Skip to main content

EXCLUSIV. Andreea Mantea prezintă Wowbiz, emisiunea de seară a Kanal D, la bătaie cu Capatos şi CancanTV

 

Publicitate

Emisiunea de seară a postului Kanal D se va numi Wowbiz şi va fi prezentată de Andreea Mantea.

Andreea Mantea va concura cu CancanTV, emisiune pe care a prezentat-o alături de Adrian Artene şi care este acum în grila Acasă TV.

Programul despre vedete va fi pe post din octombrie şi va fi programat de luni până joi, cel mai probabil de la ora 22.00 şi până la miezul nopţii, la concurenţă cu CancanTV (Acasă TV) şi Un show păcătos (Antena 1).

Emisiunea va fi avea şi un coprezentator dar, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, acesta nu a fost încă ales.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ca Ca O Ca Ca O
    In afara de Razvan Dinu restul ar fi putut pleca mai devreme. Asa mai scapam ziarul de atarnatori.
  • baubau baubau
    Au plecat de la Libertatea, dupa fostele sefe Ana si Irinel urmatorii: Catalina Lohan, Claudiu Pacearca, Nicolae Oprea, Razvan Dinu si Tatiana Solomon. Mai sunt cativa care inca trateaza.
  • kiko kiko
    eu la ora aia ma uit la banciu... mantea nu prea are cu ce sa atraga, cum a spus si aidan, tipa e terna si nu comunica nimic, poa sa citeasca bancuri, povestiri pentru copii, romane erotice, anunturi de mica publicitate sau necroloage, are acelasi ton si aceeasi mimica...
  • Robert Robert
    Vom vedea daca e asa (eu nu o sa vad prea mult pentru ca ori merg la somn dupa 23:00 ori ma uit cu un ochi la Banciu si cu celalalt la Badea.
  • aidan aidan
    mantea poate fi o fata minunata, o buna prietena, o iubitoare de flori si animale,poate fi frumoasa si gospodina, dar are atat de putine cuvinte electrice, spirituale, amuzante in vocabular! e o fata frumoasa si, paradoxal, terna!eu n-am vazut-o cu alt zabet decat ala cu care a aparut la "razvan si dani" acum n ani.acelasi zambet din catoloagele de sutiene, acelasi zambet la nunti, la cancan, la ce va fi. dintr-un catar nu faci pur sange arab, oricat de frumos ar fi catarul.

Trimite un comentariu

sus