Skip to main content

17 Septembrie. Jurnalul Naţional, executat silit de Varujan Vosganian. Priveghi la TVR Cultural

 

Publicitate

VARUJAN VOSGANIAN EXECUTĂ SILIT JURNALUL. Judecatoria sectorului 3 a admis vineri cererea senatorului PNL Varujan Vosganian de executare silită a trustului Intact, aflat în proprietatea familiei lui Dan Voiculescu, scrie HotNews.

Varujan Vosganian i-a dat în judecată, pentru calomnie, pe Marius Tuca, Liviu Turcu şi editura Intact, după ce Jurnalul Naţional a publicat un articol, în urmă cu şase ani, în care se afirma că acesta ar fi colaborat cu securitatea. În urma acestui articol, Vosganian a renunţat la nominalizarea pentru o funcţie de comisar european.

Senatorul PNL a cerut magistraţilor să admită executarea silită pentru toate conturile bancare, bunuri mobiliare sau imobiliare ale trustului de presă, pentru suma de 40.000 de euro.De asemenea, se cere şi poprire pe conturile personale şi salariile directorului Jurnalul Naţional, Marius Tucă, si a veniturilor colaboratorul trustului, Liviu Turcu.
Justiţia admite cererea lui Varujan Vosganian de executare silită a trustului Intact, dupa ce Jurnalul National a publicat, in 2006, un articol care il acuza ca a colaborat cu securitatea


PRIVEGHI PENTRU TVR CULTURAL. Zeci de persoane au aprins candele şi au depus flori sâmbătă, între orele 22.00 - 24.00, lângă sediul Societăţii Române de Televiziune (SRTv) din Bucureşti, la "priveghiul" TVR Cultural, care şi-a suspendat emisia sâmbătă, de la ora 23.59, scrie Mediafax.
"Priveghiul" a atras persoane, în mare parte angajaţi ai Televiziunii Române, dar şi telespectatori ai TVR Cultural, printre care şi scriitorul Dan Mircea Cipariu.
Priveghiul TVR Cultural: Zeci de persoane au aprins candele şi au depus flori lângă sediul TVR


SE LANSEAZĂ DIGI 24 CONSTANŢA. Digi 24, televiziunea de ştiri a companiei de cablu RCS & RDS, va lansa luni postul regional din Constanţa, scrie Adevărul.
Emisia va începe pe 17 septembrie la ora 19.00. Astfel, grupul inaugurează a patra staţie locală, după cele din Iaşi, Timişoara şi Oradea. Printre jurnaliştii noii televiziuni se numără Anca Zeca, Otilia Răduţă, Alexandru Moraru, Marian Cioacă şi Tudorel Ene.
RCS & RDS lansează o nouă staţie regională – Digi 24 Constanţa


SCANDAL CU POZE TOPLESS. Familia regală britanică a dat în judecată, vineri, publicaţia Closer pe care o acuză de încălcarea "grotescă" a vieţii private, după ce revista franceză a publicat o serie de fotografii în care prinţesa Catherine, soţia prinţului William, apare fără sutien, potrivit Adevărul.

Şi ziarul Irish Daily Star a intrat în acest scandal prin difuzarea pozelor în care apărea cuplu britanic. Proprietarul media Richard Desmond, a cărui companie deţine parţial cotidianul irlandez Irish Daily Star, a anunţat că este foarte nemulţumit de decizia de a publica fotografiile şi a demarat închiderea publicaţiei, scrie HotNews.
Casa regală britanică a dat în judecată revista care a publicat fotografiile cu ducesa Kate topless


CEA MAI PUTERNICĂ. Una dintre cele mai puternice femei din lume nu este nici directorul executiv al unei mari corporaţii, nici şef de stat, ci o reputată jurnalistă, scrie Capital.
Este vorba de Jill Abramson, editor executiv la New York Times, care a fost numită recent a cincea cea mai puternică femeie din lume de revista Forbes. Ea ocupă locul 64 pe lista celor mai puternici oameni din lume, întocmită tot de Forbes.
Care este cea mai puternică femeie din industria media


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petru Petru
    Ultimele momente de emisie ale TVR Cultural, pentru nostalgici:
    http://www.youtube.com/watch?v=r_rL_k-G-9I
  • Zakiro Zakiro
    TVR Cultural putea fi ceva mai interactiv chiar daca era un post de cultura. Lasati, mai bine ca s-a desfiintat, daca romanii sunt chiar atat de ahtiati dupa cultura se gandeste un mogul sa-si faca o televiziune pe acest profil

Trimite un comentariu

sus