Skip to main content

EXCLUSIV. Mihai Tatulici pleacă de la Realitatea TV

 

Publicitate

Jurnalistul Mihai Tatulici părăseşte Realitatea TV după opt ani la postul de ştiri. Contactat de paginademedia.ro, jurnalistul a declarat că a depus astăzi actele prin care denunţă contractul cu postul de televiziune.

Mihai Tatulici nu a comentat motivele pentru care a decis să plece de la Realitatea TV după opt ani, dintre care în primii doi ani şi jumătate a fost director de programe.

Cine este Mihai Tatulici

Cariera TV a lui Mihai Tatulici a început în 1980, când a devenit realizator TV la postul public de televiziune.

După 1990, Tatulici a devenit redactor-şef la TVR, unde a realizat emisiunile Veniţi cu noi pe programul doi! (1990-1994) şi Revoluţia română în direct.

A contribuit la înfiinţarea Tele 7abc, unde a fost director general în perioada 1994-1995. La Tele 7abc, Tatulici a realizat Chestiunea zilei, brand care ulterior a fost crescut de Florin Călinescu.
În 1995, Tatulici a fondat Clubul Român de Presă, la care a fost director general în perioada 1997 - 2001.

Între 1997 şi 1998 a realizat la Pro TV emisiunea Audienţa Naţională.
În octombrie 2004 a venit la Realitatea TV şi a fost director de programe timp de doi ani şi jumătate şi a demisionat apoi din această funcţie. Este coautor la proiectul Realitatea TV alături de Sergiu Toader. Ultimul program   realizat la Realitatea a fost în luna iulie, când a prezentat campania În Realitate eşti mai bun pentru ajutorarea copiilor din Delta Dunării.

Citiţi şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alias alias
    a pornit din 40000 de euro. dupa primele reduceri salariale a ajuns la 25000.
  • secuiu secuiu
    UTC-istul Tatulici nu este omul care sa fie regretat de cineva pentru ca a plecat.Oportunist si lingau, a tocat multi bani si in timpul comunismului.
  • Adi Adi
    Haios cum activitatea lui Tatuluici începe în 1990! Dar înainte de revolutie, cand era regizor artistic la spectacolele omagiale ale lui Ceausescu si ale revelioanelor tineretului de la Pavilionul expoziției *azi Romexpo*... Sau, si mai grav, cum își turna nevasta la securitate că asculta Europa Libera si spune rugaciunea de seara ... Sau petrecerile cu Nicusor Ceausescu de la Costinesti, unde Tatulici ii aducea fetite printisorului...
  • da/nu da/nu
    amuzant spre penibil comentariul lui bugn... pardon, neplatitului!,,,
  • kiko kiko
    @doina
    nu-ti convine cind ti se spune verde in fata, este?
  • aidan aidan
    doina, nu stiu daca kiko a facut ceva la viata lui(ei) dar un lucru stiu, ceea ce a scris este corect. n-a mintit o iota,ba, ar mai fi sute de spus.dl. tatulici este o persoana inteligenta, fara indoiala, dar are un defect major:nu se poate opri din devalizare. tele7abc sta marturie.si executorii care il scoteau cu forta din imobilele inchiriate pentru firmele lui pentru ca nu mai platise chiria de ani de zile. cand faci lucruri de astea, asteapta-te sa se afle si lumea sa vorbeasca. n-a fost cuser nici de curand cu rosia montana, cat despre caritas...cel putin cateva mii de romani au cotizat dupa emisiune pentru ca domnul tatulici parea garantul unei afaceri corecte!se numeste trafic de influenta!
  • Nenea Nenea
    Se aruncà cu pietre doar in pomul cu fructe. :)
  • unul neplatit unul neplatit
    Domnule Bugnar,
    Unii te injura pe aici, dar altii spera ca dta sa pui lucrurile in ordine si sa rasplatesti dupa merit munca fiecaruia. Sa dispara lenesii, pacalicii, impostorii, salariile sa fie acordate corect etc. Daca un ins compromis total precum Tatulici isi putea permite atatea la Realitatea Tv, ei bine asta ar trebui sa fie istorie!
  • A, si sa nu uit, mai stie careva dintre voi, cand noi nu aveam banii luati pe cate 3 luni, iar Tatulici si-a cumparat pe banii Realitatii emblema de la Jaguar, pe care a dat 40 de milioane ?
    Sa se duca unde a dus mutu iapa.... Cu tot cu Jaguaru lui.
  • Dar de ce nu spune niciunul dintre voi ca la Realitatea s-a spus la sedinta ca dupa alegeri se inchide pravalia, ca prezentatori precum Diana Enache sunt in preaviz si ca oamenilor lis-a spus sa isi caute de munca, ca acum 2 zile era coada la dna Roxana Niculescu cu oameni din Realitatea care isi cautau de lucru ????
    Ia sa va aud domnilor pupincuristi... Ce mai aveti de spus?
    Cum puteti voi sa faceti treaba cu Bugnar director general si cu Nedelcu membru in consiliul de decizie pe productie ???
  • DOINA DOINA
    KIKO TU AI O MESERIE ?AI FACUT CEVA IN VIATA ASTA
    NU STIU ,BUN, RAU ,CEVA?DACA NU APUCA-TE SI INCEARCA SA FACI CEVA SA LASI CEVA IN URMA TA SI APOI GRAIESTE DACA AI CE
  • da/nu da/nu
    O companie cu oameni mici/pitici, e o o companie mica/pitica. Fiecare intelege ce vrea.
  • Anca Anca
    oameni de *ahat e cine vorbeste, aici e freedom of speech
  • kiko kiko
    sa inteleg ca iti plac fripturistii si lingaii? oi fi si tu unul dintre ei...
  • andrei andrei
    Muriti de grija altuia. Tatulici nu ia locul niciunuia dintre noi. deci, nu iteleg de ce atata framantare din partea voastra. oameni de rahat.

Trimite un comentariu

sus