Skip to main content

26 Septembrie. Oltchimul lui Dan Diaconescu, cel mai mediatizat subiect

 

Publicitate

CEL MAI MEDIATIZAT. Privatizarea Oltchimului a fost subiectul principal al publicaţiilor centrale şi locale în perioada 1 august 2012 – 24 septembrie 2012, scrie Adevărul.
Bursa a publicat 78 de articole, urmată la o distanţă mică de Ziarul Financiar cu 77 de articole. Curentul este pe locul trei în topul mediaTRUST, cu 31 de articole.


Privatizarea Oltchim, pe toate tarabele. Cel mai mediatizat eveniment din presa scrisă


NIVEL RECORD. Acţiunile Google au atins un nou maxim record luni pe bursa de la New York, de aproape 750 de dolari, datorită optimismului investitorilor privind perspectivele de creştere ale veniturilor generate de companie din publicitatea pe internet, potrivit Wall-Street.ro.
Cotaţia bursieră a companiei a avansat cu 16% în acest an şi este la cel mai ridicat nivel de la listare din august 2004.
Record pentru acţiunile Google: costa aproape 750 de dolari


ACHIZIŢIE ÎN ONLINE. InternetCorp, publisherul Wall-Street.ro, a achiziţionat de la Adulmec SRL proiectul Urbo.ro ce include peste 100.000 de locaţii de companii şi atrage circa 400.000 de vizitatori unici în fiecare lună.
Pe lângă inserarea de publicitate şi de anunţuri premium, Internet Corp va investi în adăugarea de informaţii despre concerte/evenimente sau festivaluri. De asemenea, compania va investi în marketing atat pentru versiunea Web a site-ului, cât şi cea pentru iOS şi Android.
Tranzactie în online: InternetCorp achizitioneaza Urbo.ro


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CTL CTL
    Viitorul in afaceri este IT-ul.

Trimite un comentariu

sus