Skip to main content

EXCLUSIV. Lucian Romaşcanu, ex Cancan, director executiv la Kanal D

 

Publicitate

Lucian Romaşcanu, fostul director al ziarului Cancan, este noul director executiv al postului Kanal D, deţinut în România de turcii de la Dogan.

Ca director executiv (poziţie nou înfiinţată), Romaşcanu este al treilea om în ierarhia postului de televiziune, după Haluk Kurcer (membru executiv în board-ul Dogan) şi Ugur Yesil, general manager al postului TV în România.

Până în luna august, Lucian Romaşcanu a ocupat funcţia de director general la tabloidul Cancan. El a venit la Cancan în primăvara lui 2009 după ce, anterior, a fost director executiv al ziarului Libertatea, editat de Ringier.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fost la CanCan fost la CanCan
    Romacanu nu era decat un lingau pe langa Budeanu. Nu avea nici putere si nici nu facea nimica toata ziulica. Singurul lucru ca a adus un neamt obosit sa refaca layoutul iar apoi tirajul s-a dus in jos. Iar Budeanu s-a prins si l-a dat afara. Cam tirzior dar l-a dat.
  • Marian Marian
    Ana Nita si Irinel Antoniu (foste Libertatea) vor face si ele o emisiune la KanalD. Alaturi de Romascanu, care a pus intai pe butuci Cancan. Gasca se reface. Asteptam cu interes aducerea unui consultant neamt (ghici cine o fi ala...)
  • CTL CTL
    Viitor sumbru pentru acest canal de televiziune.
  • aidan aidan
    in romania postdecembrista esti cel mai tare din parcare de la trei falimentari in sus.daca n-ai trei falimentari, nu existi, n-ai ce scrie in cv! esti zero! ma intreb cine-i angajeaza pe aia de-au ridicat o institutie?de au facut-o sa aiba profit? unde sunt astia? ca in ultimii ani doar falimentatorii primesc slujbe de conducere. as face un filmulet cu interviul de angajare al astora!
    angajator:
    - cu ce va laudati?
    candidat:
    -cu doua falimentari rasunatoare.
    angajator::
    -cam putin!
    candidat:
    -aveti putintica rabdare, in doua luni si trei saptamani va falimentez!
    angajator:
    -ei, asa mai venim de-acasa. de cand puteti sa incepeti?
    si genericul ar fi: "cine castiga cand toata lumea pierde"?
  • DC DC
    Un om de treaba, un prieten de nadejde si un sef foarte ok. E o placere sa lucrezi cu el. Succes, Lucian!
  • operator operator
    E bun de trimis dupa axul optic! Habar nu are de tv
  • stamate stamate
    cei care il angajeaza pe dl. romascanu ar trebui sa faca un contract destept cu el - sa ii dea banii doar cand creste rating-ul... acest pseudo-manager nu a facut nimic bun in cariera, pe ce a pus mana, s-a stricat... un impostor care trezeste sentimente de mila...
  • fost subaltern fost subaltern
    Baiat bun. A preluat Libertatea si a dus-o in jos. Apoi a preluat CanCan si l-a desfiintat. Acum a preluat Kanalul D si ghiciti voi viitorul.

Trimite un comentariu

sus