Skip to main content

Andreea Berghea trece din tabăra Kiss, în cea Lagardère, la Europa FM şi Radio 21

 

Publicitate

Andreea Berghea, ex music director Kiss FM, a fost cooptată în echipa de management grupului Lagardère. Ea va ocupa funcţia de director de Strategie Muzicală pentru Europa FM, Radio 21, Vibe FM şi Smart FM.

Pe lângă poziţia din management, ea va fi şi pe post şi se va ocupa, ca DJ, şi de un interval orar la Radio 21.

Carte de vizită Andreea Berghea

  • Andreea Berghea este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş. Ea a ales totuşi să facă radio. A fost DJ la Radio Contact Târgu Mureş, apoi la Uniplus şi Star FM.
  • La Kiss FM a început ca DJ în anul 2003, iar în noiembrie 2008 a devenit music director.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Luci Luci
    Lumea scapa din vedere ca 21 avea un playlister, care dupa parerea mea e cel mai bun din europa centrala si de est: Dinculescu of course. Comparandu-i pe cei doi, parerea mea e ca 21 va merge in jos din punct de vedere muzical. Dar poate colaboreaza, nu stiu.
  • Bogdan Bogdan
    Soci face tot prematina la Efm ,Camelia are o super voce si probabi ca s-au gandit ca ar fi bine sa aiba si o voce feminina in program ... Cat despre Andreea , ii dorim succes .
    Ps : @ Ana ; mizeriile de piese sunt piesele ce le prefera majoritatea romanilor ... (s-a incercat o selectie mai buna a pieselor la un radio si acesta s-a cam dus in cap , pur si simplu publicul pentru piese non mizerii este prea slab reprezentat ) mai arunca o privire si la tv sa vezi ce programe mizere fac audiente pe posturi , acolo de ce nu se schimba nimic ? pai daca faci o emisie civilizata si cu ceva cultura inserata pe ici pe colo s-ar putea sa dispari de pe piata , stii , publicitatea aduce bani , audienta aduce publicitate , nu ai publicitate asadar nu ai bani si dai faliment ... Astept si eu ziua cand poprul asta se va civiliza si isi va schimba preferintele in domeniul tv si muzical ...
  • ana ana
    A alege niste mizerii de piese, inseamna sa stii meserie?
  • Anonim Anonim
    @Semaka Soci nu a mai vrut sa faca prematinal la 21, era greu trezitul la 5. Cat despre Cami ma mir si eu ca face emisie la EFM. Berghea va face slot la 21, dar sunt curios sa va vad cum va influenta muzica pe EFM. Stiind ce se intampla acolo, mutarea asta ma mira si pe mine !
  • Semaka Semaka
    E clar ! Europa FM o da pe comercial rau de tot ! Ce cauta Berghea, Chenciu, Soci la EFM???
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Dom'soara nu era nimic acum daca nu avea in spate kiss fm-ul, asa ca sa zica saru'mina...era o neica nimeni cind a venit la Kiss, acum e mare directoare. da, s-a saturat de week-endurile moaca petrecute la munte si la mare, poate munceste prea mult pe post 4 ore pe zi, o fi stresanta treaba asta de music director sau neprofitabila. un lucru e cert: succesul e trecator si se pierde dupa ce schimbi frecventa...
  • Horica Horica
    asta nu e aia care le-a zis fanilor Animal X ca nu ii difuzeaza pe aia ca sunt drogati?
  • alexino alexino
    de-asta e frumos internetul. Bagi un nume care nu iti apartine, comentezi. Asta o sa fac si eu.
    1.Eu zic ca o parte din comentariile de mai sus apartin lui Huidu, Berghea si baietilor care erau in weekend la kiss. Posibil si un PR-ist de serviciu de la 21 care o sustine pe Berghea (asta nu empatizeaza deocamdata cu ideea ca una de la ailalti vine si ia un potential post la care visa)
