Skip to main content

20 Septembrie. Săftoiu, în discuţii cu un investitor pentru relansarea TVR Info

 

Publicitate

TVR INFO AR PUTEA REAPĂREA. Preşedintele director general al TVR, Claudiu Săftoiu, a declarat, după audierile din comisiile de cultură ale Parlametului, că încearcă încheierea, în această toamnă, a unui parteneriat bazat pe o investiţie comună -TVR şi partenerul respectiv- astfel încât TVR Info să-şi ducă mai departe misiunea, scrie Mediafax.

"Pentru TVR Info există un parteneriat pe care îl voi încheia, sper eu, în toamna aceasta, foarte avantajos pentru TVR, care va duce mai departe misunea TVR Info. E o chestiune de câteva zile – maximum zece zile - până voi prezenta public lucrul acesta. Până când nu am încheiat cu partenerul un acord, măcar un pre-acord, nu pot face public, dar va fi o surpriză plăcută" , a spus Săftoiu.

El a precizat că are în vedere un parteneriat bazat pe o investiţie şi pe o finanţare comună între TVR şi partenerul respectiv pentru TVR Info, arătând că acest canal va avea costuri apropiate de zero, fiind deservit de angajaţi ai TVR.

El a mai declarat, după audieri, că într-o săptămână vor fi făcute publice criteriile de disponibilizare a angajaţilor din Televiziunea Română, el precizând că va prevala criteriul profesional
Săftoiu: Încerc încheierea unui parteneriat pentru ca TVR Info să-şi ducă mai departe misiunea


CELE MAI VALOROASE BRANDURI. Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la peste 100 miliarde de dolari, urmat la distanţă de Coca-Cola şi Microsoft, conform unui top realizat de eurobrand, potrivit căruia cele mai de valoare 10 mărci din lume aparţin companiilor americane, scrie Adevărul.
Coca-Cola  VALOREAZĂ 59,97 miliarde dolari şi Microsoft 53,97 miliarde dolari, urmate de IBM (52,63 miliarde dolari), care a făcut schimb de locuri cu Google (50,6 miliarde dolari).
Cel mai valoros brand din afara Americii este China Mobile, care se plasează abia locul 11 în topul global, cu o valoare estimată la 43,98 miliarde de dolari. Pe acelaşi subiect a scris şi Wall-Street.ro.
Apple este cel mai valoros brand din lume


AGRICOLA, ÎN PROCES DE REBRANDING. Agricola, unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România, investeşte aproximativ 1 milion de euro într-o campanie de rebranding. Din aceasta sumă, investiţia în conceptul şi implementarea procesului de rebranding la nivelul firmelor din grup şi al tuturor categoriilor de produs se ridică la aproximativ 200.000 euro, fază ce a fost deja finalizata, scrie DailyBusiness.

Noua identitate corporate şi de brand au fost realizate de BrandTailors şi vor fi promovate, în primul rând, la raft, prin comunicare în principalele puncte de vânzare.
Agricola se rebranduieste cu 1 milion de euro


VACANŢĂ DIRECT DE PE IPHONE. Merlin.X va prezenta aplicaţia MxMob, care se adresează agenţiilor de turism şi care are rolul de a facilita comunicarea dintre acestea şi clienţii lor. Produsul va fi lansat pe 10 octombrie, la Cluj Napoca, în cadrul Travel Tech Conf & Expo.

“Aceasta aplicaţie poate fi utilizată atât pentru pachetele turistice cu transport inclus, cât şi pentru pachetele cu transport individual. Ea poate fi personalizată de fiecare agenţie de turism în parte, în conformitate cu propria ei identitate vizuală şi aduce pe telefonul clienţilor ofertele a peste 25 de mari turoperatori români şi străini”, declara Dan Vladea, manager Merlin.X Romania.
Agentiile de turism isi pot comunica ofertele printr-o aplicatie iPhone


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sahara sahara
    ESTE CLAR...MANA LUI FELIX MOTANU...AI DREPTATE ION, ANTENA INFO O SA FIE...DIR.INEGALABILA STIRISTA DE 40 DE BANI VRANCEANU FIREA...O ADEVARATA TV..STRICA VOICULESCU ,CU CE A MAI RAMAS TVR . BUN.ISI ADUCE CATELUSHII ANTENISTII SI CRED CA IN CURTEA TVR O SA-I FACA STATUIE DLUI "DAN VOICULESCU" CUM ISI MANGAIE CATELUSHII:))) PUNE MANA MOTANUL ASTA SI PE TVR IN SCURT TIMP,ASTA MAI TREBUIE SA FURE:)))
  • danutu danutu
    şi cu tomulică cum rămâne domnu săftoiu? că astă toamnă la un meci de tineret al naţionalei era rupt în gură
  • Robert Robert
    Oricare ar fi acel partener TVR-ul va pierde din independenta acceptand aceasta colaborare.

    Eu credeam ca Saftoiu este bineintentionat, incep sa ma indoiesc.
  • ion ion
    Antena Info?
  • Alex.D Alex.D
    Eu nu inteleg(sau ma fac ca nu inteleg) de ce dracu vor sa reinvie tvr info iar tvr cultural care era un post ce avea intr-adevar ceva de calitate, il vor lasa sa moara.
  • aidan aidan
    fac pariu ca investitorul va fi din sfera da influenta a lui voiculescu si ca ne-o va pune, ca bomboana pe coliva, ca directoare a tvrinfo pe vranceanu-firea-pandele.nu vor fi costuri? ha, ha,ha! pe cine crede dl. saftoiu ca prosteste? si un bec aprins reprezinta costuri!ma mai pune pe ganduri demisia adrianei nedelea de la realitateatv. poate poposeste si dumneaei pe meleagurile tvr. daca tot dau afara aproape 1000 de suflete, sa repopuleze terioriul cu angajati cu salarii grele! cu 6000 de euro tvr plateste acum vreo 15-20 de oameni cu salarii modeste.dupa ce zburam noi, va plati un singur om! ce economie! curat economie, coane saftoiu!!

Trimite un comentariu

sus