Skip to main content

7 septembrie. TVR are comisie pentru negocierea concedierilor. Elena Vijulie, BBC, şef peste politic la Digi 24.

 

Publicitate

TVR ARE COMISIE CARE VA NEGOCIA

CONCEDIERILE. Preşedintele-Director General (PDG) al TVR, Claudiu Săftoiu, a semnat Ordinul de înfiinţare a Comisiei ce reprezintă TVR în procesul de consultare cu partenerii sociali, parte a implementării Programului de redresare economică a SRTv, potrivit Adevărul.
Membrii Comisiei sunt: Cristian Zgabercea şi Liviu Nicolescu - consilieri PDG -, Cătălin Niţă – avocat, specialist în dreptul muncii, şi Mihai Enea – director Resurse Umane în TVR.
Săftoiu şi-a ales oamenii care negociază concedierile


ŞEF NOU LA SECŢIA POLITIC DIGI 24. Elena Vijulie, jurnalistă BBC, realizator şi prezentator TV este noul şef al secţiei de politică a Digi 24. De asemenea Elena va realiza, în curând, în weekend, o emisiune de dezbatere politică, potrivit Adevărul.
Jurnalista va invita în platou lideri politici şi responsabili guvernamentali pe diverse domenii. Formatul emisiunii urmăreşte ca liderii politici să nu discute, neapărat, între ei, prilej de ceartă şi acuze reciproce sterile. Un ministru va avea în faţă un medic. Sau un şef de comisie parlamentară va avea în faţă un profesor. Emisiunea va începe în curând la Digi 24.
Elena Vijulie, noul şef al secţiei politic Digi 24


RUPERT MURDOCH RĂMÂNE FĂRĂ BONUSURI. Comitetul de salarii al gigantului media a decis că Rupert Murdoh şi alţi executivi poartă responsabilitatea colectivă a impasului prin care a trecut News Corp după scandalul interceptărilor ilegale. Drept rezultat, bonusurile salariale le-au fost tăiate, scrie Adevărul.
Potrivit raportului, Rupert Murdoch şi alţi directori poartă responsabilitatea impactului scandalului, a închiderii tabloidului News of The World şi a întreruperii licitaţiei pentru preluarea în totalitate a BSkyB.
Murdoch, lăsat fără bonusuri salariale de către propria companie


ANDREEA RAICU SE ÎNTOARCE. Din 27 septembrie, de la ora 20.30, Andreea Raicu prezintă, la Prima TV, cel de-al doilea sezon Mi-s băiatul de la ţară, conform Evenimentul zilei.
Pe parcursul a nouă episoade, şase flăcăi trebuie să îşi dovedească aptitudinile, cu scopul de a intra în cursa pentru premiul de 10.000 de euro.
Maria Cârneci, Dana Săvuică, Alina Crişan, Anda Adam, Connect-R şi Cornel Păsat sunt vedetele care, în această toamnă, vor colinda uliţele satelor în căutarea băieţilor.
Andreea Raicu prezintă "Mi-s băiatul de la ţară"


FOSTĂ VEDETĂ LOST, ÎNTR-UN NOU SERIAL LA AXN. Dominic Monaghan este unul dintre actorii ce alcătuiesc distribuţia unui nou serial online, "Cursa Milionarului", care va debuta pe 9 septembrie, potrivit Evenimentul zilei.
Pe lângă el, în cursa pentru banii unor milionari se află şi Rick Gomez (cunoscut din "Sin City"), Jordan Belfi ("Entourage"), Agnes Bruckner ("Blood & Chocolate") şi Bruce Davidson ("X-Men").
Actorul-vedetă al serialului "Lost: Naufragiaţii" devine "băiat rău" 


IUBITORII DE SPORT STAU MAI MULT ONLINE DECÂT PE TV. Vizitatorii site-urilor de sport petrec mai multe ore consumând media online decât ceilalţi utilizatori de internet din Europa. Ei petrec 22,5 ore săptămânal uitându-se online la sport, comform Wall-Street.ro.

Consumul online este urmat de cel tv. Europenii petrec 16 ore săptămânal în faţa televizorului urmărind programe sportive, se arată într-un raport al IAB Europe realizat pe baza studiului Mediascope.
Pasionatii de sport consuma mai mult online decat TV


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danutu danutu
    bahmuţeanca eu am dolce 1 pe cablu şi î-ţi spun sincer că nu se merită şi vin cu un exemplu ei sâmbătă seara dădeau în reloare super cupa europei la o oră de maximă audienţă deci dolce sport sunt praf.
    şi vorba celui ce a postat mai devreme tot plătesc netul digi îl aud gratis pentru că mie nu îmi trebuie imagine că sunt orb.
  • kiko kiko
    @bahmuteanca

    mai bine gratis pe online (ca tot platesc netul), decit sa dau alti bani pe dth.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    pai trageti-va, fratilor, palarii de la dolce si digi, ptr ca nu o sa vedeti nici de-acum mai mult sport la tvr, protv sau antene...ptr ca nu au bani suficienti sa cumpere competitii sportive de interes...
  • alex alex
    IUBITORII DE SPORT STAU MAI MULT ONLINE DECÂT PE TV. / pai pentru ca majoritatea nu avem digi si dolce de aia se uita mai multa lume pe internet
  • Valy Valy
    "TVR ARE COMISIE CARE VA NEGOCIA concedierile."

    Si pe cei din comisie cine-i verifica daca ,eventual, nu trebuie concediati?

    Dar lui Saftoiu cine i-a verificat competentele inainte de a fi numit DIRECTOR general?

Trimite un comentariu

sus