Skip to main content

Gabriela Firea intră în politică

 

Publicitate

Gabriela Firea a călcat pe urmele soţului ei, primarul Florentin Pandele şi a intrat în politică. Ea s-a înscris astăzi  in organizaţia PSD Ilfov, potrivit HotNews.ro.

"Anul acesta am împlinit 40 de ani şi am simţit un imbold de a schimba ceva în profesia mea şi de a merge spre un domeniu pe care poate, uneori, cu prea multă uşurinţă, l-am criticat", a spus Gabriela Firea, într-o conferinţă organizată la sediul PSD.

Vedeta a anunţat, în urmă cu o săptămână, că se desparte de trustul Intact, precizând că a primit din partea conducerii grupului de media o ofertă pe care a considerat-o inadecvată.

La momentul respectiv ea a declarat, pe contul său de Facebook: “Dacă în septembrie 2010, eram asociat şi director general la două dintre companiile de media ale grupului şi realizam un talk-show zilnic în prime-time la Antena 3, acum, în septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena 1, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă.”

Cine este Gabriela Firea?

Gabriela FIrea şi-a început cariera în presă în 1990, fiind reporter la săptamânalul Pur şi simplu din Bacău, iar apoi la cotidianul Azi din Bucureşti şi redactor-prezentator la Radio Contact.

În perioada 1993-1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii Jurnal, realizator-moderator al emisiunii Ediţie Specială şi, mai apoi, la Ştirea Zilei.

În ianuarie 1999 a devenit consilier pentru relaţii publice şi imagine a premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999 a fost Purtător de cuvânt al Guvernului şi Secretar de Stat, şef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

Din anul 2001 a lucrat în cadrul trustului de presă Intact, fiind prezentator al emisiunii Observator, precum şi realizator al emisiunii Săptămâna Financiară la Antena 1 şi al emisiunii Ştirea Zilei la Antena 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    am acunoscut o personal stiu ce ii poate pielea, nu ii contest calitatile jurnalistice dar ca si caracter e o nulitate. Uita de unde a plecat, calca pe cadavre ca s aii fie bine, se marita din interes si mai e si prost manager , a falimentat doua reviste ale trustului lui Voiculesc. Asadar va avea succes in politica avind un astfel de caracter de cea mai joasa speta si proasta factura !Mai ame nevoie de multa educatie moldoveanca...
  • Gicu Gicu
    O jenibila! Faptul ca e fina lui Gigi Becali spune totul despre aceasta jurnalista care si-a facut breasla de ras. Adaugati la asta falimentarea a doua publicatii, oportunismul si audientele penibile pe care le facea si din cauza carora a fost data afara elegant.
  • Gogaie Gogaie
    io cand o vad la tv pe G. Firea-Vranceanu-Pandele...parca vad pe Bau Bau :D
  • Gogaie Gogaie
    NO SHIT !!!
  • Haterul Anonim Haterul Anonim
    Udrea de PSD
  • kiko kiko
    oooo, daaaa... probabil daca dispare pandele din viata ei, vrinceanu firea pandele se va da peste cap, se va reinventa si se va marita - din dragoste, bien sur - cu silviu prigoana... caruia ii va face evident un copil. :)
  • profesor profesor
    O noua "farsa" pt romani aceasta femeie ... care emana rautate prin toti porii!
  • Sotronel Sotronel
    Nu stiu cum face fata asta, dar si cand pare ca a pierdut totul se da peste cap si se reinventeaza... Va avea succes, iar detractorii ei vor clantani in pustiu...
  • Q Q
    Ia o gura de aer si relaxeaza-te :) Zaharescu e purtator de cuvant...adica pentru exaltati ca tine: Nu are functie de decizie; iar firea inca nu a fost aleasa in parlament si nici nu se stie daca va primi loc pe lista...
    Deci chill...mexican chill
  • Horea Horea
    In acest mod (Firea in PSD) Felix a pierdut un "cățeluș", cândva, foarte lătrător!
  • kiko kiko
    ooooo, ce nesuferita era si mahalagioaica aia...
  • eudor eudor
    nesuferitu de Zaharescu in guvern asta in parlament, am ajuns sa fim condusi de antenisti felixieni....
  • ion ion
    Asta mai lipsea din politica . Se poate lua de mana cu gaina aia de fuse la LOTO.
  • CTL CTL
    Din cate o cunos eu de la TV sper sa faca o figura frumoasa in politica.
  • aidan aidan
    la nivelul de venin al politicului actual, fierea firei va aduce un binemeritat plus. o limba despicata-n plus si doi colti mustind de resentimente ce trebuie platite, ce-ti puteai dori mai mult? poate o franghie si un sapun.doamna asta si cand zambeste e rea.

Trimite un comentariu

sus