    2 Kiss-ul ramane fara un om care simte muzica din vremurile astea. Cu toate vocile de kkt si tot marketingul din spate. Greu de inlocuit (ok, huidu o s-o bage din nou pe-aia cu nora, copacul in care a dat cu capul, accidentul, etc). In plus, eliberata de tirania lui huidu s-ar putea (daca are timp si stelele ii sint favorabile) sa straluceasca
    3. Berghea a facut cea mai proasta alegere ever. Dintre toate celelalte radiouri s-a dus la aia cei mai neputinciosi. Nu resurse, harsaiti, cu multe alegeri proaste in ultimii ani. Daca i-a fost teama sa se ceara la ZU putea macar sa se incerce la PRO
    3 Cea mai mare sansa a lui Berghea ar fi ca 21 sa se vanda. Fata a stiut sa speculeze relatiile cu toti consultantii adusi de kiss, oricare va fi noul propietar (de afara) va avea pr-ul gata facut, Doar ca radioul ala nou o va lua de la zero. Si cea mai mare sansa a ei in conditiile astea va depinde din nou de ceilalti
    Vremuri interesante
  • Bianca Bianca
    Mircea, si eu pot intelege nevoia ta de a combate, insa indiferent daca stai sa compari sau nu, Kiss tot e cu cateva sute de mii de ascultatori peste nivelul anilor anteriori. Aste pentru ca nu poti face abstractie de datele existente, chiar daca metoda de sondare s-a schimbat. Chiar si pe metoda noua, ierarhiile nu s-au schimbat, asa ca ...
    Dupa parerea ta, care date sunt reale, cele dupa metoda de sondare veche, sau cele de acum? Poate inteleg si eu de ce te alarmeaza scaderea aia de 100.000 de ascultatori.
  • Costel Costel
    Vara 2009- 1.284.700 ascultatori; Vara 2010- 1.432.400 ascultatori; Vara 2012- 1.817.000 ascultatori.
    Daca privesti asa treaba, brusc nu mai pare asa dramatic, corect?
    Vara 2011, la care te raportezi tu, a fost varful de audienta all-time.
  • Mircea Mircea
    Esti exemplul cel mai clar al ceea ce ai spus !
    Da, valul de vara 2012 se compara cu valul de vara 2011 si atat. Si datele sunt clare - Kiss are cu mai mult de 100.000 ascultatori in minus !
  • Mircea Mircea
    Bianca, te pot intelege ca trebuie sa faci PR, dar problema e ca nu poti compara datele din 2010 cu cele din 2011 sau 2012 din simplul motiv ca sondajele sunt facute total diferit.
    Daca ai fi citit pe www.audienta-radio.ro ai fi vazut ca aceste lucruri sunt explicate negru pe alb.
  • Mircea Mircea
    Bianca, vezi si mai sus ca ti-am explicat ca o scadere de peste 100 de mii de ascultatori fata de vara anului trecut, e... o scadere de audienta !
  • Mircea Mircea
    Vara 2011, 1.926.300 ascultatori la nivel urban (nu a fost masurat nationalul 11+) vs Vara 2012, 1.817.000 ascultatori.
    Diferenta - 109.300 ascultatori intr-un an !
  • Costel Costel
    Eduard, pentru ca intotdeauna e loc de mai bine, mereu se vor gasi oameni care sa vrea sa plece la "si mai bine". Sau cel putin sa creada ca asta fac.
    La partea cu conjunctura, nu cred ca m-ai inteles: ti-am explicat destul de in detaliu contextul, pe care nu il poti ignora.
    Radioul nu poate fi dezumanizat, cum spui tu. Prima dovada este plecarea lui Buzdugan si Morar de la 21. Am vazut cu totii ce s-a intamplat ulterior la 21. Asta pentru ca radioul inseamna oameni, inainte de toate.
    Eu in locul tau nu as duce discutia in acea zona. Stim cu totii ce a facut Huidu. De gresit putem gresi cu totii. Asta insa n-o sa ne faca sa fim mai putin priceputi in ceea ce faceam inainte de evenimentul nefericit. Si pentru ca viata e un dar, avem cu totii obligatia de a merge inainte. Chiar si Huidu. Pedeapsa si-o primeste oricum fiecare, la un moment dat. Ai fi vrut sa se calugareasca omul, sau sa se sinucida??

Trimite un comentariu

sus