Skip to main content

10 septembrie. Fanteziile lui Dan Diaconescu: vrea să salveze Oltchimul

 

Publicitate

PARTIDUL POPORULUI A PUS OCHII PE OLTCHIM. Dan Diaconescu vrea să cumpere Oltchim, „pentru a-l salva din mâna ciocoilor“. Susţinătorul PPDD a declarat la România TV că vrea să cumpere combinatul cu şi pentru poporul român. Totodată, el a trimis deja o scrisoare în acest sens guvernului USL, potrivit Adevărul.
„Încerc să cumpăr Oltchim, dar nu singur, nu doar eu. Împreună cu toţi telespectatorii dumneavoastră, cu ai mei, cu poporul, cu toţi oamenii care vor să subscrie la acest act“, a declarat, plin de seriozitate, Dan Diaconescu


Dan Diaconescu e pus pe fapte mari. Vrea să cumpere Oltchim


TVR 2 PORNEŞTE ÎN CĂUTAREA CLIŞEELOR. TVR 2 lansează emisiunea Vânătoarea de clişee de la TVR 2, ce aduce în discuţie arhetipurile societăţii româneşti, conform Adevărul.
Emisiunea Vânătoarea de clişee este prezentată de Ina Ilie şi poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 11.30 şi 12.00 la TVR 2. Domnul Arc şi doamna Bilă, personajele-simbol ale emisiunii, sunt protagoniştii unor clişee de multe ori considerate arhetipale.
TVR 2 pleacă la vânătoare de clişee


PHILIP ROTH, CONSIDERAT NECREDIBIL DE WIKIPEDIA. Scriitorul Philip Roth a criticat Wikipedia după ce administratorii site-ului au refuzat să modifice un articol referitor la romanul său „Pata umană" şi l-au numit pe autor „o sursă necredibilă" când le-a semnalat eroarea, scrie Adevărul.

Roth a încercat să atenţioneze Wikipedia referitor la informaţiile despre romanul pe care l-a publicat în 2000, dar administratorii site-ului au refuzat să facă modificarea, spunând că autorul trebuie să citeze o a doua sursă.
Într-o scrisoare deschisă, publicată pe site-ul The New Yorker, Roth a insistat că informaţia potrivit căreia personajul său este inspirat din viaţa lui Broyard este incorectă.
Wikipedia a refuzat să modifice un articol despre Philip Roth, după ce el însuşi a semnalat o eroare


SULEYMAN MAGNIFICUL, 600.000 DE DOLARI PENTRU UN EPISOD. “Suleyman magnificul – Sub domnia iubirii” este cea mai scumpă producţie turcească de până acum. Pentru a reda fidel poveştile din haremul sultanului, realizatorii au cheltuit sume exorbitante, scrie Evenimentul zilei.

Pentru “Suleyman magnificul – Sub domnia iubirii”, serialul ce debutează mâine, de la 20.00 la Kanal D, s-au cheltuit câte 600.000 de dolari pe episod, iar o mare parte din bani s-au dus pe bijuteriile din metale şi pietre preţioase.
Bijuterii de sute de mii de dolari în serialul de la Kanal D 


AUDIENŢE BUNE LA ROMÂNIA - ESTONIA. Aproape 1,9 milioane de români au urmărit vineri seară meciul România - Estonia, transmis de TVR 1, care a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, în minutul de aur numărul telespectatorilor ridicându-se la aproape 2,5 milioane, scrie Mediafax.
Meciul dintre reprezentativele Estoniei si României din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2014, disputat vineri, a adus TVR 1 în poziţia de lider de audienţă pe toate segmentele de public, între orele 21.00 şi 22.53.
Partida Estonia - România a adunat în faţa micilor ecrane 1.851.000 de telespectatori la nivel naţional, ceea ce corespunde unui rating mediu de 9,7% şi unei cote medii de piaţă de 20,8%.
Dintre telespectatorii TVR 1, 1.112.000 sunt din mediul urban.
TVR 1, lider de audienţă cu meciul Estonia - România


CUM ÎNJURI FĂRĂ SĂ-NJURI. Agenţia de creaţie Leo Burnett&Target şi compania Bergenbier lansează un nou spot pentru brandul Bergenbier, sponsorul oficial al Ligii I, campionatul intern de fotbal, potrivit Wall-Street.ro.
„Înjurăturile clasice au fost înlocuite cu eufemisme haioase, pentru ca spotul să nu fie cenzurat, dar să îşi păstreze savoarea pentru bărbatul român care se regăseşte în continuare în secvenţele pitoreşti”, au afirmat oficialii Leo Burnett&Target.
http://www.youtube.com/watch?v=OM4IOBXb_Ug&feature=player_embedded
Noua reclamă pentru microbişti: cum „înjură” Bergenbier fără să fie cenzurat


