Skip to main content

Monden B 1 iese din grila. Roxana Iliescu părăseşte postul TV

 

Publicitate

Roxana Iliescu, realizatoarea emisiunii Monden B1, părăseşte postul de televiziune după aproximativ 12 ani de la lansarea canalului.

Plecarea Roxanei Iliescu este urmarea scoaterii din grila de programe a emisiunii Monden B1, pe care aceasta o realiza în fiecare sâmbătă şi duminică. Azi, duminică 9 septembrie, se difuzează ultima ediţie a emisiunii.

EXPLICAŢIE. Monden B1 a fost scos din grilă pentru că "politica editorială a B1 TV, axată pe ştiri şi emisiuni de analiză şi dezbatere, nu se mai potriveşte cu formatul Monden B1", explică oficialii postului.

Roxana Iliescu:

"Am crescut împreună cu staţia şi m-am format ca om de televiziune aici. M-am identificat atât în suflet, cât şi în percepţia publicului cu B1 TV, prin intermediul B1 TV am cunoscut toate personalităţile marcante din adevărata lume mondenă şi pentru asta le voi fi mereu recunoscătoare tuturor şefilor pe care i-am avut de-a lungul celor 12 ani, care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit în tot ceea ce am dorit să realizez.

În acest moment, însă, drumurile noastre se despart firesc, noua poziţionare a postului - staţie de ştiri, cu un succes din ce în ce mai mare, nemaipotrivindu-se cu genul de emisiuni cu care eu rezonez şi pot face performanţă."

În fiecare sâmbătă şi duminică, pe intervalul orar în care se difuza Monden B1, 10.00 – 12.00, este programat Weekend B1, moderat de Mihai Jurca.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lol lol
    Este aceeasi dominisoara care prezenta cam acelasi gen de emisiune pe TV5 Bucuresti inainte de infiintarea B1? Pentru ca atunci emisiunea ei ar avea 17 ani vechime.
  • Marius Marius
    Intradevar,este o mare pierdere,plecarea celor doi si eliminarea unei emisiuni placute din grila de programe.Sunt sigur ca se va descurca si fara B1,pentru ca este o profesionista in nisa ei.....Bafta Roxana...!
  • Nechifor Petrut Nechifor Petrut
    Am cunoscut o la un eveniment pe Roxana sincer nu mi se pare cine stie ce personalitate dar in fine avand experienta necesara nu stiu de de ce presa dramatizeaza acest caz . Pentru fiecare dintre noi este loc sub soare , daca o duce bibilica face alt proiect si merge mai departe . Parerea mea este sa incerce totusi Radio .
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    e o pierdere pentru B1 plecarea Roxanei dar si a lui Catalin Oprisan cu care facea initial emisiunea. Pacat ca oamenii de calitate nu sunt pastrati. Succes ambilor oriunde ar fi sa se duca
  • Writter Writter
    @aidan.Nu stiu cum se face dar astia de la b1 scot din grila doar persoanele placute si decente,asa cum bine spui tu despre Roxana Iliescu(ultima executata)Radar spune mai sus ca si Doctor b1 a fost scoasa recent.Dupa cate imi amintesc si adevarata prezentatoare a emisiunii era tot o rezenta placuta si decenta.Se vede treaba ca acolo la b1 cineva uraste oamenii cu aceste caracteristici.Pacat de ei,de acesti oameni,care sunt cooptati fara voia lor in jocurile astea meschine si hidoase.
  • aidan aidan
    o persoana placuta si decenta, e pierderea postului care-si imagineaza ca porcariile partinice vor dura de-a pururi.parca n-au citit o pagina de istorie. daca pleaca si urania nu mai ramane decat banciu la care te poti uita si asta cand nu-i obligat sa faca politica.ca atunci isi pierde farmecul. de fapt toti isi pierd farmecul cand presteaza pe linie de partid!
  • kiko kiko
    ai corectat doar in titlu, in articol e la fel... focus monden e o prostie similara cu monden b1 difuzata pe prima tv... cind o sa dispara astfel de emisiuni gen focus monden, cancan tv sau capatos tv, mediul teve din romania va fi mult mai curat...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Așa este. Se numește Monden B1. Am și fost invitat în emisiune în această ultimă ediție. Am corectat, mulțumesc.
  • Radar Tv Radar Tv
    V-ati dat seama desigur ca mai sus vorbeam initial de emisiunea Doctor B1,foarte bine crescuta si condusa pana acum cateva luni de Carla Giaca dar preluata prin"lovitura de stat(shtat)de un killer de emisiuni medicale,un neica nimeni cu bani,cu ajutorul producatorului acelei emisiuni si cu semnatura unuia evadat de la Antena 1,un marketingar de B1.Sa nu mai auzim de bine!
  • Radar Tv Radar Tv
    Daca saptamana trecuta am spus ca este un fapt normal ca o emisiune care demarase cu un start foarte bun,sa cada in picaj si sa dispara,crezand ca potlogariile facute de producator si in general de echipa de decizie de la b1,iata ca acum ma gandesc ca doar n-o fi si la emisiunea asta un plescar de producator spagar,ca ar fi prea de tot!Dar nu se stie,caci acolo unde functioneaza,regula de 3 simpla(doi se inteleg si castiga si al treilea)in general emisiunea saraceste si echipa se imbogateste.Deci,a mai murit o parte din B1!!!!
  • Alexandru Alexandru
    Nimic deosebit, doar un articol de pe paginademedia.ro. Inca nu te-ai obisnuit cu "fracturile de logica" de aici?
  • paula paula
    saptamana asta a fost la happy hour poate o vom vedea la acasa tv
  • dacian dacian
    EXPLICAȚIE. Focus monden a fost scos din grilă pentru că “politica editorială a B1 TV, axată pe ştiri şi emisiuni de analiză şi dezbatere, nu se mai potriveşte cu formatul Monden B1″, explică oficialii postului.

    wtf have i just read?
  • ionn ionn
    focus monden nu este la prima tv ? cred ca emis. d-nei iliescu se numea altfel.

Trimite un comentariu

sus