Skip to main content

22.00, ora de vârf Discovery. Premiere: Viaţa pe sârmă, nebuni pe 4 roţi, supraoameni şi Poliţişti de elită

 

Publicitate

PREMIERE. Mai multe premiere de la Discovery Channel, în această toamnă: Viaţa pe sârmă, 2 nebuni pe patru roţi, Poliţişti de elită (filmat şi în România) sau noi sezoane din Monştrii apelor. Majoritatea sunt programate la ora 22.00. De ce, plus mai multe detalii despre emisiuni, în continuare.

Ada Roseti, director de programe pe Europa Centrală şi de Est, Discovey Networks:

Discovery Channel este un canal de nişă, prin urmare avem un public fidel, cu anumite obiceiuri şi aşteptări. De cele mai multe ori, ora 22.00 este momentul când cea mai mare parte a publicului se uită la Discovery, dupa ce s-a informat cu privire la întâmplările de peste zi sau a urmărit un film pentru relaxare după o zi de muncă. De aceea, majoritatea premierelor noastre sunt programate la aceasta oră.”

Care sunt premierele, pe zile?

Ada Roseti:

“În septembrie, avem şase premiere programate la 22.00, câte una în fiecare zi a săptămânii - luni avem un show despre supraoameni, marţi avem maşini şi supravieţuire, miercuri avem un program despre călătorii în jurul lumii, joi e programat un serial despre pasionaţii de motociclism, sâmbătă îl urmărim în premieră pe expertul în mers pe sârmă, Nik Wallenda, iar duminica avem o serie nouă din Monştrii apelor.”

Pe tronsonul 19.00-20.00, când marile generaliste Pro TV şi Antena 1 au principalele jurnale, Discovery continuă seria Cum se fabrică.

“Este un program uşor de urmărit pentru că e format din “pastile” scurte de câte 15 minute, care prezintă lucruri aparent banale dar care, de fapt, sunt extrem de interesante. Motivul pentru care o difuzăm, de ani buni, între orele 19.00 si 20.00 este că ni se pare cea mai bună alternativă la programele de ştiri.

În mod surprinzător, chiar şi pentru noi într-o prima fază, audienţele Discovery în acel interval orar sunt uneori chiar şi peste media zilnică a postului”, explică Ada Roseti.

Din 17 septembrie, odată cu noul an şcolar, revine în grilă şi Şcoala Discovery, cu emisiuni educative pentru elevi. Acestea se vor difuza în fiecare zi de luni până vineri la ora 15.00 şi în reluare sâmbăta şi duminica de la 08.00.

Detalii despre premiere:

Viaţa pe sârmădin 1 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00.
Nick Wallenda, primul om care a traversat cascada Niagara păşind pe un cablu întins deasupra ei, îşi propune să aducă în atenţia telespectorilor măiestria, arta spectacolului şi pasiunea faimoasei sale familii de acrobaţi, punând în aplicare cascadorii incredibile.

Monştrii apelor (sezonul 4)începând cu 2 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 22.00.
Monştrii Apelor revine cu noi episoade, cu exploratorul Jeremy Wade, în căutare de prădători despre care se spune că atacă oameni.

Competiţia supraoamenilor – din 3 septembrie, în fiecare luni, de la ora 22.00.
De la campioni la aruncarea cu cuţitul şi matematicieni care stabilesc noi recorduri, până la contorsionişti care sfidează mecanismele corpului omenesc şi înotători în gheaţă, aceştia sunt supuşi unor teste special concepute pentru a le testa limitele.

2 nebuni pe 4 roţi – din 4 septembrie, în fiecare marti, de la ora 22.00.
Bill Wu, un pasionat de maşini, şi Gary Humphrey, fost membru al trupelor speciale britanice, trebuie să colaboreze pentru a depăşi fiecare obstacol, în calea lor de a se întoarce, cu o maşină offroad, în lumea civilizată.

Ocolul Pământului în 80 de feluri – începând cu 5 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 22.00.
Ce-ai zice de o călătorie în jurul lumii cu o schelă motorizată pentru spălat geamuri? Chiar dacă poate părea o adevărată nebunie, lui Dennis Anderson şi Rob Mariano, gazdele programului Ocolul Pământului în 80 de feluri, pornesc într-o călătorie în jurul lumii pe parcursul căreia trebuie să folosească 80 de mijloace diferite de transport (de exemplu o schelă motorizată pentru spălat geamuri), având voie să apeleze la fiecare dintre ele o singură dată.

Clubul motociclistilor - începând din 6 septembrie, în fiecare joi, de la ora 22.00.
Un program în care sunt urmăriţi cei din clubul de motociclişti Laffing Devils, din California.

Politisti de elită - începe în octombrie şi va fi difuzat lunea de la ora 22.00.
“Este primul serial de lung metraj filmat în România, Rusia şi Polonia şi va fi difuzat în peste o sută de ţări cam în aceeaşi perioadă”, spune Ada Roseti.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bosssteve bosssteve
    eu ma uit la tot si imi place in special top gear yyyyyyyooooyo
  • kiko kiko
    discovery e un super canal, ma uit la monstrii apelor, la wheeler dealers, cum se fabrica si uneori si la mythbusters. mai sunt vreo 3 emisiuni de pescuit la care ma uit, dar nu le stiu numele si mai era o emisiune faina, meserii murdare.
  • paula paula
    le-am văzut pe discovery france însă, în urmă cu mulţi ani =))

Trimite un comentariu

sus