Skip to main content

FOTBALUL REGE. Pariu cu viaţa şi Suleyman, nicio şansă în faţa derby-ului Steaua - Rapid

 

Publicitate

Concurenţă puternică aseară, pe TV. Fotbalul a ieşit câştigător în meciul dintre Suleyman Magnificul (Kanal D), Pariu cu viaţa (Pro TV) şi partida Steaua – Rapid (transmisă de Antena 1).

Derby-ul de pe Naţional Arena, câştigat în prelungiri de Steaua, cu 1 - 0, a ţinut în faţa televizoarelor aproape 2,1 milioane de telespectatori în fiecare minut. Dintre aceştia, 1,36 milioane erau din mediul urban.

SULEYMAN vs. PARIU CU VIAŢA. Dacă meciul era detaşat pe prima poziţie, lupta s-a dat între locurile doi şi trei. Pe locul doi, pe intervalul meciului, a fost serialul Suleyman Magnificul, de pe Kanal D, cu 1,2 milioane de telespectatori pe minut, dintre care 630.000 din oraşe.

Pariu cu viaţa, de pe Pro TV, a fost pe locul trei. Aproape 100.000 de telespectatori au fost între Kanal D şi Pro TV la nivel naţional. La oraşe, diferenţa a fost mai mică: Pro TV a avut cu 15.000 de telespectatori pe minut mai puţini decât Kanal D.

Lunea trecută nu a fost meci pe TV, iar lupta s-a dat între Pariu cu viaţa (Pro TV) şi Suleyman Magnificul. La nivel naţional, Pro TV a fost pe prima poziţie, în timp ce Suleyman (Kanal D) a câştigat la nivel urban, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Audienţa posturilor TV luni, 24 septembrie, pe intervalul partidei Steaua – Rapid, în mediul URBAN:

1. Antena 1: 1.358.000 de telespectatori pe minut (12,9 rating)
2. Kanal D: 629.000 (6)
3. Pro TV: 614.000 (5,8)
4. Antena 3: 386.000 (3,7)
5. Prima TV: 237.000 (2,3)

Audienţa posturilor TV luni, 24 septembrie, pe intervalul partidei Steaua – Rapid, la nivel NAŢIONAL:

1. Antena 1: 2.077.000 de telespectatori pe minut
2. Kanal D: 1.235.000
3. Pro TV: 1.141.000
4. Prima TV: 571.000
5. Antena 3: 548.000

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • asltracker asltracker
    Suleyman dao naibi de voce!
  • piciorusul piciorusul
    eu am vazut pe dolce meciul, datorita comentariului
  • Gusti Roman Gusti Roman
    dandan - A1 este pe cablu la RDS, doar cei cu "palarii" nu vad posturile Intact si numarul lor este mic
  • dandan dandan
    cum naiba obtine A1 audiente asa mari, cand cei abonati de la Digi nici in ziua de azi nu prin programul asta si sunt cateva milioane ?
  • Alex.D Alex.D
    @victor-> tot ce ai spus se aplica la TOT ceea ce inseamna KKnal D.
    Si "Pretul corect" e spre exemplu un format bun , dar adusesera astia iar emisiunea si il pusesera pe Cernat cel dolofan sa prezinte si mai si tabloidizasera emisiunea Cernat vorbind mai mult decat era nevoie cu "vocea" din off la care se referea drept "madam".
    A fost asa de prost "pusa in scena"incat multi nici macar nu isi mai aduc aminte ca a existat.
    Acum la "roata" l-au adus pe L.A Varciu si au pus o pipita sa "frece" literele ca de intor nu mai e vorba pt ca ne-am modernizat(sanchi). TABLOID TOTAL.
    Din pacate din cauza acestei lipse de credibilitate si exces de tabloidizare sufera si showuri mai mult decat bune precum"Vrei sa fi miliardar?" pt ca cel putin eu unu sincer nu am putut sa ma uit mai mult de 2 saptamani si la concursul asta si trecandu-mi prin cap toata putrefactia postului, nu am putut sa nu imi pun intrebarea daca si ala mai e pe bune.
    Sa nu uitam cum erau aceste formate realizate de catre PROTV respectiv PRIMA. Nici nu sufera comparatie !
    Nota: scuze de postarea lunga dar cand te pornesti sa vorbesti despre kknald...
  • razvan razvan
    vocea, de departe
  • victor victor
    Kanal D nu se poate numi televiziune. Ce programe de mare anvergura ofera ? Seriale turcesti de 2 lei. Sa nu ziceti ca Suleyman e o superproductie ca asa se poate spune si despre serrialele marca PRO ca sunt megaproductii. Roata norocului un format excelent distrus de un tigan, reality showuri regizate ? sa fim seriosi. E normal sa castige un meci.
  • bursa de pariuri bursa de pariuri
    suleyman
  • Zakiro Zakiro
    @andy: Cu siguranta va castiga "Vocea Romaniei"
  • Zakiro Zakiro
    Era si normal ca Antena 1 sa inregistreze astfel de audiente. Eu nu inteleg cum de romanii se uita la kanal D, un OTV mai cizelat si mai spalat.
  • andy andy
    sa vedem cine castiga in seara asta,ca si azi e concurenta mare:vocea romaniei(pro tv),Spion din greşeala cu Jackie Chan(antena1) si Suleyman Magnificul (kanal d)
  • Mircea Mircea
    Uite cum dispar tot felul de mituri. Asta e inca unul: Pro TV, indiferent ce difuzeaza, e pe primul loc.
    Nu mai e de o vreme buna asa. Il depaseste Antena 3, Kanal D, Antena 1, si o fac destul de des.
    Si uite asa se va mai termina si cu bataia de joc cu programarea unui film de 1.000 de ori pe principiul ca romanul e prost si se uita la orice da Pro TV-ul !

Trimite un comentariu

sus