Skip to main content

Începe Şcoala Discovery

 

Publicitate

Discovery Channel relansează, odată cu începerea anului şcolar, proiectul Şcoala Discovery, o parte dintre acestea putând fi vizionate şi pe Internet.

Şcoala Discovery este un proiect dezvoltat de către Discovery Education, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Discovery Networks, conceput pentru a susţine învăţământul ştiinţific în România. Proiectul îşi propune să-i încurajeze pe profesori şi elevi să utilizeze resurse audio-video la orele de curs şi să înveţe cu ajutorul canalului Discovery Channel.

Începând cu 17 septembrie, Şcoala Discovery aduce peste 20 de noi programe educative, care vor fi difuzate în fiecare zi de la ora 15.00 pe Discovery Channel şi în reluare sâmbăta şi duminica, de la ora 08.00. Ca şi până acum, programele vor aborda diverse subiecte din matematică, fizică, chimie, biologie şi alte ştiinţe, cum ar fi geologie sau genetică. În plus, o parte dintre programe vor putea fi vizionate online sau descărcate de pe site-ul scoala.discovery.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    Discovery Channel relansează, odată cu începerea anului școlar, proiectul Școala Discovery, o parte dintre acestea putând fi vizionate şi pe Internet.

    Cine sunt acestea? Evident ca stiu, am citit si urmatorul paragraf, intrebam retoric...

Trimite un comentariu

sus