Skip to main content

Viorica din Clejani, peţitoare într-o emisiune la Kanal D

 

Publicitate

Viorica din Clejani o înlocuieşte pe Niculina Stoican în emisiunea “Te vreau lângă mine” de la Kanal D. Producţia, în care sunt invitaţi oameni singuri aflaţi în căutarea sufletului-pereche,  va fi difuzată de luni, 10 septembrie, de la ora 13,15.

Viorica va fi secondată pe tot parcursul emisiunii de taraful din Clejani, condus de soţul său, Ioniţă.

Fosta prezentatoare, Niculina Stoican, a ajuns în această vară la final de contract, iar reprezentanţii postului de televiziune au decis să nu-l mai prelungească.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mary mary
    viorica e o analfabeta ingamfata .il face pe ionita de ras .ionita e un om calculat si cu foarte mult bun simt .cred ca-i e si lui rusine cu ce scoate ea din gura.a facut canalul de ras .
  • dyana dyana
    in noul an care vine va rog sa dati mai multe seriale cu suleyman magnificul!
  • dyana dyana
    va rog sa mutati emisiunea wou biz la o ora mai accesibila fiindca nu o pot urmari asa tarziu
  • dyana dyana
    an nou fericit d na VIORICA SI IONITA DE LA CLEJANI!
  • dyana dyana
    canal d va rog terminati cu emisiunea roata norocului ca ma deranjeaza varciu parca e un drogat asa se comporta
  • dyana dyana
    mie nu mi placea sclifosita aia de niculina !nici nu se vedea ca are facultate
  • dyana dyana
    cand vizionez emisiunea dvs ma inveselesc si eu !! continuati d na viorica ca aveti farmec nu va luati dupa unele tafnoase ,fitoase care le pica greu emisiunea dvs !ele si ei care nu va plac se cred intelectuali !!ofi filozofi!!pt ei ar fii mai potrivita emisiunea luiacel fraier cu roata norocului care ma plictiseste teribil!! continuati ca aveti mult farmec sunteti populari si nu sunte ti fitosi!! aveti si niste rochii ff frumoase!!ce ar vrea uni critici??sa veniti cu rochii mini sau cu fundul gol? sunte ti fff bine sunteti autentici si frumosi !!an nou fericit cu multe succesuri!!
  • dyana dyana
    imi place emisiunea cu dvs d na Viorica de la clejanisi cu sotul dvs!as veni dar ma tem ca sunt cam batrana la 62 de ani!
  • luminita luminita
    fii fata de casa ... nu fitoasa si altele .... si nu te mai prosti ...
  • luminita luminita
    dute ana-Maria acasa ... ca esti fitoasa rau ...
  • any any
    datine o veste frumoasa acum in luna aceasta ca de anul viitor nu o vom mai vedea pe aceasta asa zisa prezentatoare pe micul ecran .sa faca ceea ce crede ca i se potriveste nu asa ceva este oribila (o mahalagioica pur singe)
  • MIHAELA MIHAELA
    schimbati titlul si puneti ca la usa cortului ce naiba doar prezentatorii sunt tigani viorica e cu fuste lungi bate ciimpii tot timpul BALAMUC TOTAL FATAL
  • alina alina
    foarte urata emisiune ,cu tiganii astia ,ne faceti de rusine
  • maria maria
    aveti grija la limbaj si la pozitia scenica . si tu viorica da dovada ca esti o doamna schimba tinutele cu rochii cu trena
  • Vasilescu Vasilescu
    V-ati batut joc de o emisiune reusita, vesela, atractiva, de bun gust. Si dand-o pe mana pirandei Viorica si a gastii ei de balaoachesi ati transformat-o intr-o tiganeala, mascarada artistica, circ de prost gust. Si nici nu putea fi altfel, prezentata fiind de o tipa inculta, vulgara, grosiera si galagioasa. O proasta ce mai tuira vura. Iar din partea canalului mi s-a parut o atitudine sinucigasa sa dai o emisiune de succes unei neavenite, unei habarniste in televiziune. Pai Niculina, cu toate limitele ei, chiar avea talent. Inteligenta, spontana si cu o tinuta decenta, facea emisiunea atractiva. Sigur datorita acestei gafe inexplicabile ati pierdut si veti pierde un mare numar de telespectatori si, mai grav, respectul acestora. In concluzie sa va fie rusine, ca ati sacrificat o asemenea emisiune, de dragul unei satre din Clejani. Adios muchachos.

Trimite un comentariu

sus