Skip to main content

Ilinca Vandici, în locul Andreei Mantea la Cancan TV

 

Publicitate

Ilinca Vandici va fi coprezentatoare alături de Adrian Artene la emisiunea Cancan TV, ce va debuta din 17 septembrie la Acasă TV. Emisiunea tabloid va fi difuzată în intervalul 22.00 - 00.30, în fiecare seară, de luni până joi.

Serile de vineri, sâmbătă şi duminică aparţin lui Cabral şi lui Mircea Solcanu, care vor prezenta Poveştiri de noapte.

Informaţia despre trecerea Cancan TV în grupul Pro a fost prezentată, în exclusivitate, de paginademedia.ro încă de la jumătatea lunii august. Detalii, AICI.

Emisiunea tabloid CancanTV este de un an an şi jumătate pe piaţa media, timp în care a trecut, deja, prin două televiziuni: B1 TV şi Kanal D.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    este mult peste mantea! din toate punctele de vedere! am vazut-o si in telenovela si a reusit sa fie un personaj credibil. nu se bazeaza doar pe corp si chip. ambele fiind frumoase. vorbeste repede si corect,nu-si da ochii peste cap ca mantea care, pentru mine, e o cuconita atragatoare(pentru barbati) si atat! ilinca are o doza de naturalete sanatoasa care place si femeilor.
  • irina irina
    Nu stiu cum o fi noua prezentatoare de la Can Can , dar cea veche...adica Andreea Manta..era de toata jena. Bine ca ati scapat de ea.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    mai vedem noi cine pe cine rupe. daca Cancantvul s-ar fi difuzat pe Protv, Capatos se putea duce linistit la culcare. ramine de vazut cu ce va iesi Cancantvul pe piata...banuiesc ca va fi ceva tare, tare...
  • kiko kiko
    mie imi place vandici, este frumoasa si are o calitate care lipseste altor frumoase din showbiz: are bun simt. de asta o admir.
  • gogu gogu
    va rupe capatos, la cum arata mai nou emisiunea lui... pa, pa, pa, pa, pa!!!!!
  • Robert Robert
    Intre Vandici si Pestritu o aleg pe Vandici :)
  • Bubu Bubu
    Proasta alegere! Prin piata se auzea ca era si Pestritu in negocieri.
  • dodonel dodonel
    :))) merita un premiu fata asta. a fost la b1. a urcat la kanal d. a mai urcat putin la antena 2 apoi la antena 1 (cu serialul). acum e la acasa. daca urmeaza telenovele la acasa si apoi pro...imi scot palaria in fata ei. am lucrat cu ea. nu e slaba profesional. e ffffff slaba:))) si e "culturalizata" doar cand vine vorba de pantofi si genti(la subiectula asta trebuie sa recunosc ca e super tare). in rest...dar e atat de perseverenta ca merita aplauze:)))

Trimite un comentariu

sus