Skip to main content

Cristi Coman, fost şef editorial la Realitatea, merge la Observator

 

Publicitate

Cristi Coman este noul redactor-şef adjunct al redacţiei care realizează Observatorul Antenei 1, potrivit blogului lui Adelin Petrişor.

Anterior, Coman a fost director editorial la Realitatea TV, funcţie din care a demisionat în luna iulie, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. El a refuzat să comenteze motivele plecării, însă a trimis un mesaj de mulţumire colegilor de la Realitatea:

„Am făcut împreună cu voi cel mai nebunesc gest pe care l-au făcut nişte jurnalişti în firea lor. Probabil că nimeni nu va reuşi să vă plătească vreodată pentru că aţi urmat o echipă, o siglă şi aţi plecat cu cortul. Pentru că demnitatea nu are preţ.”, a mai spus Cristi Coman în mesaj.

Totodată, Mirela Voicu este noul editor-şef al Observatorului. Voicu a fost reporter la Antenei, după care s-a mutat la Realitatea TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roxana roxana
    Un super om cum rar mai intalnesti in redactiile televiziunilor noastre! Mult succes si putere de munca!
  • Andrei Andrei
    Catalin Ilie a lins/pupat in functie de sexul directorilor atat de bine si cu atat compententa, incat i-a mers bine pe toate legislaturile!
  • Raitaru Raitaru
    De la Realitatea se pleaca pe banda rulanta. Vor mai fi nume importante de care se va mai scrie, ca sa nu mai vb de oameni de la Tehnic. Dar raman cativa de la Logistic care capuseaza postul de ani de zile. Poate incepe dna Dana Ionescu sa-i mai rareasca pe toti astia care si-au tras comisioane si combinatii in frunte cu marele smeker Catalin Ilie.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Mirelutza a plecat reporteras si s-a intors sefutza de Observator la Antena 1...de parca Antenele nu aveau oameni competenti. Daca vi se face dor de moaca ei tunsa scolareste, va recomand celebrul filmulet de 3 minute din anul 2004 difuzat la vremea respectiva la Cronica Circotasilor...
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Bafta si putere de munca iti doresc, Cristian. Pentru ca esti prea batran sa te mai schimbi, iti doresc sa ramai asa cum te stiu: onest, echilibrat, excelent profesionist: unul dintre putinii SEFI meseriasi din cati exista nu doar in media, ci in tara asta greu incercata! Respect maxim!
  • daniel daniel
    Intr-adevar, Cristi este un profesionist desavarsit si un om deosebit. Sa dea Dumnezeu sa-si gaseasca locul in Antena.
  • aidan aidan
    un profesionist si un OM, au noroc aia de la antene si au ales cu mintea nu cu... ce va alege tvr daca o angajeaza pe vranceanu-firea-pandele. pe omul asta l-au respectat toti cei cu care a muncit. el nu a trebuit, ca firea, sa-si stearga nume din agenda si fb! OARE DE CE? pentru ca respectul se castiga nu se cere. la fel si prietenii! succes domnule coman!
  • maria maria
    Bv. Super miscare facuta de Romascan cu Coman. Un om excelent, profi, de bun simt. Si bine ca a plecat omul din cloaca de la Realitatea. A fost primul care a mirosit magariile de acum si a plecat decent, discret.

Trimite un comentariu

sus