
  • adi adi
    incetarea emisiei a fost anuntata la sfarsitul Info Express de catre Alina Stancu, cat si pe crawl incepand cu ora 22
  • popa popa
    mi se pare penibil si partinitor sa spuneti ca acesta era cel mai corect post de stiri cand zi de zi, 24 de ore din 24, la toate emisiunile, basescu si pdl au fost ridicati in slavi de o serie de sute de jurnalisti si analisti platiti regeste din bani publici.
  • Ion B. Ion B.
    A fost un anunt in prealabil, pe crawl (in jurul orei 21 l-am vazut) care spunea ca emisia va fi suspendata la ora 23:59.
  • Mihail Mihail
    http://forum.softpedia.com/index.php?s=&showtopic=882638&view=findpost&p=11866047 - E o scrisoare deschisa, adresata domnului PDG. Am scris-o asta noapte, la 2, cand am vazut mira aia, atunci abia mi-am dat seama ca e adevarat. Trist. Poate va citi cineva totusi scrisoarea asta.
  • portos portos
    Un post care s-a nascut frumos si a murit subit. o echipa fenomenala care a reusit sa faca un post de stiri cu resurse ridicol de mici, o insula de profesionalism in mijlocul tvr, o epurare politica josnica chiar si pentru o tara de lumea a 3-a. ramas bun info. RIP.
  • eural eural
    Ar trebui sa ii amendeze cineva pentru ca mint si mai ales scris
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Multumim!
  • Cipry7 Cipry7
    Video cu ultimele secunde: http://www.youtube.com/watch?v=UA9fBKN-92I
  • ion ion
    Pacat. Era singurul post decent de stiri. Era cel mai bun motiv pt. a plati taxa tv. Acum nu mai am nici un motiv sa platesc aceasta taxa.

Trimite un comentariu

sus