Skip to main content

Dan Diaconescu a obţinut amânarea privatizării Oltchim

 

Publicitate

Preşedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a depus o ofertă pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT). Totodată, el a obţinut, în instanţă, şi amânarea procesului de privatizare, potrivit HotNews.ro.

Alte două cereri de amânare au fost depuse de Gazprom şi de Pegamont România. Aceste solicitări au apărut dupa ce Dan Diaconescu a atacat în instanţă o hotărâre a Adunării Generale a Acţionarilor de la Oltchim privind actualizarea creanţei AVAS cu dobânzile aferente. Potenţialii investitori doresc să analizeze efectele pe care le pot avea asemenea litigii.

Dan Diaconescu a anunţat în urmă cu o săptămână că vrea să cumpere combinatul Oltchim, împreună cu şi pentru poporul român, pentru a-l salva din mâna "ciocoilor". El a cumparat rapid nişte acţiuni la Oltchim şi a atacat în instanţă o hotărâre a Adunării Generale a Acţionarilor de la Oltchim privind actualizarea creanţei AVAS cu dobânzile aferente.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    doboara-i pe ciocoi.
  • Alex Alex
    doboarai pe ciocoi ( am gresit )
  • Alex Alex
    Dan Diaconescu a anunțat în urmă cu o săptămână că vrea să cumpere combinatul Oltchim, împreună cu și pentru poporul român, pentru a-l salva din mâna “ciocoilor” cate de tare , doboarei pe CIOCOI :)))))
  • reporter reporter
    na, să te pui cu nebunu'...

Trimite un comentariu

sus