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    diaconescule, du-te si te culca... sper ca macar peste vreo 3-4 generatii romanii sa puna mai mult pret pe educatie si pe gandire, iar otv si spiritul otv-ist sa mai aiba 2-3 telespectatori si aia, rataciti printre butoanele telecomenzii...
  • paul S paul S
    "privatizarea" NU este o solutie pentru nimic.
    Cand esti in dificultate, nu iti "privatizezi" masina, apoi casa, apoi hainele, apoi viata.
    Dar v-a fost atat de adanc setat conceptul asta, ca deja face parte din logica voastra, a generatiei dezradacinate.
    Omul cu cat stie mai putine si e mai intunecat la cap, cu atat e mai convins ca detine adevarul universal.
    Ai dreptate intr-o privinta: ti-ai pierdut doua minute degeaba.
    Iti puteai valorifica aptitudinile in astea doua minute impletind un cos de nuiele, cioplind o lingura de lemn, vopsind un gard, maturand pe o strada.
    Nu iti mai risipi timpul, pentru ca pana si pentru tine si timpul are valoare.
  • kiko kiko
    paulete, solutia la oltchim este privatizarea cu un investitor serios si asta se si face acum, conform memorandumului cu fmi. nu poti sa aduni 4 milioane de euro de la oameni si sa cumperi oltchimul, cum spune dd, care e un derbedeu si un circar... ai nevoie de alte sute de milioane ca sa platesti datoriile acumulate, de bani de salarii restante si mai ales, ai nevoie de alti bani ca sa cumperi materie prima si sa dai drumul la productie.
    imi pare rau ca mi-am irosit 2 minute din viata ca sa explic unui juma de creier ceva ce oricum ar fi inteles din prima un om normal...
  • paul S paul S
    In loc sa comentati comentarii, ganditi-va voi la o solutie de salvare a Oltchim-ului! Sau scrieti comentarii cu propunerile voastre de rezolvare a problemei Oltchim. Il faceti in toate felurile pe DD, dar voi ce sunteti?
    Niste simple pseudonime. Adica, nimic. Scrieti, aici la Obae, cum poate fi salvat combinatul.
    Poate, daca sunteti inteligenti (adica nu niste prosti frustrati) veti genera idei valoroase.
    Iata, demonstrati-va valoarea intr-un caz concret!
    Asteptam, o tara intreaga, cu sufletul la gura, salvarea unor miliarde de euro.
    Kiko, Aidan, Meteor, este sansa voastra sa va acoperiti de glorie!
    Daca nu cumva sunteti niste nulitati frustrate (ceea ce nu cred).
    Asteptam cu optimism si avand multa, multa incredere in voi!
  • aidan aidan
    lasand la o parte ca problema oltchim e groasa, fara doar si poate,sa nu neglijam nici problema domnului diaconescu dan, care pare a se sparge in paispe pentru binele tarii. problema e ca doar din gura si pentru interes personal.are nevoie de ceva malai si de unde sa-l ia daca nu de la fraieri? vrei sa faci bine, vinzi avionul, doua masini si-o casa, poate si un deal, nene dane, salvezi oltchim-ul si il faci "cado' poporului. acesta iti va fi recunoscator.
    @domnule paul s,s-a ras pe saturate despre toti pionierii aeronauticii. asa suntem noi, pamantenii, niste toma necredinciosii. important e ca promotorii zborului nu s-au lasat si au dovedit prin propriile forte ca se poate zbura.nu cred ca peste 20 de ani isi va aduce cineva aminte de televiziunea de garsoniera a dlui. diaconescu, cel care vrea sa salveze cu banii prostilor ceva, orice. nu cu banii lui, asta mi-e clar!
  • meteor meteor
    Lasand la o parte "zarzavaturile tip OTV", problema cu OLTCHIM-ul este groasa atat dpdv economic, cat si social.
  • kiko kiko
    diaconescule... iar scrii sub pseudonim? :) cum naiba sa il compari pe circarul ala de la otv cu traian vuia?
  • paul S paul S
    Dar ce fantezie frumoasa!
    Prostii, oamenii mici si mediocri au ras mereu de cei cu vise marete.
    cine isi imagina acum 150 de ani ca poti zbura cu un aparat mai greu decat aerul?
    Daca exista internet la 1910, s-ar fi gasit un petrisor internaut sa "se rada" de Traian Vuia, ori de fratii Wright si fanteziile lor.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    domnu' DD, nu cumparati dom'le ptr popor si Casa Poporului, si Palatul Cotroceni si Palatul Stirbey, sa ii lasi pe ciocoi fara casute si vilute!?

Trimite un comentariu

sus